GlassigtKlantarslet självJa, där har ni henne. Supervimsiga jag. Phoenix kommer ju givetvis inte till P&L. Satt och lyssnade på dem medan jag skrev inlägget. Måste ha varit önsketänkande, eller bara vakuum i hjärnan. Sen upptäckte jag det inte förran emma var vänlig nog att upplysa mig om det. Hahaha, inte mycket att göra.

Idag har jag varit på stan med ovan nämda uppmärksamma person. Vi åt glass, laddar upp mumsiga bilder senare! Måste packa, packa, packa, men jag får panik och bara slänger ner massa grejer. Sen måste man packa om. Jag hatar det ordet, packa. Det är laddat med ångest!!!

Här sitter jag och smeker mina ben

Hahahaha! Nej, skojar bara (interskämt). Vaknade halv 11, eller rättare sagt pappa väckte mig. Var tvungen att ringa till folktandvården, för jag skulle tydligen dit imorgon halv 12, men sist jag lagade en tand så hade jag ont i nästan två veckor. Har ingen lust att vara på peace & love med tandvärk! Hatar verkligen den där telefonsvarargrejen; Heeej..... och välkommen till..... folktandvården............ För att höra det på............. svenska............... tryck............ 1........... *pet* För att............... boka om eller........... avboka.......... tryck................ 1............ *pet* Vill du få en tid.............. för att bli........... uppringd.......... tryck.............. 1.............*pet* Vill du bli............. uppringd.............. klockan.................... 11.............05................tryck.................1..............för att bekräfta......................*pet* Vill du........... bli........uppringd........på........nummet..........0.........9.........8...........0..............*.............*..................*.................*..............*..........? Tryck................1..........för att.............bekräfta..........*pet* Vi kommer att............. ringa upp dig................. klockan..............11...........05................ på..........nummer................. 0.........9..............8..........0...........*............*...............*...........*..................*............... Tack för ditt samtal.

Herregud vilken tid det tog. Inte bara att ringa, utan att också skriva den där grejen. Dessutom ringde de mig först halv 12, vilka segon! Har hjälpt pappa att tvätta och sånt, sen diskade jag, åt en banan och kollade mumin på tv. Allt för att fördriva tiden ska på stan sen, måste göra ett emergency-kit till P&L.  Dessutom behöver jag nya solbrillor.

Ska hoppa lite studsmatta, wiiihii!


 <----- emma och jag med 17 ostbollar var i munnen

Laddar till P&L

Säger bara; Håkan Hellström, The Kooks, Pete Doherty, Babyshambles, Phoenix, Razorlight, Mando Diao, The Sounds, A camp, Maria Mena, Lars Winnerbäck, Thåström, Mötle Crüe, Sugarplum Fairy och Laakso, HERE I COME!!!Familjen Galen firar midsommar i Vieksalahti (Getingviken)

Antal soliga dagar: 3/3
Antal fiskar: 1
Antal getingar som har skrämt skiten ur mig: 5 st
Antal nubbar till sillen: 0 (även fast mormor försökte tvinga mig)
Antal gånger jag vunnit i yatzy/diverse kortspel: 6/6
Antal förlorade kilo: -1,5

Innan vi stack till stugan i fredags hoppade jag och lillebror studsmatta. Man ser vem som är skillad (oh, ignorera mina fula skogsmullebyxor och det faktum att jag ser plågad ut).


Sen åkte vi till stugan:


Nu ska jag njuta att vara tillbaka i det moderna samhället, ciao!

Crazy brothers

Sitter hos emma. Hennes bro försöker komma in genom fönstret, det går inge vidare :P Nu kom han in genom dörren och emma försöker bli av med honom. Hon ser väldigt trött ut. Dagarna går så fort!

Igår kollade jag och emma love actually, den filmen är så söt! Nu ska jag ge tillbaka datorn till emma och fortsätta skratta åt henne och hennes bror! ^^ Taataa!

Dikter av mig, ca 13 år (?)

Ingemansland

Jag är fången i ingenmansland
Långt bort från hemmets trygga strand
Fånge i ett land utan vett
Det är ett helvete på alla sätt

Livet - lätt som en plätt?

