Grattis!

Grattis k 18 år (ok, först på måndag egentligen, men vi firar henne idag)

är just nu ho m, känner mig väääldigt salongsberusad :P hehehe. e, v och t skulle komma hit men det sa de för en timme sen. oj nu kommer kommer sw :D ska gå och häsla och sden ta en ciggis. mys på och festa alugnt :) kraaaam

Ind.val

Har äntligen fixat med mina individuella val! Jag ska läsa franska och körkortsteori, hoppas det går bra.. Tur att e också ska läsa franska, det känns tryggt :)

K och s är försvunna, har sprungit runt hela förbannade skolan och de är puts väck! Gav upp och satte mig vid datorn istället.

Igår umgicks jag med e(2). Vi promenerade, det var skitkallt. Gick sen hem och kollade Grey´s Anatomy. I loooove that show! Förresten, borde verkligen börja spara pengar eftersom The Kooks kommer till Peace and Love!!! :D


Nu kom k och s :)

Förbannade Macdator!

Jag har arrko just nu och försöker lägga blås till låten "Just Friends". Det går inget vidare p.g.a. det där jävla Finale-programmet. Och w har slutat, ganska trisst. Men nu har vi e istället, hon verkar snäll. (Måste ALLA heta nåt på e?! Kommer från och med nu kalla e för fröken). Igår umgicks jag med e  (inte fröken) och o och spelade fight club, jag vann (ibland)! Sedan kollade jag och e HP 3, det var ett tag sen så det var kul. Var vaken till typ 4 för att jag skulle kolla oscarsgalan. Det var inte så smart. Nu är jag skittrött och jag måste fortsätta jobba. Nåja, ha det bra!

Nils Ferlin

VID EN GRAVSTEN

Många de konster vi pröva
att brist och förtvivlan döva:
piller och pulver och lustighet.
Men fria från ångest och mara
är bara och endast bara
de som i skräck - dit ingen vet,
gått bort från sin skräck och sin lustighet

Oh, I´m about to faint!

Eller inte nå mer iallafall. Igår när jag var hos p med o och t så körde vi ölspelet, gh och buzz. Det var skitkul, dock vart jag lite överförfriskad. Jag måste ha rest mig upp för snabbt för när jag och o stod och rökte på balkongen så.. ja, jag är inte  riktigt säker på vad som hände, men jag har för mig att jag tappade ciggpaketet från balkongen. Sen stod o och skakade i mig. Jag låg på balkonggolvet. "Hur hamnade jag här", tänkte jag.Det ringde i öronen som efter en raised fist-konsert och jag kände mig en aning yr. Det var dock ingen fara och det är inte första gången jag fått blodtrycksfall och svimmat. Det är nog betydligt läskigare för personerna runt omkring än vad min upplevelse är.

Mamma har bakat bullar, mums :) Ska kila upp till köket och tatta några!

Back on track!

Är äntligen frisk! Var i skolan idag och hade ensemble och ensemblefördjupning. Vi fläskade på med lite "ninjamusic".

Ikväll ska jag umgås med o, t och p. Blir väl kanske att ta nån öl och så. Men inge röjfest, är inte pepp på det. Har faktiskt varit sjuk i en vecka, så orkar lika mycket som en 80-årig tant. Men, vilken tur att o går OP och har praktik vid hemtjänsten, då kan hon ju ta hand om mig! hahaha!! ^^

Jag har blivit Simsbesatt! Har spelat det hur mycket som helst, men hallå det är faktiskt skitkul! Ni kanske tänker "sims, det spelade man typ på 90-talet", but you're wrong! Köp de nya coola expansionerna och enjoy! Fast enjoya inte det föör mycket, inte så kul att vara beroende.. Aaah men skitsamma :P Ska spela lite nu iallafall (hehe)

Herrå


Grey's Anatomy

OMG! Omg, omg, omg! Hade nästan glömt bort hur mycket jag älskar den där serien! Och äntligen är den tillbaka! Det som gör mig väldigt frusktrerad är att jag inte vet vad jag tycker om Izzies lilla "situtation". Är hon galen eller inte, hmm..?

