Jag tänkte skriva något smart...

..men engelskan slutar nu! Så, taataa!

Late as always

Var sen till psykologin. Var sen till pianolektionen. Var sen till gitarren. Hur går det ihop egentligen? När ska jag lära mig att passa tider? Jag vill ha sommar, sommar, sommar! Och loooov framför allt! Emma den jäkeln åker till Sthlm idag, jag är sjukt avis!! Jaja, är ledig på fredag iallafall och ska typ bara kolla film imorgon på svenskan, så det är ju lugnt.

Hade nationellt prov i engelska b igår. Skrev en uppsats om.. ja, det är jag inte säker på. Flamsade om könsroller och orättvisor. Känns inte som att jag kom fram till något. Har snart gemu, får se till att jag kommer i tid till den iallafall. Slutar sen, ska övningsköra idag så fort mamma har slutat. Sedan blir det lugn kväll med grey´s anatomy.

I want candy!

Pappa har gömt undan godispåsen! Damn, jag som precis tänkte tatta en eller fem. Men nu har han och olivias pappa arne gått och bastat. De sitter där och ölar och skryter. Blää. Jag tror jag involverar lillebror i letandet istället.

Har haft helt sjukt ont i magen. Hade sån jävla mensvärk igår, jag orkade typ inte göra något. Eller sen så åkte jag, emma, olivia och tommy till statoil och köpte Ben&Jerrysglass. Det vart genast mycket bättre! Vi kollade en helt sjuk zombiefilm! Den var faktiskt väldigt rolig. Nu ska jag fortsätta vara kreativ och öva på pianoläxan! Taataa!



Jag ca 14 år (?)

Rökning är inte bara farligt, det är tufft också

Sitter i skolan. Har slutat, ska gå hem snart. Eller ja, cykla rättare sagt. Råkar alltid ta vägen vid järnvägsparken och det är så förbannat mycket grus! Man vågar inte bromsa, då sladdar man åt helvete. Hade ensemble idag, det var kul. Gick faktiskt ganska bra. Påväg till maten så var det en läskig typ som grabbade tag i emmas nacke. Såg ut som att han skulle strypa henne! Gosh! Nu kommer emma, ska kila hem! Taataa!

Torsdag

Är just nu hos viktor med emelie. Viktor kollar simpsons, emelie röker och jag sitter vid datorn. Vi ska ta en prommis snart. Fick Vg på svenskaprovet, helt ok. Skippade matteprovet idag, inte ok. Har inte pluggat alls. Måste göra det nästa vecka. Har nationellt prov i engelska på tisdag, hoppas att det går bra. Ska kila nu, taataa!

Tal, var och plättar

Idag har jag varit på folkets hus och lyssnat på när retorikgrupperna höll sina sluttal. Måste gå dit imorgon också och lyssna på resten, alla var grymma! Jag hade varit sjukt nervös! Tack alla för några trevliga och inspirerande timmar!

Skrapade upp mitt knä igår under gympalektionen. Vi hade lekar, estet mot samhälls, battle to the death! Eller, ja kanske inte riktigt såå allvarligt, men jag tog det seriöst iallafall! Det var hur som helst skitkul! Dock så försökte jag få tag på en boll, snubblade och gleeeed på knäna över gympagolvet. Aj aj aj, säger jag bara! Det blöder och varar, skitäckligt!

Pappa har just gjort plättar, det var mums! Han försökte vara proffsig och vända plättan i luften, men det slutade i ett stort FAIL! Efter många försök (och många mosade plättar) lyckades han! Grattis till dig, papi!

Nu ska jag diska och plåstra om mitt sår innan jag kilar på konsum med emma och emelie. Taataa!


"Alla världens storheter väger inte upp en vän."
Voltaire


Tisdag

Har engelska. Är sjuuukt trött, vaknade tio i nio och bussen gick nio! Tack vare att den var sen så hann jag med den. Var jättetrött hela dagen igår, så jag somnade redan vid 5-6 tiden. Sen vaknade jag givetvis, men konstigt nog hade jag inga problem att somna om. Nu ska jag, emma och kim fortsätta på vårt arbete om Black Panthers, taataa!