Jag trodde jag var en pannkaka
Som på ett sätt skulle smaka
Men när jag vänt mig rätt
Jag ej var en plätt
Jag var en söt sockerkaka

Livet i en luffballong

Att sväva fritt i det blå
Där inga problem mig kan nå
Där allt bara är lugnt
Allt blir lätt, även det som känns tungt

Jag vill sväva långt, långt bort
Till en värld av en annan sort
Nu tar jag ett stort kliv
Och börjar mitt nya liv

Hyllning till Nils Ferlin

Jag ville skriva en hyllning
På allra finaste sätt
Med den allra finaste fyllning
Så att allt bara känns så rätt

Men hur jag än försökte
Jag inte ett enda ord kom på
Jag mig vride och vände och krökte
Men blev inte nöjd ändå

Snöflingan

En snöflinga, vit och lätt
Ser inte ut som de andra
Alla har sitt eget sätt
När de från himlen ner ska vandra

De faller sakta ner från marken
Var de ska landa vet de ej
På hustak, människor eller i parken
Undrar om de landar just på mig?


Okej, jag har officiellt SUPERTRÅKIGT! Så tråkigt att jag letar fram min gamla diktbok och till och med skriver dem i min blogg! Jag vill skriva något meningsfullt, men jag kommer fan inte på ett skit! Min hjärna har nog sugit åt sig regnet så att mitt huvud är vattenfyllt = JAG KAN INTE TÄNKA!


Dykeenies - Clean up your eyes


Här sitter jag och väntar på att livet ska börja...

men det slog mig att det är det här som är livet. Min tur kommer inte, det händer här och nu. Den enda som kan ändra på "life as we know it" är man själv. Kanske dags att sluta vänta på att livet ska börja och börja leva istället?

Problemet är ju att jag bor i kiruna. Okej, min familj och mina underbara vänner bor här, men jag kan inte låta bli att tänka; är det här allt?! Är det såhär för alla, sitter man bara och ja... väntar? Mitt största problem är att jag inte vet vad jag vill göra. Jag vill mest bort härifrån. Jag försöker tänka positivt. Jag blir dessutom pissed om någon klankar ner på kiruna och ändå sitter jag själv här och gör det. Som emma sa nyligen; "det är inte stan det är fel på, det är människorna i den". Eller som min pappa frågade de yngre tjejerna på hans jobb; "vad ser ni i dagens killar? De klär sig som min son, och han är 13 år. Om man ser en kille på stan så vet man inte om han är 12 eller 18". De hade inget bra svar.

Stackars emma var på krogen i fredags, och det är som jag säger, i kiruna är alla fulla och fula. Jag menar, sen när är baggybyxor det coolaste man kan ha på sig? Är det inte dags att lämna '90-talet?

Oj, vad jag låter bitter! Men jag är så förbannat less på allting. Man går i skolan, på fredag kanske man går ut. Man hamnar på nån underlig hemmafest där det är massa skummisar som stöter på en. Eller så sitter man hemma och vräker i sig chips och cola. Sedan har man lov, och då måååste man ju festa! "Man måste ju passa på, man vill ju inte missa något!" Men jag är faktiskt bara 17, jag har hela jävla förbannade livet på mig att festa och sova bort tiden! Jag vill göra meningsfulla saker, jag vill resa, träffa nya människor, vara galet kär, göra slut och vara ledsen så att man har en ursäkt att trycka i sig ben&jerrys, bli kär igen, flyga luftballong, bli statsminister, bo i en husvagn, ta över playboy mansion eller VAD FAN SOM HELST!!!

Nu ska jag vara meningslös, röka och spela star wars med lillebror. I´m going to win this time! Taataa


Funderingar jag har

- Hur kan jag vara så trött när jag har sovit så länge?
- Varför är vädret värdelöst?
- När kommer sommaren?
- I twilight, hur kommer det sig att cullens (speciellt jasper) inte blir helt crazy när de är i skolan. Det är ju antagligen någon tjej som har mens..
- En till twilight-grej, edward har ju inget blodflöde, hur fan får han upp den?
- Hur många listor kan man egentligen skriva innan det blir tråkigt?
- Varför kommer jag inte på några smarta funderingar?
- Hur ska jag kunna sluta röka?
- Vad händer om jag aldrig blir kär?
- When is it my turn to be alive?

Var det bättre förr?

