Värd skoldag

Har varit i skolan sedan 10 och jag har haft lektion i en kvart. VÄÄRT!? Nej, inte speciellt. Kom försent till engelskan och gick sen och åt på Annis. Det var dock smaskens! Råkade missa matten eftersom jag var upptagen av min hamburgare, och nu har jag varken projektarbete eller ensemble! Damn! Nåja, då får jag väl gå hem. Eller jag och Kim måste förbi Lindex för att göra vårat arbete i psykologi. Vi jobbar om varför det är skillnad på tjejer och killars kläder när de är barn. Ganska intressant faktiskt. Sedan ska jag och Olivia träna, har inte gjort det på ett tag så det blir skönt. Nu ska jag förbi lekcity och möta Emma, taataa!

Stress!

Psykologiarbete som ska in nästa måndag, svenskaprov på torsdag och matteprov nästa tisdag. JAG KAN INGENTING! Börjar få lite smått panik. Borde verkligen plugga. Eller jag har pluggat till svenskan iallafall, men jag får ändå panik! När ska jag hinna träna, umgås med folk och bara slappa? Kan vi inte ha Grease hela dagarna, då hade jag blivit lycklig!

Måste lägga in ett annat underbart Twilight-klipp! Oh I love it!


Åh Robert!

Sitter på engelskalektionen. Vi ska leta efter en artikel som vi sen ska stå och babbla om ett tag. Jag tog givetvis en om att Robert Pattinson inte tvättar sig. Men ursäkta mig, det gör honom bara ännu mer YUMMY!

Lilla Robyrobrob, du förgyller min dag!


Nu ska jag förbereda min presentation, taataa!

Grease is the word!

Här kommer två klipp från vår greaseföreställning! Grease Lightning och Handjive (jag som Cha-Cha i röd klänning)






SORRY!

Förlåt för att jag suger på att skriva! Dock så har jag en bra anledning, vi hade ju faktiskt Grease hela förra veckan! Tack till alla som har varit med och hjälpt till, samt till publiken på kvällsföreställningarna, ni var underbara! Inget tack till kidsen som kollade klockan 1 i torsdags, ni SUGER och har ingen humor!!! Fuck, fattar ni inte vilket jobb vi lägger ner?! VISA LITE UPPSKATTNING! Damn!

I fredags var det grisfest, skitkul! Kvällen började hos Kim, vi fixade oss och kollade top model. Mirre kom förbi och vi drog till skolan för att kolla gris (någon hade filmat, dock var det lite oskarpt) ;) Klockan 7 drog hela gänget till La Guna, jag drog en halv pizza och groggade en massa. Vilket visade sig vara en urusel idé eftersom vi gick och bowlade. Det gick verkligen inte bra, men det var jätteroligt iallafall! 

Gick sen hem till Max, och där är allt lite luddigt. Köpte sedan en hampis och fick lift hem med malin och hennes vänner. Tack för det!

I lördags när jag äntligen tänkte sätta mig vid datorn och blogga så vad tror ni händer? Just det, datort kraschar! FUCK! Mamma kommer till undsättning men lyckas inte fixa problemet. Så nu sitter jag här på en av skolans macdatorer och skriver istället för att jobba (har arrko). Men nu ska jag försöka jobba litegrann ^^ Ha det så bra, hejdå!

Twilight - BEST SCENE EVER!


Hjärta




Tack till..

The Kooks och framför allt EMMA som lärde mig hur man sätter in youtubeklipp på sin blogg!

Snart dags!

På tisdag är det dags för första greaseföreställningen! Jag börjar bli lite nervös, tänk om jag glömmer bort stegen?! Eller om jag ramlar eller något? Oj oj oj, det här kommer sluta illa, jag känner det på mig!

Idag har jag umgåts med Kim, vi har spelat gitarr, ätit pizza och pratatpratatpratat! Mycket trevligt. Ska nog kolla Gossip Girl med Emma sedan, då måste man ju nästan köpa en liten chokladbit ;)

Igår var jag, Kim, Mimmi och Miriam hos Minna och grattade henne. Robin, Hanna och Ida var också där. Det var jättetrevligt, och tårtan var underbar! För att inte tala om pajen! Mums, jag ryser av välbehag! Sedan på kvällen kollade jag och lillebror Robinson och smaskade på lite lördagsgodis, väldigt mysigt måste jag säga.

Imorgon blir det Grease-rep hela dagen, kommer vara helt slutkörd. Föreställningar för allmänheten onsdag/torsdag klockan 19:00 på folkets hus, be there!

Imorgon ska jag färga håret, måste ju vara fin till föreställningarna! Håll tummarna för ett lyckat resultat, det kommer jag göra iallafall!




Fredag

Har varit en jobbig vecka, både fysiskt och psykist. Fysiskt p.g.a. alla Grease-rep, psykiskt.. ja det fick jag väl inte skriva. Skulle ju inte skriva något mer om dig. Men vet du vad? Jag lyssnar inte på personer som bara går iväg och skriker. Fel att våga föra en diskussion för en gång skull?? Nåja, har bestämt mig, vill inte ha något att göra med omogna personer. Du och jag är på helt olika nivåer. Och vet du vad? Alla andra har lagt ner "sliret" för flera år sedan, det är bara du som är kvar i fjortislivet.

