Luftslottet som sprängdes

Sjukt bra film! Tycker fortfarande att 1:an är bäst, men så brukar det ju vara med filmer (undantagsvis Harry Potter). Vet inte riktigt hur mycket jag vågar skriva om den eftersom det garanterat är flera som inte har sett den men som vill. Jag har ingen lust att förstöra upplevelsen för någon, men mitt tips är att gå till närmaste biograf och köpa en biljett!

Försökte få ur nåt vett ur lillebror, håller ju på att skriva ett tal om syskon. Han sa bara "det är bra, det är bra". Inte riktigt den feedback jag ville ha... Okej, jag vill ju höra att det är bra, men jag vill ha en lång analys om varför den är bra och vad jag kan göra bättre. Nåja, får terrorisera mamma och pappa imorgon istället, de kanske har någon bättre åsikt.

Trodde att jag började 11 imorgon, men tack och lov så nämnde david körrepet imorgon halv 10. Bäst att kila dit om jag inte vill att wedis ska begrava mig levande. Nu ska jag släppa talet för ikväll, ska läsa istället och äta upp de sista överblivna biogodisarna. Sov gott, vakna torrt, dröm söta drömmar!

Bio

Ikväll ska jag och emma se "luftslottet som sprängdes". Jag har stora förhoppningar på filmen, de två första är ju svinbra! Har suttit och kollat Criminal Minds och grinat. Orkar inte se fler avsnitt, måste få bort svullnaden lagom till bion. Nu ska jag göra lite mat och byta kläder, myser runt med mjukisbrallor och munkiströja. Ses när vi ses!



Colourful

Jag vill ha långa fina ögonfransar! Dessa är en aning för mycket, men det är supercoolt iallafall!



Aooou

Har lite lätt huvudvärk. Jag och olivia kollade film, åt godis och skulle bara ta ett glas vin. Vart lite mer än ett glas. Men det var jättetrevligt, och tiden gick superfort. Helt plötsligt var klockan 3 och hade ingen som kunde köra hem mig, så jag sov på deras soffa. Vaknade vid 12, jag och olivia gick på konsum och halsade festis. Sedan gick jag hem (efter att ha terroriserat massa människor om sjuss). Nu kollar jag Paris Hilton´s BBF, ska ta en cigarett, äta lite choklad och dricka julmust. Trevlig första advent!

Snö, snö och ännu mera snö

Kände mig duktig, jag grabbade tag i närmaste snöskyffel och drog ut och skottade gården. Det var varmt och svettigt, men det var superskönt att ta en dusch efteråt. Har nyligt ätit middag, det var sjukt gott! Jag och olivia ska hyra film (och kanske köpa något gott? <^^) Nu ska jag iallafall byta kläder, kan inte visa mig utomhus i de här hemska mjukisbyxorna! (gröna och håliga)


Buenos dias!

Ligger här och äter en fruktsallad. Mysfaktor 100! Ska ta det lugnt ett litet tag till, sedan ska jag gå och duscha. Blir att kolla film ikväll, härligt! Nu ska jag gå ut och ta en liten cigarett, har tänkt på det i en timme nu men inte orkat eftersom det ser ut att vara kallt! Aja, hace un buen dia! (Åh, vilken tur att jag läste spanska på högstadiet, jag kommer verkligen ihåg allt jag lärde mig!)

Natti!

Först och främst; hur i helsefyr kunde Mariette åka ut? Jävla idioter!

Ska ta en cigarett, borsta tänderna, ta på nattlinnet, läsa lite (blir jane eyre igen) och sedan försöka sova. Sov gott!

Mmmmhmm, Trippel Chokladrippel!

Finns inget bättre än att komma hem och ta för sig av Icas asgoda chokladglass! Underbart!


 

Okej, det där såg ju inte speciellt aptitretande ut, men det är svingott iallafall!