ArrKo igen

Hur kommer det sig att jag alltid skriver blogginlägg på arrkolektionerna? Håller fortfarande på med "Just Friends".. Elleonor sitter och funderar om vi ska göra klart den eller inte. Det är fan en extremt svår uppgitft! Spänningen är olidlig, väntar på domen! Hoff!

Igår låg jag och läste "Låt den rätta komma in". Sjukt bra, men är jättetrött! Var svinjobbigt att kliva upp. Kollade också "Söndagsparty med Filip och Fredrik": Marilyn Manson är verkligen helt gaaaalen! Och jag äääääälskar Jonas Gardell! Åååh, han är så mysig!

YES! Vi behöver bara skriva ackorden med minsta möjliga rörelse!!! Slipper att jobba i Finale! Oh, good day, good day!! :)

Nu ska jag jobba litegrann ^^ taataa!

Lycka!

Mamma har köpt Nesquickpuffar!!! Underbart!


Gjorde just ett quiz på facebook. "What Sex and the City character are you?". Jag vart Charlotte! Det trodde jag inte, en riktig överraskning faktiskt! Sen gjorde jag "Who were you in your past life", jag fick det förvånande resultatet marylin Monroe eller Frank Sinatra! Håhåhå, jag älskar facebook!!

Justja!

Följ min blogg med bloglovin :D


(annars!!!)

I love bloglovin!

Det gör mitt liv 100000 gånger lättare! Äntligen kan jag läsa ALLA mina favoritbloggar, utan att glömma någon!

Jag spederade hela förra natten hos Emma (det där lät lite kinky), vi drack kaffe, åt morotskaka, pratade och gjorde listor! (som borde brännas upp och ALDRIG visas offentligt!) Det var väldigt trevligt, dock kom jag hem först vid halv 8-tiden. Åt frukost, kollade top model och sen.. ja, sen somnade jag. Vaknade sedan vid 2-3 och var dötrött! Lyckades släpa mig ur sängen. Hade inget att göra, så jag bestämde mig för att vara kreativ och spela lite. Rockade loss med min gura och vrålade (lite väl högt tror jag). Vart inte samma gung med den akustiska, men har bara min crapförstärkare hemma så valde att låta elgitarren vila. Övade sen på pianoläxan, det gick väl.. sådär. Kom faktiskt på en ganska snygg pianoslinga, men måste jobba lite mer på den. Det kanske utvecklar sig till en riktigt lovande låt! Jag över verkligen alldeles för sällan, måste skärpa mig!

Måste fortsätta på Emmas haaaat mot big (läs enelram.blogg.se och se bilderna som hon har "pimpat" i paint!) i sex and the city! Han är så störd och jag hatar verkligen carrie för att hon väljer honom! När jag såg filmen på bio så vart jag riktigt pissed! Ni vet den där scenen i slutet när de är i garderoben? När hon ska hämta sina skor och han är där? När han friade eller vafan han nu gjorde så stämde alla klimakterietanter i publiken in i ett gemensamt "aaaaaw". Ursäkta mig, men vadå "aaaaaw"???? HON FÖRSTÖR JU SITT LIV! Det är inget sött och romantiskt över det! Faaaaan!

Nåja, nu ska jag kolla nån Sci-Fi film med lillebror (jag som ääääälskar sci-ft... not!). T(j)ingeling! (...tingeling, come on baby shake that thing)

Mjölk, bröd, cupcakes och hundskit

Är hos viktor. Har varit på rimi (ica som det egentligen heter) och handlat mjölk och bröd åt mamma O:) Viktor storhandlade. Han köpte bland annat en choklad/hallon cupcake åt mig! :D Underbart! Ska äta den så fort han har gett mat åt Sappo. Har just kommit till viktors lägenhet, och vad har sappo gjort medan vi var borta?! HAN HAR SKITIT PÅ GOLVET! Och det var ingen liten korv! Uuuuusch säger jag bara!