Förkylningen måste verkligen ha satt sig på hjärnan, jag kommer inte på nåt bra att skirva. Nå väl, jag lägger upp bilder istället.

 


   addison come back! hur fan kunde de ta bort henne? kan de iaf inte visa private practise?! damn!



  tur att robert alltid muntrar upp mig med sitt söta minspel! håhåhå, jag känner mig genast lugnare! :)


nu ska jag kolla tila tequila, ciao!

The Mentalist

Såg den serien igår och den var skitbra! Vart helt galen, jag bara måste se nästa avsnitt! Jag hoppade (eller okej, jag är sjuk och orkade inte hoppa) runt och var nästan som i någon form av trans. Sedan kom kallduschen. Tänk om den kommer krocka med Desperate Housewifes?! AAAAH PANIK! Jag vet inte än när dh kommer börja, det måste jag kolla upp! Jag har verkligen ingen lösning på problemet, jag menar jag har kollat på dh sen första avsnittet, men jag vart verkligen helt förälskad i The Mentalist. Ojojoj, det här kommet inte sluta bra..

In other news: Grey's Anatomy börjar igen! Idag! Klockan 21:00! I Kanal 5! Don't miss it!

Orkade inte blogga igår, men min dag såg ut ungefär såhär:

06:30: vaknade och trodde att jag skulle dö (kunde inte andas). tog nässprey och åt en macka.
08:00: hittade äntligen hostmedicinen. kollade lite på tv.
09:00: lyckades somna.
10:35: vaknade och kollade xena :P
11:30: åt lunch
12:00: somnade igen
18:00: vaknade av att mamma kom hem.
18:30: åt middag
19:00-->01:00: kollade tv.
01:00: somnade.

Kan tillägga att jag vaknade 4-5 gånger av hostattacker.

Jag vill inte ens tänka på hur efter jag är i skolan. Har matteprov imorgon, men jag kommer nog inte kunna gå då heller. Jag får se hur jag mår på fredag, jag har ju trots allt bara ensemble och ens fördjupning, så det är ju inte så jobbigt. jag vill inte vara sjuk, jag har så fruktansvärt tråkigt! Kan ingen underhålla mig, eller iallafall springa och köpa en dosa åt mig?

Nej, nu ska jag trakassera min käre mor och tvinga henne att köpa godsaker åt mig. Ciao!

*Hosthost*

Eftersom min familj vägrar vara i samma rum som mig av rädslan att bli sjuka de med så bloggar jag lite istället. Kommer inte på nåt bra att skriva så snodde ett liten grej från m:s blogg.

Dagens fundering: Hur länge ska jag vara sjuk?
Dagens mående: Sjuk, ont överallt, trött
Dagens frisyr: Tofs på skallen
Dagens smink: -
Dagens klädsel: Pyamas
Dagens vill ha:  Nikotin!
Dagens saknad: Eh, snus kanske?
Dagens borde: Plugga!
Dagens köp: -
Dagens mat: -

Åh mamma har bakad en kladdis! Smaskartajm! :D

Less..

Jag är så fruktansvärt trött på att vara hemma! Kan knappt andas och direkt jag försöker snyta mig börjar jag blöda näsblod. Skitfräscht. Dessutom hostar jag hela tiden :( Jag vill bli friskt!

+ att mitt snus är slut! Jag håller på att kremera, kan ingen vänlig själ komma förbi med en dosa?! (Behöver egentligen en cigarett, men skulle inte våga röka med tanke på att jag inte kan andas nu)

Kommer snart att få liggsår, men orkar inte göra något annat än att glo tv. Jaja, ska väl zappa genom kanalerna en gång till.

//a

Neeeeeeeeeeeeeeeej!

Alla svenskar åkte ur :/ Förbannade slalom! Jag ska aldrig kolla det nå mer!!!


Förresten, angående melodifestivalen. Jag gillade faktiskt Måns låt, den var mysig! Det var flera som var bra, till skillnad från förra veckan där typ alla sög.. Varför måste alla dåliga vara samtidigt?! Kan de inte blanda lite så att alla mina favoriter kommer till final? :) Egentligen borde jag få bestämma vem som ska få åka till Moskva!