 

Idag har jag haft ensemble. Egentligen skulle jag ha historia och körrep också, men jag och sara drog på stan istället. Vi tog varsin kladdkaka på safari också (guuud vad jag är onyttig!) Sedan köpte sara ett monopol - sverige. Vi drog hem till henne och spelade någon timme. Gissa vem som är the master of destruction? Rätt gissat; JAG VANN! Hahaha ^^

 

Ihelg ska jag bara ta det lugnt, äta gott, sova gott, umgås med roliga människor och kolla någon criminal minds säsong. Nu ska jag börja förbereda middagen, mamma kommer snart hem. Trevlig helg!


Ikväll:

17:00 Läsa bloggar, kolla facebook etc
18:00 (ca) Middag
18:30-19:15 Plugga (om ingen ringer och vill hitta på något)
19:15 Övningsköra
20:00 Städa
20:10 Sitta vid datorn/fika/läsa/kolla tv eller något annat onödigt
21:00 Criminal Minds!!
22:00 ----> Försöka sova (vilket kommer ta några timmar)

Torsdag

Hade körlektion kvart i 9, så givetvis vaknar jag 5 i halv, 5 minuter innan bussen gick. På nåt jävla sätt så hann jag med den iallafall! *klapp på axeln* Körningen gick bra, ska bara ta någon till. Hoppas jag får körkortet snart! Börjar kvart i tolv, ska kolla om det går någon buss snart. Ska äta något iallafall, har sceniskt musikprojekt till klockan kvart i 3. Nu måste jag kila, hejsvejs!

Grey´s sötaste par..

är helt klart Arizona och Callie!






Onsdag

Skulle skriva igår, men det gick inte att logga in på blogg.se efter klockan 00. Jobbade och hade spelning, inget mer intressant än det. Idag var det mässa för 9:orna. Sjukt, sjukt ovärd dag. Missade jag pianot för det lixom?? :P


Herregud, tänk vad olika man kan se ut från dag till dag!


Fredag:

 

Söndag:

 

Måndag:






Onsdag:





Clean up your eyes

Är sjukt trött. Började 8 imorse, och hade lite svårt att sova igår. Ska försöka lägga mig i tid idag, är ju ändå inget bra på tv. Ska iallafall kolla film med grrlsen ikväll, trevligt, trevligt. Är precis klar med maten, blev bara köttfärsås och spagetti, orkade inte göra något fancy. Nu ska jag äta, adiós!





Sunday, bloody sunday

Har kollat vem vet mest hur länge som helst. Hur fan kan de missa frågorna om Jonas Gardell och musikinstrument, men kunna typ massa kemiska betäckningar och shit? Jaja, whatever.

Ikväll ska jag till Kim, vi ska dricka någon kopp te, prata och ta det lugnt. Det var ett tag sedan, så det blir trevligt! Nu ska jag snart kolla Grey´s reprisen, missade ju halva i onsdags eftersom jag kollade film då.

Igår gjorde jag nada, det är ju så kul att vara bakis. Man är verkligen på topp! Är ganska seg idag också, men det beror på att jag inte har gjort någonting förutom att äta och kolla tv (någon annan som såg transformers igår? har sett den en gång tidigare, jag älskar den filmen!)

Nu har jag ingenting mer att skriva om, hoppas ni får en fortsatt trevlig söndag!

Jag vill ha sol och värme...



Platanias, Kreta - juni/juli 2006

Den mest underliga konversationen någonsin:

X: Eeeh.. Alltså, är det okej om vi hånglar?
Jag: Va? Njaaa...
X: Alltså, bara litegrann...
Jag: Jag är lyckligt singel.
X: Visst, visst, men bara lite fyllestrul? Det är ju mysigt.
Jag: Eh, hmm, nej.
X: Inte tillräckligt full?
Jag: Spelar nog ingen roll hur full jag är hurrudu...
X: Här, drick lite mer öl.


Åh fy fan

Huvudvärk, illamående och mensvärk, härlig combo!