Inatt satt jag och emma och lyssnade på gamla "godingar". Det var allt från simple plan och green day till S club 7 och atomic kitten. Emma hävdar starkt att simple plan förstörde hennes musiksmak, jag hävdar att det antagligen var green day eller 50 cent. Antagligen det senare. Det som jag har filosoferat (emmas favoritord) över är; hur fan tänkte jag? Idag hittade jag dessutom en gammal cd som jag har bränt någon gång i på högstadiet. Det fanns med en bra låt, EN! Det var sommarens sista smak med lasse lindh, och honom vågar man ju knappt lyssna på mer (p.g.a. pervorykterna). Resten var en mix av dålig rap/trance/suptillsduspyr-musik! H-e-r-r-e-g-u-d!

Då...

Satt jag inne på sidor som ex. lunarstorm, levde i mina mjukisbyxor, tyckte att jag var coolast i världen, att mina föräldrar bah va sååååå pinsamma, att skolan sög, att ingen förstod mig, att jag var vuxen. Och framförallt; lyssnade på "jättetuff" musik.

Nu...

Hatar jag att sitta vid datorn (tvingar dock mig själv att läsa folks bloggar), har lite schitzofren klädstil, älskar mina föräldrar, tycker att skolan är okej, att det finns många som förstår mig, att jag är ett litet barn. Dock så är jag fortfarande coolast i världen! Och dessutom har min musiksmak förbättrats kraftigt!


Det är ganska klart att jag inte tycker att det var bättre förr. Sent '90-tal och tidigt 2000-tal bestod av alltför många "wannabenirvana"-band, band med egna tv-serier (exempelvis S club 7 och Friends), överdriven användning av lunarstorm (skyldig) och små flickor i magtröjor, platådojjor och leopardbyxor som posar á la spice girls (ja, jag är skyldig till det också). Allvarligt talat, hur fan tänkte vi?

Varför håller jag då på att gnälla över "baktiden"? Antagligen så kommer jag om sisådär 5-10 år sitta och skratta åt det som händer idag och hur jag beter mig. Förhoppningsvis kommer jag fortfarande älska the kooks, mina föräldrar och tycka att jag är coolast i världen. Men kanske att jag anser mig själv vara "stor" då, och kanske, bara kanske är min klädstil lite mindre, ja schitzo.

Känner att jag måste få bli nostalgisk, även om jag minns de negativa sakerna. Kanske är det så att jag på ett sätt saknar "the good old days", när man klädde sig som en mini-slampa och lyssnade på "black dudes" som sjöng om skanks and pimps (nej, det gör jag inte!!!). Fast, det är ju klart.. Det finns ju människor som fortfarande lever på det sätt som jag (tack och lov) har lämnat bakom mig. Mer kärlek (och bra musik) åt folket!

Missinassen

Sitter och skriver på emma apcoola laptop och lyssnar på phoenix. Det luktar starkt av rök, kan bero på de otaliga cigaretter vi har förbrukat. Natten har bestått av prat, kakor, listor, skitsnack och massa, massa skratt. Mysfaktorn skulle vara högre om inte vädret var så förbannat pissigt. Det har iallafall slutat regna, ett litet + iallafall. Stackars emma kom just på att hon ska på körkortstjosan imorgon, dags att sova snart kanske? Tänkte börja leva nattliv, det är ju så underbart mysigt! Njuter av sommarlovet, även om det inte är så mycket till sommar. Emma ska sova nu, ska kila hemåt. Kommer antagligen att somna på en gång. Ha en fortsatt trevlig morgon! Taataa!

Babyshambles - You Talk


Ett brev till..

..vårdnadshavare för Amanda Pallkvist. Det ligger där i brevlådan, stirrar på mig. Jag känner paniken växa, det är säkert csn som har dragit in mitt studiebidrag. Min mentor som skriver nåt om att jag har varit borta mycket. Eller att jag har fått ig i nåt ämne. Samtidigt känner jag en viss lättnad eftersom det var jag och inte exempelvis pappa som hittade det. Jag springer halvt om halvt in, sparkar av mig skorna och dundrar in i mitt rum. Jag sätter mig på sängen och stirrar på brevet. Vågar jag öppna det? Jag sliter upp det och blundar. När jag öppnar ögonen står det... att jag har glömt lämna in min jonas gardell-bok som jag lånat från skolbibblo. Jag småskrattar lite grann, men sen blir jag förbannad. Dels på hjampis som skickar ut läskiga brev som skrämmer upp mig, dels för att jag blir skrämd. Och så förstås att det skulle kunna ha varit något av mina skräcktankar! Nästa år ska jag skärpa mig, jag måste, måste, måste!!!