//a

Go Brolenius, gooo!

Jag och pappa sitter och kollar slalom! I know, förkylningen måste ha satt sig på hjärnan. Men det är faktiskt kul att kolla, slå genast på ettan och bli frälst! Haha ^^ In other news, I'm not doing anything! Hatar att vara sjuk, jag har ju inte kunnat gå på marknaden! Damn! Tur att pappa köpte remmar åt mig iallafall O:)

E är en underbar vän! Du har verkligen piggat upp min helg! Kolla bara vilken URGULLIGT alla hjärtans dag kort jag fick! :D

fått av emma 14/2-09


Vill inte vara sjuk, save me jebus! Nåja, ha det bra iallafall :)


Alla hjärtans dag

Gissa vem som har dragit på sig världens förkylning? Rätt gissat; jag!! Har feber, ont i halsen och kan inte andas genom näsan. Tur att jag har pappa och bror som slavar. Skulle ju sjungit med kören på tt idag, men eftersom jag knappt kan prata ordentligt så var det uteslutet. Nåja, bättre att vara sjuk nu än när vi ska sätta upp Grease, jag ska ju faktiskt vara  Cha Cha! (För er okunniga: Hon som snor Danny från Sandy på skoldansen) Hann precis skicka in psykologiarbetet igåt *puh* men det var verkligen på håret. Nåja, ett problem mindre. Borde börja plugga till matteprovet som jag har på torsdag, men jag är faktiskt sjuk!

Blir nog mitt enda blogginlägg idag, orkar knappt sitta vid datorn. Ska nog krypa ner under täcket igen. Hoppas ni håller er friska!

//Sjuklingen

Dagens citat

Nattens egentligen.

"Om religiös är att springa i kyrkan, då är Nils inte religiös. Men om det är att vara en god människa och söka efter det rätta; då är han det."

Sagt av Nils Ferlins syster Ruth

"Kan inte alla bara gå runt nakna och suga på allt?!"

Jag har kommit på att jag nog borde förklara detta citat för vissa. Detta är sagt av min gode vän k, hon var less på att allt är så prestationsinriktat, att folk är så fokuserade på vilka man umgås med, hur bra man är i skolan, på att spela, vad man har på sig etc. Så hennes lösning var... ja, jag tror att ni försår. (?)


ni borde verkligen kolla in mina vänners bloggar:

e(1): enelram.blogg.se
k: frokenjaderstrand.blogspot.com
m (1): malinsofiejonasson.blogg.se
m (2): 3daysawake.blogspot.com


Tycker att let's dance domarna borde få en spark i röven! Laila är skitbra, sluta klanka ner på henne! Dessutom, det där med att hon inte borde få vara med för att hon har varit danslärare... Oooh, don't get me started (Now you did, skyll själv)! Hon lärde 6-7åringar att dansa! Det är ju typ "du sätter höger fot fram, du sätter höger fot bak, du sätter höger fot fram och skakar litegrann". T.o.m. jag klarar av det! Det är klart att man måste sätta en gräns för hur mycket erfarenhet de tävlande får ha, men man kan ju inte hålla på och begränsa i all evighet! Det kommer ju sluta med "neeej, tyyyvärr du håller på med musik, du har för stor fördel framför de andra. " Eller, "tyvärr du har stått på en scen, du blir antagligen mindre nervös". Man vill ju kolla på folk som kan dansa, eller lär sig fort iallafall. Carl-Jan i all ära (han är som en söt liten hamster), men man vill ju ha liiiite kvalitet iallafall.

Dessutom suger George, den där jävla Ann Wilson borde yxmördas eller nåt. Åhhh, härliga hat! Man känner hur det sprider sig genom kroppen! (fast e, du är den enda som verkligen vet källan till dagens irritation).


Nu ska jag plåga karlarna i familjen genom att spela Kent, hace un buen noche!


Snälla Kristen Stewart...