Crazy night igår, som alltid. Kom hem vid 5, det var kallt ute och väldigt, väldigt mycket snö! Gjorde en billys, åt den och sedan sov jag som en stock. Mamma beställde mat åt mig, har kollat tv idag, ska fortsätta med det. Är helt slut, men skönt iallafall med en lugn dag. Nu ska jag återgå till tv-tittandet, ha det!

svimmelsvammel

väntar på emma. hon och danne gömmer sig. ska börja kila hem sbart, jag är hungrig och trööt. ciao!

Oh, I´m ready!



Utgång idag

Imorse hade jag körlektion, det gick helt okej med tanke på att klockan var 8. Hade sen ensemble, övade iför terminsuppspelningen v.52. Åt lunch, potatis och purjolökssoppa, MUMS! Hade en världelös historialektion, sen ett extra körrep. Sen hämtade mamma mig och släppte av mig hos emelie. Vi hängde ett tag, och nu sitter jag här. Väntar på mat, mamma gör en pannkis. Sen ska jag och emelie på konsum och vid halv 8 nångång ska jag gå förbi henne så ska vi dricka nån öl. Sedan drar vi ut! Watch out bimbos, were here, were drunk, get use to it!


Back in the days

Alla dessa bilder är tagna i november 2007 när jag var 16 år och nyligen hade börjat estet.





















Oh herregud vad tiden går fort!

Torsdag

Imorse började jag klockan halv 10, såg en film som heter Cadillac Records om Muddy Waters, Etta James och de andra gamla godingarna. Sedan åt jag lunch, köttfärsås och spagetti, det slank ner det med. Efter det drog hela klassen till Mommas för att filma lite till vårat sceniska musikprojekt. Ikväll blir det Criminal Minds, yes! Nu ropade pappa precis, ska äta! Tur, jag är vrålhungrig!


Hello my darlings!

Är ganska nyfiken på vad jag har för bloggläsare, lämna gärna en kommentar! (Brukar inte funka nåt vidare eftersom det typ bara är emma som kommer svara ;b)


Var och kollade Amadeus, den var tre timmar lång, men det kändes som 1,5 - max! Den var faktiskt sjukt bra, och jag den stora bölpottan fick kämpa för att hålla tillbaka tårarna. Den var samtidigt väldigt rolig, en perfekt mix helt enkelt!

Förresten, det här åt jag till lunch:




Pastasallad med skinka, tomat, romansallad, paprika, ost, svartpeppar och olivolja.


Har funderat på att färga håret.. Kanske såhär ;)




Vit/svart hår är verkligen min grej!

Nej, nu ska jag sluta leka med min peruk! See you when I se you!

I did it!

Är hemma. Håller på att tvätta och städa och sånt. Lagar dessutom lite lunch. Jäklar vad jag är duktig idag! Har körlektion senare, vid 2-3 tiden. Måste verkligen kolla upp när det är så att jag inte missar det! Ikväll ska vi ju som sagt kolla film, blir säkert trevligt förutom att stolarna i aulan är sjuukt obekväma.

Ja, ja skulle ju skriva om hur det gick på np. Provet startade 10 över 8, man fick välja mellan 8 olika ämnen att skriva om. Jag valde att skriva en krönika om "Pinsamma föräldrar", har ju en del erfarenheter på det området ;)

Man hade ju 5 timmar på sig, så skulle alltså ha varit klar senast 10 över 1. Jag hade kunnat skriva det där på en timme, men jag ville inte gå iväg först, och det kändes så konstigt att gå efter en timme när man hade 5 på sig. Lyckades iallafall dra ut 12 sidor ur röven och var klar 10 i 10.

AAAH! Pastan kokar över! Måste kila!

Godmorgon, godmorgon, hör fåglar sjunga glatt..

Inte för att en enda liten fågeljävel (ja, jävel, jag är rädd för fåglar!) låter. Sitter nu och kollar Vakna med the Vocie. Ska snart gå förbi emma, får ju sjuss med hennes pappa. Åt världens brakfrukost (tunnbrödsmacka, juice, två rostade mackor med ost, två glas mjölk, en skål havregrynsgröt och en kopp kaffe). Jag som aldrig äter frukost! Men ska det va så ska det, kan ju inte göra superbra ifrån mig på provet utan lite energi! Ska ta med en flaska så att jag kan fylla den med vatten, och kanske en frukt. Kommer ju bli en aning hungrig! Måste röka och gå på toaletten också, vet ju inte om vi får någon paus. Ikväll ska klassen se Amadeus i aulan. Wedis skulle fixa snacks, kanske ända köper lite godis. Nu måste jag kila, ska sminka mig lite så att jag inte ser så trött ut!