Jag har läst ut boken!! Åh, jag grät som en liten unge, den var sjukt bra! Kan knappt vänta tills Emma kommer tillbaka från luleresan så att vi kan prata om den!

Kom på att jag fortfarande inte har laddat upp några bilder från min ArrKolektion, så här kommer de:







Ikväll ska jag bara ta det lugnt! Ska plugga, kolla film med lillebror och kanske spela tv-spel. Nu ska jag ut på en cigarett, hejdå!

ArrKo

Jag underhåller mig genom att ta flummiga bilder i phoneboot. Jag älskar Macdatorer!

Ladddar upp bilder senare, datorn är seeeg! Jag älskar inte alls den här datorn!!


Jag och Emma stod och skrek igår. Verkligen skrek. P.g.a. en viss idiotisk person. Jag var upprörd! Jag är upprörd! Nej nu skiter jag i det här! JAG SKITER I DIG!!!

Dagens Aftonblad s. 28!!!

DET HÄR ÄR HELT JÄVLA SJUKT! VA I HELVETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HUR JÄVLA DUM FÅR MAN VARA?????

WTF?!

It´s getting worse! I can´t handle this shit! Cause it is shit what you´re doing, pure bullshit! I´m sick and tired of it.

Cv

Håller på att skriva ett cv. Ska försöka söka sommarjobb lite överallt. Förhoppningsvis är det någon som vill anställa mig, men vem skulle inte vilja det, jag är ju fierce! ;)


Är sterilitet ärftligt?

OH NO THEY DIDN`T! Seriöst, operatanten?! OPERATANTEN????? Till och med Caroline af Ugglas var bättre! Ibland hatar jag Sveriges befolkning och dess kassa smak! På text-tv stod det "malena ernman vann med den kitchiga låten La Voix". Visste inte att kitchig = KATASTROF!

Efter påtryckningar från allmänheten ska jag sluta "censurera" personers namn. Hädanefter skriver jag hela namnet.

Igår var jag på stan med min mor. Har köpt klänning och skor, + lite annat smått och gott. Sedan kollade jag melodifestivalen med Malin. Gick sedan en promenad med Malin och Emma. Följde sen med Emma hem, satt och kollade på bilder, rökte och sjöng melodifestivalenlåtar (som jag btw ALDRIG mer ska kolla på!)

(Okej, jag erkänner, så säger jag typ varje år).

Idag ska jag bara ta det lugnt tror jag.  Eller, ska nog umgås med Emma senare. Hade först tänkt gå och träna med Olivia, men sov så länge idag att det blir för stressigt. Nu ska jag ta en cigarett, bestämma vad jag ska ha på mig idag och föna håret. Hace un buen día!

Aaah!

Jag är sen, sen, sen!! Började 5 över 9 så har missat hela engelskan! Måste skynda mig om jag ska hinna till svenskan. Greaserep idag igen, puh..

Måste kila, adjö!

Home Sweet Home

Har aldrig varit så glad över att vara hemma! Jag är helt slut. Dagen började klockan 7 då jag klev upp och åt en ostmacka och mjölk till frukost. Sedan körde mamma mig till skolan, så jag kom dit redan halv 8. Jag passade då på att plugga till psykologiprovet. Klockan 8 hade jag provet, det gick väl sådär.. Vågar inte gissa hur bra/dåligt det gick, jag gissar ändå alltid fel! Hade sedan piano och gitarr, pianot gick bättre än gitarren p.g.a. att jag hade glömt guran hemma. Jag vet inte vad det är med mig, jag har kännt mig vimsig de senaste dagarna. Nåja, har ju faktiskt ganska mycket att göra. Anyway, jag åt lunch (äckelpäckelmat), hade gehörs och musiklära där vi tävlade (blir nervös av tävlingar) och sedan stack jag till nautilus med o. Det var jätteskönt att träna! Har ju inte gjort det nu på ett tag, så det kändes.. När jag kom hem gjorde jag en banansmothie och tog en macka, det var gott. Ska nog bara ta det lugnt idag och plugga lite, för sen ikväll är det ju Grey´s Anatomy! Woohoo, har längtat hela veckan! Nu ska jag ta en cigarett och läsa lite. Ajöken!

OH MY FUCKING GOD!

E HAR FÅTT BOKEN! FÖRSTÅR NI?! E HAR FÅTT BOKEN MED STOOORT B! Jag tror inte att jag kan andas innan jag får läsa så länge vi båda andas!!! Herregud!! Jag är i extas! Jag ser antingen ut som en blandning mellan Ted från Scrubs (svettisen) och Kenickie från Grease (när han dansar med ChaCha - alltså JAAAG!)


Oh btw så funkar in the net igen! hahaha, jag kan inte skriva normalt eller seriöst! Jag måste läsa boken! höhöhö

Oh btw så har jag repat Grease hela förbannade dagen. Skitjobbigt men svinkul.

Oh btw så har jag psykologiprov imorgon, önska mig lycka till!