Byt plats med mig! Okej, du var bra i The Messengers, men det är faktiskt jag som borde stå där med Edward och Jasper! Mitt stora dilemma är: vem ska jag satsa på? Gjorde ett test och jag skulle passa bäst ihop med Jasper. Men Edward är ändå Edward... Äsch, de får helt enkelt lära sig att samsas om mig!




http://en.twilightpoison.com/menu_tests.html

Jag är besläktad med en galning

Min käre bror, t, är totalt galen. Idag hade en av hans kompisar tänt eld på hans benhår! Jag tänkte skvallra för mamma, då började han skrika. Ganska kul när hans målbrottsröst går upp och ner hela tiden. Tyvärr lillebror, du är mitt mobboffer numero uno.

Har kommit på att pappa är ganska rolig att prata med. Han förstår min underliga humor bättre än mamma. Ganska bra att ha två föräldrar, man kan prata om olika saker med dem.

Saker jag pratar med mamma om:
- Kompisar
- Skolan
- Käääärlek (eller, hon frågar mig massa saker och jag förnekar)
- Alkohol
- Kläder
- Pengar

Saker jag pratar med pappa om:
- Kompisar
- Skolan
- Musik
- Skräckfilmer
- Simpsons (och andra skitroliga serier)
- Sport

Saker jag pratar med lillebror om:
- Kompisar
- Skolan
- Spel
- Film
- Musik
- Simpsons
- Käääärlek (eller, jag frågar han massa saker och jag förnekar)


Myskvällen går av stapeln! Hoppas ni får en lika trevlig kväll  som jag ska ha! (för er som ska ut: måttlighet är nyckelordet)

simma lugnt!

Twilight

Okej, inte helt slutgormat! Innan jag kilar måste jag ju givetvis lägga upp en bild på världens snyggaste människa. Alla ni som inte har läst och sett Twilight: jag tycker synd om er!


<3

Fredagen den 13: e

Inget otursaktigt har hänt mig (peppar, peppar). Men såklart, dagen är inte slut än. Det har faktiskt varit en ganska bra dag, ensemblen gick bra, det var hjärteplättar till lunch och just när jag skulle gå hem så ringde jag o. Hon stod och väntade på sin mamma och jag fick åka med dem hem. Perfekt!

Ingen fest för mig idag, jag väntar nog tills k fyller år. Jag ska bara mysa hemma med pappa och bror samt chips, dip, godis och läsk framför lets dance. (O, bäst att vi går och tränar imorgon, tjockiskväll i sikte!)

E1: jag hoppas att du vet hur mycket du betyder för mig. jag har nog sagt det, men inte tillräckligt ofta. Du är den enda som jag verkligen kan prata med om allt, precis allt, utan att utelämna några detaljer. <3


E2: Jag blir rent ut sagt förbannad när du håller på såhär. Du får bli hur sur du vill, men jag orkar fan inte mer snart. Ditt beteende är rent ut sagt så 14. Du fyller 18, skärp dig, inte för min skull utan för din egen.


Nej, nu har jag gormat klart för tillfället. Till alla snälla människor där ute: Keep up the good work, och kom gärna till tt på lördag för att lyssna på najs musik. Till alla dumma jävlar: Gå och dra något gammalt över er!


xoxo, gossip girl

(hahaha!)

Livet.

Livet är som en studsboll egentligen. Ibland tar någon tag i en och man flyger upp, upp, upp i det blå. Allt är bara underbart. Men någon gång slår tyngdkraften till och man far ner i marken med en hård smäll. Har man tur så studsar man strax upp igen, men man kanske är gjord av dåligt gummi så att man fortsätter att rulla efter marken. Man hoppar hit och dit eftersom det är massa gupp i vägen. Man kanske hamnar på en helt annan bana än man tänkt sig. Ibland slutar det bra, ibland inte. Det kanske kommer en skum typ och slänger en i en papperskorg. Ibland skrattar man åt det och hoppar retsamt upp igen, ibland blir man kvar på botten.

Men det finns vissa som alldrig blir studsade. På något konstigt sätt hamnar man inte på marken för det, nej, man flyger omkring i något sort mellanläge. Det är ganska trevligt men...

Jag önskar att någon studsade mig.

RSS 2.0