Pictures

Kusin vitamin! (från i lördags)

 

Idag gjorde jag och emma omelett...

 



..och kladdkakamuffins med marshmallows!!!!




Nationellt prov imorgon i svenska, ca 5 timmar långt... Tummen upp för det, verkligen! Sitter nu och kollar desperate housewifes, ska se christine sen. Lägger mig nog sen, är sjukt trött och börjar 10 i 8 imorgon. Natti!


Anything you can do, I can do it better. I can do anything better than you

Try this biatches:





Rena rama jävla rymdforskningen.


Slumdog Millionare

Igår kollade jag, mimmi, minna och linnéa film (good luck chuck tror jag den hette). Det var trevligt att få prata av sig. For också en svänga med kusin och hennes kille, tog en cigg och åkte förbi mommo och moffas gamla hus, bara för att kolla.

Idag har jag och bea (kusin) spelat kort, gitarr och sjungit. Åt middag med bea, mamma, pappa, tobbe och mommo. Beas kille JK kom senare och käkade kladdkaka (gjord av mig). Pappa drog och jobbade, tobbe sov hos en kompis, så tillslut var det bara jag och mamma kvar.

Vi tänkte kolla en film, men var inget bra på tv och vi hade sett alla filmer vi har hemma. Därför åkte vi och hyrde film. Mamma ville se töntig tjejfilm, jag ville se Slumdog Millionare. Då blev det SM. Det var en sevärd, tankfull, känslofylld och väldigt stark film. Mamma gick och la sig för ett tag sedan, ska kanske göra desamma. Imorgon ska jag iallafalll vinka av Bea och JK, sen får vi se. Nu måste jag kila, ciao!

Nyduschad

Har just stigit ut ur duschen. Var skönt att träna, då kan man med gott samvete trycka i sig onyttigheter. Ska kanske träffa min kusse Bea och hennes karl JK senare. Blir kul, har inte sett henne på evigheter! Nu ska jag iallafall torka håret och klä på mig, kanske hinner slänga in lite kläder i tvättmaskinen och diska. Annars får lillebror göra det! Ska hur som helst möta Mimmi och Minna halv 8, ska säkert köra dit. Orkar inte gå iallafall, det är för kallt.


OffT: Fem personer jag skulle vilja träffa över en middag:






Tonight´s gonna be a good night

Var på historian idag. Det sög som vanligt. Ska snart och träna med olivia, sen middag, sen idol/film/tjockiskväll med grrrlsen. Måste leta fram mina gymkläder, men ska kanske ta en frukt eller två innan träningen, är ganska hungrig. Nåja, måste kila nu!


Today:



Var tvungen att köpa lite cola ;)


Kjol och tröja: Ellos.se (ignorera klädhögen på min fåtölj)


Aj som fan!

Jaa, vad tror ni hände när jag skulle käka frukost imorse?? Jo, jag sov i princip fortfarande när jag släpade mig uppför trappan. Vad händer då? Jo, klantarslet själv halkar och lyckas stuka foten! Eller...  jag tror att den är stukad, det gör ont iallafall!

Var på "Retorik-kväll" från 6-8. Båda grupperna var med (så fick jag se Miriam in action!) Vi gjorde massa övningar, fick fika och höll sedan ett litet tal om någon som betyder mycket för oss (jag pratade om lillebror). Sedan körde jag hem (enda gången jag inte känner av foten är när jag övningskör, beror väl på att jag är så fokuserad). Dörren till passagerarsätet gick inte upp, så pappa satt i baksätet. Jag tror fan inte det är lagligt. Körde Miriam till Kim, sedan åkte jag hem. Körde in i garaget för första gången, trodde att jag skulle dööö! Eller, det gick ju bra.. men var helt säker på att jag skulle pajja garagedörren!