Åt just muffinsen, den var uuuuuunderbar!!!!

Ska snart kila hem med grejerna, ska sen promenera med Emma. Tjingeling!

Onsdag

Har segat hela dagen. Kan bero på att jag inte somnade förrän klockan 4 och vaknade sen vid 1-2 kanske? Jag vet inte riktigt. Idag ska jag kanske umgås med emma, tvinga henne att kolla greys anatomy.. och ja, sen får jag se.

Jag har funderat lite på det här med min hårfärg. Har ju just nu mörkrunt, men nu har jag börjat fundera om jag passar bättre i rött..? What do you think?







Hmm, what to do?? Jaja, nu ska jag tigga en cigarett av Björn och kanske ta nåt att äta. Taataa!

Oh Gosh!

Emma är just nu på toaletten. Vi flamsar runt som vanligt. Otroligt att ingen i min familj har vaknat! Emma är verkligen underlig ibland. Tror att hon har minst 12 olika personligheter.

"Åh, vad härligt att tycka om någon! Vad mysigt! Eller nej, kärleken ska dö! Eller nej, ååååh vad mysigt! Typ att skriva med någon på msn! Ååååååh!"

Nu står hon bakom mig och fnissar. Nu vill hon tydligen ha kaffe också. Suck. Jaja, ska försöka fixa det åt primadonnan, hoppas att hon inte väcker hela huset. Får väl köra ut henne snart så att man får sova nån gång, men HON GÅR ALDRIG HEM!!! Hon tycker tydligen att det var jätteroligt. Hon är som hon är. "Jag är inte som jag är! Jag är mig själv!"

In other news, vi hade en idiotisk diskussion om pappret runt cigaretter.

E: "Vad är det där pappret egentligen?"
A: "Jaa, det är väl papper? Finns att köpa för 6 kr på rosa vita. Har nog nåt sånt hemma."
E: "Undrar om det går att äta?"
A: "Jag vet inte, jag har inte provat:"
E: "Inte jag heller."

Hungrig någon?

Nu ska jag kila, taataa!

JUICY!

Oh, I love gossip! En viss (känd) hottie som nyligt var på besök i min lilla stad hottade till det med en donna som är inte mindre än 17 år yngre! Det sägs att stoet var oinriden, if you know what I mean! ;) Man kan inte hjälpa att man är lite avundsjuk, men allvarligt talat så borde det vara en extremt pinsam situation! Jag hade iallafall kännt mig som en groupie!

Seg dag

Har bara tagit det lugnt idag. Orkade inte göra något speciellt så jag har kollat film, spelat tv-spel och städat. Eller, först skulle jag ha umgåts med sandra, men hon var trött. Sedan tänkte jag umgås med olivia, men hon ska till stugan och  var tvungen att packa. Sedan tänkte jag umgås med emma, men det segot har inte ringt! (;P) Nåja, det var skönt med en riktig slappardag (fast har städat hela mitt rum så det räknas inte riktigt som slappardag). Imorgon tänkte jag ta i tu med något vettigare, om jag orkar d.v.s. Lillebrors två kompisar rob´n raz är här, de ska väl ha ett sleepoverparty eller nåt sånt. Varför har inte jag såna nå mer? Det är ju skitroligt! De enda som på senare tid har sovit hos mig är mimmi (hon bor i kurra och hade ingen sjuss) och malin (hon bor ca 500 m bort men vågade inte gå hem själv). Man borde anordna ett party för girlsen, hade varit hur kul som helst! Ska fundera lite på det!

Kollade desperate Housewifes och fixade naglarna. Jag älskar dubbelavsnitt! Det första var verkligen sorgligt, "the handyman" var ju så söt och snäll! Ååååh, jag började gråta litegrann men kunde inte torka bort tårarna eftersom jag just hade målat naglarna. Jaja, vissa saker får man offra. Det andra avsnittet var awesome! Äntligen börjar folk upptäcka vilken galning dave är! I HATE HIM!

