Ska sluta skriva foruminlägg

Jefla idioter.
Veckans filmtips

Kom precis hem. Var med emma på Apornas Planet: (R)Evolution (Rise of the Planet of the Apes). James Franco + Tom Felton + en schimpans vid namn Ceasar + massa andra apor = Success!!! Trisst att fler inte såg filmen, det var jag, emma och ca 10 andra personer inne i biografen. Helt klart sevärd!

Dumbasses in Distress - Nostalgia Critic


CUTE!

Jobbat förmiddag (7-15) idag, är pisstrött. Ska lägga mig. Måste bara se klart ett cm avsnitt. Har spenderat kvällen med ffxiii. Sötaste cutscenen EVER! Bara jag som får ffx flashbacks ("keep smiling")? Antagligen, eftersom jag är en av de få intelligenta nog för att förstå storheten hos final fantasy spel. Mwaahahaaa!

Godnatt lilla kissekatt! Mjau!

Tangled

Jag oc emmapemma kollade trassel igår. Seriöst bästa filmen ever! Übersöt! Tror att jag ska se om den. Den var verkligen underbar!!!

Nu sticker jag till joppet. Herrå!

Kul, nu är man sjuk också. Euuuh.

Och inte kan man spela ps3 heller, eftersom min käre bror ockuperar den. Jag vill spela ffxiii! Väldigt linjärt, men det spelar ingen roll. Storyn är underbar, och det är det snyggaste spelet ever!!!
Tror att jag ska införskaffa ett PSP..

..bara för att kunna spela ff dissidia duodecim!Somliga har för lite att göra... I love it!


Hej hopp!

Efter 9 timmars sömn, en ordentlig frukost och en cigarett mår jag tipp topp! Jag är ju faktiskt ledig idag! Hurray! Har planerat att spendera dagen i lättjans tecken, ska ta ut sköldisen, läsa lite och käka übergod glass. Yum!MEN FÖR I HELVETE!

Hade skrivit ett mysigt inlägg om vad jag skulle göra på min lediga dag. Och så lite om NY. Men nu blir det istället RAAAAAGE! Internet fucking värdelösa explorer la av! Varför använder jag inte firefox??? Why, jebus, whyyyyy?!?!? Helvete också. Har världens mensvärk, vilket innebär att jag tack vare hormonförändringarna gått upp typ 2 kg och har äckliga jävla finnar. Men det slutar inte där, har svinont i händerna p.g.a superhet kantin, glödande cigarett och kokande kaffe. Det toppas av huvudvärk + bula. Skåpjävel. Dessutom hållet jag på att få en visdomstand, och det gör skitont!!!! Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! RAAAAAAAAAAAAAAAAGE!!!!!!!!!!!

Jaha, där puttade jag ner fjärrkontrollen. Batterierna for in under sängen. Kuuuuuuuuuuul.

Nu ger jag upp. Nu lägger jag mig. Kanske att man kan få sova, har vaknat upp ca 3-4 nätter / vecka av sendrag i vänstra vaden. Livin' the dream.Gah. RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGE!

HAH!


God morgon!

Har precis vaknat. Försöker piggna till med kaffe och youtube. Finns inget bättre än att kolla awesome ff-cutscenes!RSS 2.0