Criminal Minds var awesome (som alltid) och sjukt obehaglig (som alltid). Är ett avsnitt från säsong 1 00:25 på 5:an, MÅSTE se det!!

Har en ny härlig bok om Tara Flynn (kommer inte ihåg författaren) ska nog börja läsa den, om jag orkar. Bara några kapitel iallafall, kan ju inte bryta min tradition om att läsa lite varje dag!


Ringar under ögonen och munsår..

Jaa, nu är man på topp! Det satte sig just en mygga på skärmen?! Fattar ni, en MYGGA!



Den här tårtan vill jag ha!

turntable cake with headphones by debbiedoescakes

debbiedoescakes

Ska man skratta eller vad?

Två kvinnliga alkisar ~40 sitter och pratar om sex.
Kvinna 1: Min man vill ju inte ha sex!
Kvinna 2: Vad gör du då?
Kvinna 1: Jag använder en gurka istället och nästa dag får han den på sin macka, lite fitta ska han ju ha!
Kvinna 2 och folk omkring börjar gapskratta.

matthewgraygubler.com



gjord av ovan nämda man

Plättar med blåbärssylt

Har varit hos mommo. Hon gjorde plättar med blåbärssylt åt mig. Sedan spelade vi kort och sånt. Det var riktigt trevligt!


Jag vill se HP & HBP igen!







Söndag

Idag var det fars dag (grattis pappsen). Han, jag, tobbe och mamma käkade på Nan King (mamma betalade). Tog friterad kyckling med sötsur sås, mums! Sen har jag tvättat 5 maskiner med kläder (uteslutande mina), det behövdes. Nu väntar jag på att Criminal Minds ska börja på 9:an, medans kollar jag Criminal Minds på 5:an (repris). Är kanske en aning besatt... (?!)

Haha, nej nu ska jag återgå till tv-tittandet. Har ingen retorik imorgon, så får sovmorgon, skööönt. Ska ändå försöka att lägga mig i tid. Nu ska jag kila, natti!

"Strudle Gooler", hahahaha!

Alla fem delarna av Matthew Gray Gubler: The Unauthorized Documentary




Oj, oj, OJ!


Härlig bakfylla

Igår:

- Firade vi Emelie
- Försvann födelsedagsbarnet (ring mig!)
- Hittade en person ett ragg
- Rökte jag för många cigaretter
- Lyckades få med mig två vänsterskor i väskan (ja, malin, du ska få igen din dojja)¨
- Kom jag hem klockan 5 och lagade nudlar
- Somnade klockan 6 och vaknade upp av att malin ringde (om skon). Upptäckte sedan att jag hade en nudel i håret (måste ha ätit som en gris)

Nu är jag TRÖÖÖTT!! Kollar EMA (igen). Ska se Criminal Minds på 9:an klockan 01:20. Tills dess har jag inget att göra. Ska bara ta det lugnt och ta en till alvedon. Ciao

PANIK!

JAG VET INTE VAD JAG SKA HA PÅ MIG!!!



Önskar att jag hade denna skönhet från Jimmy Choo. Istället får jag dra på mig svarta stövlar.

Fredag

Utgång idag (GRATTIS EMELIE!), ska precis äta men först en liten lista jag tog från idas blogg:



Din kropp:
Hur lång är du: 168,5 cm
Hur mycket väger du: hmm, 55-57 kanske?
Vilken sko storlek har du: 39,5-40
Är du nöjd med din kropp: ja
Skulle du kunna plastikoperera dig: nej
Välj en sak du tycker är fulast med dig: mina tår
Vilken ögonfärg har du: Blå
Vilken hårfärg har du: brunt (ska kanske färga rött)
Har du lång överkropp: eh, vet inte? tror att jag har det (..?)
Har du långa armar: lagom
Har du långa naglar: ja
Har du en finne just nu: ja