Har just kommit hem från emmis, vi har spelat sims! Vi har gjort Chuck och Blair Bass. De har fått en son som heter Ossian, han har haft kalas eftersom han just har blivit ett barn! Har försökt övertala lillebror att vara med och betala sims 3, problemet är att jag vill ha det på PC och han på PS. Förhandlingarna fortsätter!

Gick iaf hem från emma eftersom hon skulle till luossa-skolan och fika. Hennes syster går ut nian så de hade fixat fika och sånt. Synd att lillebror har börjat på högga, annars hade jag kunnat gå dit. Men jaja, farmor hade iallafall köpt muffins (såna där supergoda från ica) MUMS! Har redan smaskat i mig min, kanske kan övertala pappa att dela sin med mig. Hahaha, inte troligt, fam. pallkvist/bergalm borde heta familjen gottegris!

Imorgon ska jag på kalas. Viktor fyllde ju 20 igår, så det måste man fira! (Grattis igen, btw). Det blir nog hur kul som helst! Ska dock vara lite försiktig med alkoholen, det har inte gått så bra de senaste gångerna.. Men nu har jag öl och cider, håller mig låååångt borta från sprit! Everyone´s going bananas!

Oooh, farmor har köpt tärendö-te! Dax för en kopp! Taataa!

ickle & lardee; cutest teeth EVER!

Hakar på trenden och har börjat läsa en ny blogg (läste om den hos niotillfem och michela). Den heter mymilktoof! Sötaste bloggen nånsin om två mjölktänder!"Hello snail, meet Lardee."

"Hey, come back!"

" I miss snail."Nu ska jag spela lite kort med farmor och kanske äta lite lunch. Taataa!

Oh no I didn't!

Har just vaknat. Skulle följa med emma till tandläkaren halv 12. Och nu är klockan.... inte halv 12. Jaja, förhoppningsvis så är hon där iallafall! EMMA; om du ser det här, RING MIG!

Har beställt mina animefilmer! Jeeeeej! 24 h leveranstid, hoppas att de kommer imorgon då iallafall. Är trött, trött, trött och det känns som att jag inte orkar göra något idag. Hmm, jag undrar om någon stackars sate är i skolan? Tror inte att jag har nån lektion idag, men förhoppningsvis så har lärarna överseende med att det är sista veckan och att jag är trött. Men allvarligt, ingen är väl så dum att man går till skolan när betygen är klara och allt? Eller?

Farmor kom igår, hon stannar till söndag eller måndag. Kul, kul, kul! Har inte träffat henne på evigheter! Hon och papi äter lunch, men jag har ju nyss vaknat så ska nog bara ta en macka eller nåt. Jag vill ha mina filmer nu! Men det är inte så troligt eftersom jag skickade beställningen sent igår kväll. Men imorgon får de fanimej dyka upp.

Ska tigga lite pengar av pappa, har nästan slut på ciggis! Inte rikitg då men, snart! Ska slösa upp en till, taataa!sueOoooh, gimme gimme gimme!


BLOGGTORKAN ÄR ÖVER!

Jeeej! Eller, känner mig fortfarande opepp om allt, men ska försöka tvinga mig att skriva. Sitter här hemma och väntar på pappa, han skulle komma för 20 minuter sedan! Ska övningsköra, så fort lille papi kommer. Det ösregnar ute, det är mysigt på ett sätt att sitta inne med en bit av gårdagens kladdkaka, småbråka med lillebror och kolla love hina. Har fortfarande inte alla avsnitt på dvd, men har hittat dem billigt på webhallen.se, så så fort mami kommer hem tänkte jag övertala henne att skänka 117 kr till mig (117 spänn för 3 dvd:er = FYND!!!!!!). Har inte varit i skolan på evigheter, har liksom tagit ut sommarlovet i förskott! Men men, nu är det ju sista veckan, och vad gör man då? Just det, inte ett skit! Så jag stannar nog hemma resten av veckan också! Har dessutom blivit fullkomligt besatt av criminal minds, har försökt att inte kolla den eftersom jag visste att jag skulle bli beroende av den! Ännu en serie som jag måste se! Idag är det dh, don't forget it!

Vad har mer hänt då...? Hm, har gått typ en mil i ösregn (förbannade hjampisjogg), har varit på kalas hos emma (hon var blair och jag var chuck) och JAG LÄNGTAR TILL P&L! Nu är det inte långt kvar, snart åker vi girls!

Nu ska jag terrorisera min lillebror och kolla lite mer animé! Taataa!RSS 2.0