Tror att jag ska terrorisera boysen litegrann ;P Det är så roligt att skämma ut tobias inför hans kompisar! Mwahaha, jag älskar att vara äldst!!

Nu ska jag ut på en liten cigarett och fortsätta njuta av lovet! Taataa! :)

Bloggar

Mina favoritbloggar just nu:

http://metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.5147525
http://myltan.blogg.se/index.html
http://twisite.blogg.se/
http://www.stureplan.se/frame.php?main=http://blogg.stureplan.se/gynning


Ang. myltan.blogg.se! Hon är helt galen! Och inte galen = CRAZY, utan galet duktig på att rita! Mina favoritbilder:





Bilder: Hanna Müller



Åh, jag vill också vara sjukt bra på någonting!

Ser du...

Ser du dessa vissna löv,
vissna löv i vinden -
så är jag ett visset löv,
visset löv i vinden -
Döden skall mig fatta
I sin gamla kratta -
...Åh, jag är väl ännu röd,
ännu röd om kinden -
fast jag är ett visset löv,
visset löv i vinden.

Nils Ferlin


Hahahaha!




Okej, inte första gånger som jag ser den här bilden, men definitivt inte sista gången som jag skrattar åt den! hahahaha!



inte lika fabulöst som i filmen...


Nåja, nu ska jag spela lite tv-spel. Jag borde nästan göra något meningsfullt under påsklovet, men har inga idéer. Skulle ju kunna plugga, men allvarligt talat, jag har ju lov! Förslag om roliga aktiviteter önskas! Nu ska jag kila, taataa!

Tillbaka från vildmarken!

Är äntligen hemma! Eller, jag har varit hemma sen vid 3-tiden, men lillebror la genast beslag på datorn. Nu har jag äntligen lyckats nalla den!

Har ju varit i stugan i helgen. Det var väl trevligt, men lite jobbigt när mamma och mormor sitter och pimplar vin och svamlar. Lösningen på det? Man dricker själv vin och svamlar med dem! Skotern pajade, men vi fick låna nån grannes skoter så det var ju lugnt. Försökte pimpla men vi blev alla ff-are (fiskfittor) som morfar skulle ha sagt. Alltså, inte en enda liten firre! Nåja, jag klagar inte, hade ingen lust att döda nån stackars liten fisk. Jag drack varm choklad och tog det lugnt. Sedan fick jag tråkigt och gjorde herr glen (se bild nedan). Skönt att vara hemma iallafall.



stugan



herr glen



lillebror



matdags



spelade uno. mormor var lite på lyset och kunde inte se korten så pappa satte en pannlampa på hennes huvud.



pappa grillade



även mamma hade tagit en nubbe för mycket



pappa satte mig i arbete, så jag skottade upp en grillplats. det tog lång tid p.g.a att jag säkert tog mist 5 rökpauser



Nu ska jag kolla lite Harry Potter, taataa!

Midnight Sun, vatten och tobak

Sitter och läser delar av Midnight Sun. Har självklart redan läst igenom den en gång, men tänkte att det var dags att hänge sig åt den igen. Förutom det så har jag druckigt ungefär 2 liter vatten och rökt alldeles för många cigaretter. Har verkligen übertråkigt. Suck.

Imorgon far jag till våran stuga i Vieksalahti (lyxigt värre). Kommer att vara där till på måndag, så jag har laddat upp med bra böcker och mycket cigaretter. Om jag överlever avlägger jag en rapport på måndag kväll. Kommer garanterat terrorisera några med desperata telefonsamtal!

Oj, nu vaknar pappa! Bäst att slå av datorn och gå och lägga sig! Godnatt!


Transformers och Patrik 1,5

Jag och emma har kollat film hos mig. Hon gick hem för ett tag sedan, så då satte jag mig givetvis vid datorn för att kolla min facebook. Jag som bojkottat det hur länge som helst. Föll för trycket och tänkte bara skaffa en "på skoj". Gissa vem som är beroende?