Oh btw så tror jag att jag ska fara till P&L i sommar :) (klädtips önskas)

Oh btw så har e FÅTT BOKEN!

Jag kan inte smälta det här! Jag ska snart få läsa sista, jag upprepar SISTA boken!!! Jag kan, jag kan fan inte andas. Jag behöver en cigarett. (Det hjälper ju säääkert). Herregud.

Die Glocalnet, die!

Internet (och hemtelefonen) har inte funkar på heeeela jävla förra veckan. Så i fredags kom en gubbe från Glocalnet för att fixa det, och vad gör han?! VAD GÖR HAN?! Han fixar BARA hemtelefonen! Jag vart förbannad och stack till stugan med familjen. Kom hem igår och nu sitter jag i macsalen i skolan och skriver. Egentligen har jag Arrangering och Komposition och ska jobba med stämmor och grejer, men jag måste ju ta tillfället i akt och skriva ett blogginlägg ^^

I torsdags åkte jag skoter och grillade med o, t och t, det var trevligt men kallt. I onsdags köpte jag och e vaniljglass, chokladpudding, jordgubbar och daimchoklad och kollade Grey´s Anatomy. Det var UNDERBART!

Nu ska jag kolla bdb och lite annat innan jag börjar jobba ;b

Tisdag

Dagen har spenderats på stan med o. Inhandlade en grå-svart randig kavaj. Jc har rea vid gamla Intersport, spring genast dit! Den skulle ha kostat 300 spänn, men jag fick den för bara 50 kr! Helt sjukt vilket bra fynd! På kvällen var jag och e hos v igen. Han hade lagat en supersmarrig middag åt oss, tack för det :) Kollade sedan på Den rätte för rosing och Desperate Housewifes. Jag säger bara OH MY GOD! Måste träffa m snart så att vi kan diskutera avsnittet! Drog hem vid 10 och kollade sista avsnittet av A shot at love with Tila Tequila. Vart nyfiken vad som hände med Bobby osv så satte igång att googla. Hittade Season 2 Reunion (se inlägget nedan), riktigt kul faktiskt. Imorgon ska jag och träna med o, sen blir det väl stan. Ska se om jag kan hitta nå mer i reahyllan ;P Nu ska jag göra mig redo för natten, vilket innebär att ta ut linserna, tvätta bort sminket, borsta tänderna, ta en cigarett och slutligen ta på pyamasen ^^


Who´s the bitch?!

How exiting! A shot at love 2 REUNION!! Tila+Kristy+Bo=JUICY!!!!


http://www.mtv.se/mtv/?EpisodePlayer=true&StoryTypeId=9591&seasonStoryId=69263&playlistId=108786

Hemma hos v...

Är hos v. Sitter just nu med vovven s i famnen och skriver. V och e är på statoil och köper folköl, men någon måste ju stanna med vovven. Hmm,  gå typ 1000 mil eller mysa med en söt hund..? Vad väljer man? ;P B ska snart komma förbi och hämta sitt cigarettpaket. Måste gå ut och möta honom, tänkte ta med s så att han får springa av sig litegrann :b Nu ska jag se om det finns något godis åt s, han är så söt ^^

ciao

Bio

Har just kommit hem från bion. Var där med m, m och e ^^ Den var AWESOME! Rekomenderas STARKT! Den går imorgon också i stan, dock i prisma. Jag avundas inte dem som kollar den då, stolarna är skitobekväma där. Och herregud vad mycket folk det var, trodde att de flesta skulle gå fre-lör och att folket skulle tunnas av lagom till idag, men icke sa nicke! Det var SMOCKFULLT! Säkert tänkte alla (inklusive jag själv) att alla går på premiärdan, därför går man själv senare så att det är mindre folk. Det funkade alltså inte. Hmm, nästa gång ska jag gå på premiärkvällen, då kanske man får en bättre plats än nr 75 (3:e raden, höger sida). Men det var okej. Fast nu har jag skitont i röven och är i desperat behov av en cigarett. Om nån har någon att skänka, hör av er! Ska terrorisera b så att jag kan få smaka av hans tobak. Ciao!


Måndag

Idag fyller k 18 ^^ Grattis till dig :) Det var ganska mys när vi firade henne, jag var dock lite berusad (se inlägget nedan). Hade en trevlig kväll, kom hem vid 5-tiden. Mådde inget vidare på lördagen så jag tog det lugnt hela dagen. Igår"chillade" jag också hela dan. Man måste ju orka med lovet ;b

Jag VILL sluta röka, frågan är om jag KAN. Jag blir allvarligt talat helt galen. Det är inte så många som har märkt av det, men när jag är bland folk försöker jag att hantera det. Är jag ensam blir jag knäpp, jag skriker (grinar i värsta fall) och det känns som att jag ska EXPLODERA. Jag får väl börja snusa, men det är inte samma sak.. Ääh, jag vet inte. Jag orkar inte.

Idag ska jag på bio med m&m (höhö). Vi ska se Män som hatar kvinnor, how exiting! Boken är ju skitbra iallafall :)

Nu ska jag kila ut och ta en cigarett. Hoff, jag blir knäpp.

RSS 2.0