Torsdag

"Vafan är tuesday för något??" Emma Fjellborg, 18 år.


Idag har jag åkt hiss hela tiden. Upp och ner, upp och ner. Inte för skojs skull, nej vi filmade till vårat sceniska musikprojekt som ska vara klart efter jul nån gång. Ikväll ska jag kolla Idol och Criminal Minds. Vet inte riktigt vad jag mer ska göra, ska nog ringa till någon och fråga om de vill umgås. Var och käkade på Annis med Hanna och Ida, det var ett tag sedan jag åt hamburgare så det var gott. Dagen har gått väldigt fort, och imorgon är det fredag! Fy fan vad skönt med helg, ska inte göra ett skit utan bara ta det lugnt! Nu ska jag duka, maten är snart klar. Har dock lite beslutsångest, vet inte om jag ska röka före eller efter maten. En eftermatencigg är ju alltid jättegott, men är ganska röksugen nu. Hmmm.. tror att jag går ut och röker iallafall. Pussciao!


Kommentarer
Postat av: kim

du är en grym mekonomenbrud ;) Och en grym Amanda också för den delen! (Som snart fyller 18, och jag undar: VAD ÖNSKAR DU DIG?!) kraam

2009-10-01 @ 23:39:54
URL: http://frokenjaderstrand.devote.se
Postat av: Amanda

tackar tackar! :D jadu, hmm, nåt fint och personligt (nejdå jag är inte stereotypisk) ;) men kanske nån skiva, film, bok eller liknande. eller en rolig upplevelse :)

2009-10-02 @ 17:41:37
URL: http://filosofiskt.blogg.se/
Postat av: kim

Tänk, tänk, tänk... Längtar till fredag! :)

2009-10-03 @ 10:18:50
URL: http://frokenjaderstrand.devote.se
Postat av: Amanda

Me too! :)

2009-10-03 @ 13:34:43
URL: http://filosofiskt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0