I´m ba-aack!!

Jaa, nästan iallafall. Har fortfarande hosta och är täppt i näsan, men känner mig annars helt okej. Vet verkligen inte vad jag ska göra, är sjukt less på att vara hemma. Har läst/kollat film/sett på tv/suttit vid datorn/spelat tv-spel hela veckan. Nu vill jag göra nåt annat. Men finns inte så mycket annat att göra.

Eller jo, på Idas blogg så hittade jag denna länk: http://en.akinator.com/. Har ju testat tidigare, men hade glömt bort det. Den där förbannade anden går mig på nerverna! Har tänkt på Edie Sedgwick, Simba, Brolle, mig själv, min lillebror etc. Jag ska komma på något han inte kan lösa!!! Vänta bara!

Fuck

Febern har äntligen gått ner. Har slutat extremsvettas/frysa ihjäl. Nu har jag bara förbannat ont i huvudet och irriterande hosta. SUUUUCK. Mamma slutar vid 4, hon skulle köpa nåt gott åt mig. Tills dess ska jag kolla lite Greys och tänka på cigaretter.

This is going on in my life:

Ingenting. Absolut ingenting. Höjdpunkten på dagen är när jag får gå och lägga mig. Brukar önska att det ska ta lång tid innan jag måste kliva upp. Jag less, less, less. Allt känns bara så meningslöst, are you following me? Äh, jag vet inte. Får alltid perioder då jag tänker för mycket. "Varför ska man göra saker, typ kliva upp, när man ändå måste lägga sig sen? Varför städa när det snart blir stökigt igen? Varför leva när man ändå ska dö?"

Ja, vi ska alla dö. När, var, hur, varför, det spelar ingen roll. Det kommer ändå hända. Men jag vet en sak iallafall, när jag dör så ska jag fanimej vara nöjd med livet jag levt. Därför måste jag bara vänta ut gymnasietiden så att jag kan.. ja, jag vet inte, börja leva kanske???

*Se ledsen ut!*

Ja, är man på topp så är man







*Snörvel*

Hade körlektion imorse, det gick bra. Kände mig lite småsnuvig, och nu har jag ont i halsen. Missade gitarren, men ville inte vara kvar i skolan (tänk om jag har svinis!!! AAAAAAAAAAAAAAAAH!). Det är nog ingen fara. Det är bra, bra, bra (om det är svinis så är det INTE bra! HJÄLP!) Har ju inge feber...

 

Måste lugna ner mig, ska spela tv-spel med lillebror (som är hemma eftersom han är sjuk! HAN KANSKE HAR SMITTAT MIG! JAG VILL INTE DÖ! JAG ÄR FÖR UNG!)

Som sagt, allt är helt ok.


Oj, vad pinsamt...

Kollar Roast på Berns. Cecilia nånting nånting har just malt på om hur dåliga alla ståuppkomiker är. Om hur pinsamma, barnsliga de är osv osv.. Ursäkta, skulle inte de roasta Markoolio? Tror nog inte att hon får vara med fler gånger.. Inte enligt min åsikt iallafall.

Är svintrött. Har haft prov i körkortsteori idag, det var jobbigt med alla förbannade kryssfrågor. Fast det är ju iochförsig lättare med svarsalternativ än utan.

Guud, jag känner mig superseg. Har nog spelat för mycket tv-spel. Ska kolla klart Roast, om jag orkar. Zzzz..

Ajj..

Har vaknat för kanske en timme sen. Har fruktansvärt ont i huvudet. Var ute med minna och sara igår, det var jättetrevligt. Först var vi hos sara, åt kladdkaka, drack drinkar och kollade idol. Vid 12 drog vi till Arran, först var det ganska dött men närmare 1 kom det mer folk. Stannade där tills de stängde klockan 3, sen hämtade mamma mig. Bra kväll!

Nu ska jag ta en dusch och laga mat, måste piggna till. Sen ska jag och emma fortsätta med religionsarbetet. Nu måste jag kila, dööör av hunger!

Studentmössan

Har ganska nyligt kommit hem från stan. Innan det var jag (som sagt) på FH. Beställde studentmössan, jag tog "Silverpaketet". Kommer inte ens ihåg vad det innehöll, men det verkade ok. Typ 800 spänn, fy fan vad svinigt egentligen. Men tror att jag skulle ångra mig om jag inte köpte en mössa. Tror jag.