Jag och emma kollade ju som sagt film. Vi lånade Transformers och Patrik 1,5 av emmas moster. Sjukt bra filmer säger jag bara, sjukt bra! Och Patrik, eller Tom Ljungman som han heter är ju jättesöt! Var tvungen att kolla upp lite saker om honom. Tack och lov så är han 91:a! Dock bor han i Sthlm, så det blir ju lite problem med avståndet, men who cares! Han har säkert inget emot att flytta till Kiruna tills jag har gått ut gymnasiet. Perfekt lösning! Sedan kan vi flytta iväg någonstans tillsammans, jag tänker London, jag tänker Paris. Han som etablerad skådis och jag som rockstar! Kan det bli bättre? Hahaha, tror att jag låter fantasin skena iväg en aning, men jaja. En flicka måste få drömma!

Åh, läste just att han pluggar till musikproducent! Awesome! Ooooh, hittade just hans blogg! Dock har jag aldrig sett någon som är mer värdelös på att uppdatera, men ska kanske inte säga så mycket själv, skriver ju inte dirket 10 ggr/dag.

Tom Ljungman: http://youngman.blogg.se/




Nåja, nu får jag sluta dregla! Dags att ta tag i saker.. och kolla en av mina favorit-twilightbloggar! Taataa!


Muse - Supermassive Blach Hole

Bra låt, bra film ^^


Prov

Har haft svenskaprov. Det var inte alls svårt faktiskt, kunde nästan allt. *puh*, jag som har oroat mig! Nu känns det bra!

Far till stugan imorgon och blir borta till på måndag, hoppas att påskharen har gömt ett riktigt stort ägg åt mig ;)


Nu ska jag återgå till tv-spelsspelandet! Taataa!


Nu får jag fan skärpa mig!

NU GÅR JAG BORT FRÅN DATORN! På en gång! Hör jag det? Va?! Vavavavavaaa?! Åh, jag har fortfarande inte pluggat! PANIK!

Jaja, lägger in söta bilder från svanprinsessan istället! I love that movie!










Nej, en sista cigarett, sen ska jag plugga! Ciao!

Sömnproblem

Tänkte lägga mig i tid idag. Det gick inget vidare. Tänkte slå av datorn och plugga. Det gick inget vidare. Tänkte göra massa meningsfulla saker. Det gick, ja ni fattar.

Hade det perfekt planerat. Jag skulle slå av datorn och plugga. Då kom jag just på att jag hade glömt kolla min mail, min facebook och massa bloggar. Så nu har jag kikat runt där jag "måste" kika och ska faktiskt plugga. Jo det ska jag! Jag lovar! På hederord! Okej, jag skojar bara, ska måla tånaglarna och läsa lite.

Och just som jag hade skrivit klart inlägget så lyckas jag på nåt jävla vänster trycka på "kryss" så att jag var tvungen att skriva om hela förbannade skiten! Fuck this shit!



 
Grease - Handjive

Snart påsklov!

Kan knappt vänta! Är nästan glad att jag är sjuk nu, då är jag ju friskt på lovet isället! Idag har jag bara legat hemma och sovit! Har haft feber och massa shit. Som vanligt så mår jag skit på morgonen, men sedan på kvällen så är jag nästan friskt. Hoppas att jag inte mår dåligt imorgon, har ju svenskaprov.. Nåväl, får väl annars gå dit och göra det iallafall. jag och emma har just kollat svanprinsessan! Det är den bästa filmen ever! Den är så söt, jag kan se den hur mänga gånger som helst!!

Jag älskar The Offspring! De är sjukt bra!






Nu ska jag ta en cigarett och sedan plugga lite mer litteraturhistoria! Taataa!

"Men jag faller in i dig och ditt stora hjärta"

Åhhhh! Det är så att man dör! Lasse, jag har fallit in i dig och ditt stora hjärta!!!


Jag saknar Grease! Vill göra om det, det var bland det roligaste jag någonsin har gjort!


