Hemma

Sitter hemma och nördar vid datorn. Klassresan var ganska kul men stressig, var mycket bussåkande. Åkte ju iväg klockan 6 på tisdag morgon, kom till Kalix vid 10 kanske. Lämnade grejerna på vandrarhemmet (hette typ Grytnäs herrgård, var jättefint) och jag, kim, miriam, linnéa, tove, mimmi, sara, hanna och linda fick vindsrummet.

Sen for vi till gymnasieskolan i kalix där vi åt lunch. Var där hela dagen, vi sjöng och repade inför en spelning som vi hade senare. Fick dessutom pizza. Vid 8-9 åkte vi tillbaka till vandrarhemmet (efter att ha köpt chips och sånt). Hade lite allsång, somnade vid 12.

Vaknade halv 7, åt frukost och sedan gick bussen kvart i 8 till Piteå. Åkte till musikhögskolan, åt senare lunch där. Vi gick en rundtur, det var sjukt stort och de hade sjukt bra utrusning (bl a ett GIGANTISKT mixerbord på musikavdelningen). Radio-avdelningen var skitcool, kanske borde satsa på en framtid som radiopratare? ;)

Gick sen på stan, köpte URSÖTA rosa sockar på cubus:




Vi var lite sena till bussen (men dock inte sist). Åkte iväg vid 4 iallafall. Var hemma vid halv 10. Var sjukt trött, men kunde inte konstigt nog inte somna. Kollade lite criminal minds (<3<3<3<3).

Ska käka och vänta på att klockan ska bli 9 (Criminal Minds igen <3). Är dock ett avsnitt halv 1 också på femman från säsong 1! Måste se det!

Nu ska jag kila, hoppas ni får en trevlig kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0