Ikväll ska jag och "Fjollbollen" (emma ;b) kolla Criminal Minds och kanske äta nåt gott.

Nu ska jag fortsätta kolla Tyra Show, sen blir det väl lite nördande på youtube (ääälskar att kolla bloopers!).

Torsdag

Sitter hemma vid datorn igen. Det känns som om att det är allt jag gör. Är inte van att ha en dator på rummet. Kommer bli knubbig.

Nåja, har iallafall just ätit. Hade körlektion i morse, det gick bra. Ska ha mössprovning till studentmössan idag på Folkets Hus klockan 1. Sen.. ja, sen vet jag inte. Ska kolla Criminal Minds ikväll klockan 9, innan det vet jag inte. So I´m free! Jeeej. (Snälla ring mig någon, är så förbannat less på mitt hus!)

Nu ska jag läsa lite bloggar och smälta maten, ciao!

Det här gör jag när jag har tråkigt


Onsdag

Idag har varit en seg dag. Har inte gjort så mycket, men det var ganska skönt. Ska snart äta, blir pasta och köttfärssås, mmmhm! Ikväll ska jag och emma hitta på nåt, kul! Just nu ska jag bara ta det lugnt och mysa i t-shirt och långkalsonger:


Sweet!

Hittade min I LOVE NY t-shirt som jag fick av Olivia efter att hon hade varit i just NY.

 

Har just kollat Desperate Housewifes, oj vad spännande det är! Nu ska jag kolla Christine och äta lite fruktsallad, yummy! Imorgon börjar jag 10 i 9, har Historia, det känns inte så värt att gå. Men måste man så måste man. Jaja whatever, nu ska jag kila!


Hål=Tråkigt=Ego Pics


Bild från i fredags


Minnas bild :)

Okej, nu ska jag sluta vara arg!

Ska ta det lugnt, kolla en film, ta en cigarett, äta lite godis och vara SUPERWOMAN! Yes, jag klarar allt!






Det är ni...

Det är ni... Ni som inte kommer att läsa det här. Ni som inte bryr er. Ni som är "bättre". Ni som ser ner på mig, på oss. Ni som fick mig att vilja skita i skolan i våras. Ni som ger mig prestationsångest. Ni som fick mig och mina två vänner att gråta. Ni som inte fattar. Ni som inte bryr er. Ni, era jävlar. Det är såna som ni som ger mänskligheten dåligt rykte. Puss på er, verkligen.





Leker med nya webkameran


Soft

Har haft en sne dag. Har hunnit med massa saker; gjort prov, sett en inspelning av mig själv, gråtit, rökt massa cigaretter, inte gjort ett religionsarbete osv. Farmor har kommit, sweet! Har ju inte träffat henne på länge, så det var kul. Nu ska jag surfa runt innan jag ska äta plättar, MUMS!

Nåt annat som är mums:


Söndag

Har nu äntligen fixat datorn, har satt in alla drivrutiner och shit. Missade ju Idol i fredags (hade askul btw!) så ligger och kollar det nu. Känner mig fortfarande lite bakis, fast inbillar mig förhoppningsvis, kan ju inte vara det två dar i rad, så full var jag ju inte! Nu ska jag fortsätta kolla idol, ciao!

Cartoon


Fredag

Sitter i skolan och gör ingenting. Har fullt upp idag, måste fixa lite hemma till ikväll. Har slutat, men tror att jag ska vänta på emma, vi ska gå förbi stadshuset och fråga om vi kan ha våran modevisning där. Är sjukt stressad och har väääärldens mensvärk, kul, skitkul. Hade körlektion och ensemble idag, det gick bra. Skulle haft historia men vi gick och åt istället. De lektionerna är ändå värdelösa. Nu ska jag kila, farväl!

Min tisdag+onsdag:

Igår: Fyllde år, fick en apsnygg bärbar dator, hade spelning på FH, åt tårta, somnade 7 på kvällen
Idag: Köpte min första lagliga öl på krogen. Kollade Grey's.

OCH JAG HATAR DET HÄR FÖRBANNADE VÄDRET!!!


Imorgon börjar jag kvart över 12 eller nåt sånt. Nu ska jag ta ännu en laglig cigarett och läsa lite. Kram!