Snörvel

Är förkyld. Det är inte roligt ska jag tala om. Men ska till skolan imorgon iallafall, jag och kim ska ju redovisa på psykologin. Hoppas att det går bra..

Har inte gjort mycket under helgen, familjen var hos farmor i Tärendö så jag slappade och njöt av ensamheten. Förresten så såg jag ju lasse i fredags! DET VAR FUCKING AMAZING! Se bilder längre ner (jag ser väääldigt nöjd ut).

Håller på att läsa "Vännerna från Tempelton House" av Nora Roberts. Rekomenderas stark! Det är verkligen en svinigt bra bok!

Idag har jag inte gjort någonting, har legat hemma och hostat. Fast kände mig bättre så här på kvällskvisten, så jag och emma gick på konsum och sedan gick vi till henne och kollade Bambi. Kaninen har en extremt irriterande röst i början (eller svampen stampe som emma lyckades klämma ur sig). 










åååh! I love him!


nåja, nu ska jag läsa lite innan jag ska sova, sov gott, vakna torrt och dröm söta drömmar (OM MIG!)

Taataa!

Final countdown!

Om ca 30 minuter ska mamma köra mig till tt, och där ska jag kolla Lasse Lindh! Emma, hennes syster och deras kusin ska möta honom om ca 5 minuter och gå med honom till tt! OH MY GOD! Är nästan glad att jag inte är emma, hade jag varit hon hade jag varit sjukt nervös! Vad ska de prata om?! Oh, nu blir jag nervös! Tänk om jag träffar honom där! Vad ska jag säga!!! SHIT! JAG MÅSTE BYTA KLÄDER!


Förresten så ska jag till Peace and Love i sommar! Fyfan vad kul! Har beställt biljetten, så nu är det bara att vänta till juni! Åh, jag blir lycklig bara av att tänka på det!

Nej, nu ska jag rota i min garderob efter nåt snyggt att ta på mig! Jag har inga kläder!!!

Fredag

Värd dag, som alltid.. Har ingen ensemblefördjupning idag (som vanligt). Ensemblen gick ganska bra, dock är Kungens man inte direkt min favoritlåt.. Ska och träna med Olivia så fort hon har slutat. Därför sitter jag här i skolbibblo och väntar. Och väntar. Och väntar. Suck. Jaja, Lasse Lindh ikväll, det blir skitkul! Ska nog hålla mig till Emma och hennes kusin så att jag får chans att träffa honom! Hahaha, jag kommer göra bort mig totalt! Vad ska jag säga, kommer säkert bara skrika ut "JAG TYCKER ATT DU ÄR SKITBRA!" och springa därifrån. Tror att det skulle vara lite pinsamt.. Äh, allt ordnar sig. Nu ska jag flumma runt lite innan Olivia slutar. Taataa!




Lasse Lindh!

Imorgon! Då ska jag se lasse på tt! Can't wait!

Just nu är jag hos viktor. Han kokar kaffe och sappo attackerar mig. Det vanliga alltså. Känner mig lite seg, orkar inte göra nåt speciellt. Ska bara slappa och ta det lugnt idag. Borde egentligen plugga, men nu när både svenska och matteprovet har blivit uppskjutna så tänkte jag skita i det ;)





Taataa!

1:a April

Har psykologi. Det går inget vidare. Ska ju redovisa på måndag,  det känns lite stressigt eftersom jag och kim knappt har kommit igång. Igår kollade jag, Olivia och Tommy på Marley och jag. Söt film, men de hade kunnat kapa minst en halvtimme, den vart lite långdragen.

Ursäkta mig, men är Linda Rosing galen? Väljer hon den 19-årige pojken? Han hade ju passat bättre till hennes dotter! Galet, galet. Btw så köpte Emma en underbart snygg väska igår på Lindex! Me wantie!


Nu ska jag köpa en kaffe eller nåt i fiket, se upp för aprilskämt! Taataa!

RSS 2.0