Dina känslor, tankar och humör:
Hur är ditt humör nu: stressad
Vad tänker du på just nu: MAT
Saknar du någon just nu: nej
Gillar du någon: nej
Är du kär: nej
Är någon kär i dig: inte vad jag vet
Älskar du någon:
Ja
Hatar du någon:
nej
Hur är du om du är hungrig: sur
Hur är du om du är trött: extremt trög
Hur är du om du bara sovit i tre timmar: olika, ibland helt sjukt arg, ibland ingen reaktion alls

Dina önskningar:
Du skulle egentligen velat heta: är nöjd med mitt namn
Du skulle egentligen velat bo: Paris!
Din högsta önskan är: att leva lyckligt.
Du skulle vilja ha: pengar, ett liv

Ditt rum:
Vilken färg är det i ditt rum: blå, röd, beige, orange, lila
Har du en tv i ditt rum: ja
Har du en dator i ditt rum: ja
Har du en säng i ditt rum: ja
Vilken färg är ditt påslakan: rött
Har du kläder på ditt golv: ja
Har du tidningar på ditt golv: böcker
Har du något annat på ditt golv: gitarr, väskor, skor etc


Hemma

Sitter hemma och nördar vid datorn. Klassresan var ganska kul men stressig, var mycket bussåkande. Åkte ju iväg klockan 6 på tisdag morgon, kom till Kalix vid 10 kanske. Lämnade grejerna på vandrarhemmet (hette typ Grytnäs herrgård, var jättefint) och jag, kim, miriam, linnéa, tove, mimmi, sara, hanna och linda fick vindsrummet.

Sen for vi till gymnasieskolan i kalix där vi åt lunch. Var där hela dagen, vi sjöng och repade inför en spelning som vi hade senare. Fick dessutom pizza. Vid 8-9 åkte vi tillbaka till vandrarhemmet (efter att ha köpt chips och sånt). Hade lite allsång, somnade vid 12.

Vaknade halv 7, åt frukost och sedan gick bussen kvart i 8 till Piteå. Åkte till musikhögskolan, åt senare lunch där. Vi gick en rundtur, det var sjukt stort och de hade sjukt bra utrusning (bl a ett GIGANTISKT mixerbord på musikavdelningen). Radio-avdelningen var skitcool, kanske borde satsa på en framtid som radiopratare? ;)

Gick sen på stan, köpte URSÖTA rosa sockar på cubus:




Vi var lite sena till bussen (men dock inte sist). Åkte iväg vid 4 iallafall. Var hemma vid halv 10. Var sjukt trött, men kunde inte konstigt nog inte somna. Kollade lite criminal minds (<3<3<3<3).

Ska käka och vänta på att klockan ska bli 9 (Criminal Minds igen <3). Är dock ett avsnitt halv 1 också på femman från säsong 1! Måste se det!

Nu ska jag kila, hoppas ni får en trevlig kväll!


Oh yeah!

Har min nya WCB-tröja på mig. Hade så fruktansvärt ont i magen imorse att jag inte kunde gå till skolan. Vet inte vad det var... Tror dessutom att jag har bronkit. Kul. Nåja ska iallafall på en liten mini-klassresa till Kalix imorgon, så jag måste handla nåt gott att äta. Ska övningsköra med mamma så fort hon kommer hem.



Sorry

Har varit världens sämsta bloggare. Men har faktiskt varit sjuk i en vecka. Under veckan har jag och emma kollat tv och ätit massa onyttigheter. I fredags var jag med madde, olivia och tommy i kurra. Det var kaaaallt. Igår kollade jag willy clay band, jag rev biljetter, sålde skivor och fick äta asgod buffé. Totally worth it! Fick t-shirt, rygga, deras nya album, gamla ep:n och ett klistermärke. Nu kollar jag reprisen av Grey´s. Sen vet jag inte vad jag ska göra, umgås med någon antagligen. Ska fortsätta kolla tv och nosa runt på facebook, har inte varit inne där heller på svinlänge.

RSS 2.0