"Jag MÅSTE göra arbetet idag! Måstemåstemåste! M-Å-T-E!" - Emma Fjellborg

Idag har jag inte gjort ett skit (igen). Min telefon har dessutom dött och fast jag har kopplat in den i laddaren så laddar den inte! Jag får fan psykbryt snart!! Gaaaaah! Känner mig så handikappad. Om någon har sökt mig så vet ni ju iallafall att min telefon har någon psykisk sjukdom.

Positivt: Jag och mamma har bakat en tårta och pratat massa. Det var jättemysigt :) För imorgon blir jag ju gammal. (Myndig)

Nu ska jag snatta en chokladbit och ta en cigarett. Är jättetrött så ska sova snart. Godnatt!

Hål

Har just haft retorik. Jag höll tal. Mitt ämne var "Läsning är för själen vad motion är för kroppen". Jag tyckte att det gick bra, lite nervöst bara eftersom Jan-Åke filmade. Vi var bara fyra stycken där, så det var ju lugnt. Ska till tandläkaren klockan 11 och har ingen lektion. Superkul! (Not). Nu ska jag fylla i blanketten till skolkatalogen, ciao!

Ninjapower!


Söndag

Idag har jag inte gjort någonting. Eller, jag har ju gjort saker, men ingenting roligt. Bara typ städat rummet och sånt. Ska förbereda mitt retoriktal lite bättre, sen kanske jag kollat top model eller nåt. Får se vad jag hittar på.

Jag+Malin+Twilight+Massa Godis Och Chips=En Helkväll!

Rubriken säger allt. Har nu sjukt ont i magen. Och jag tänker verkligen inte se Twilight på evigheter, börjar bli less på den där filmen! Inget bra på tv nu heller. Ska nog bara lyssna lite på musik och ta det lugnt. Imorgon ska jag nog och träna med olivia, sen får jag se vad jag hittar på. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Njaaa...

Alltså. Jag tycker att Josefin Crafoord är stentuff, jag läser hennes blogg och kollar Vakna med the Voice när jag kan. Men hennes europopdance grupp Domenicer var ingen hit. Här med den "härliga" låten Disco Dance:



Brrr!

Fy fan vad det är kallt ute! Mötte emma för ett tag sedan, hennes kväll igår var verkligen craaazy! Hur som helst, höll på att frysa ihjäl. Mina händer och fötter är fortfarande iskalla. Väntar på att malin och/eller olivia ska höra av sig. Har kollat alla bloggar 10 ggr, har verkligen inget att göra.

Pratade just med malin. Ska förbi henne klockan 6, sen ska vi köpa godis och sånt. Nu ska jag slå av datorn, finns ändå inget att göra. Ska kanske spela lite tv-spel, det var evigheter sen jag körde Tekken. Ciao!

Lördag

Vaknade halv 11 av att mamma väckte mig och sa att hon skulle... ja, det kommer jag inte ihåg. Antagligen på stan eller liknande. Ikväll tänkte jag umgås med malin, hon skulle ringa när hon kom från stallet. Hon kommer antagligen tjata om att jag ska jobba på gotland nästa sommar. Bara jag fixar ett jobb och boende (som inte kostar skjortan) så är jag helt klart på! Kan ju inte bara sitta och fundera vad jag vill göra, måste ju prova på lite olika grejer. Dock så hade jag gärna viljat resa till sommaren, men kanske tar det senare. Bättre att jobba och tjäna pengar. Hoff, jag måste verkligen fundera på det här. Nåja, jag har tid.

Det är kaaallt ute, men som tur är ingen snö. Det är så svårt att klä sig, för kallt för strumpbyxor/klänning, men samtidigt för varmt för att ha på sig vinterjackan. Stannar nog inne istället, skulle behöva tvätta och städa mitt rum.

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Yes, yes, YES! Niklas gick vidare!!!! Har nu tre favoriter, Niklas, Tove och Mariette! Är dock sjuuukt besviken att Jon åkte ut och att den jäveln Camilla blev kvar. Hur fan kan man få missahandla en av världens bästa låtar på det där sättet??? Hoppas hon inte blir långvarig..

Har just kollat Just Like Heaven, otroligt söt film. Var väl tredje eller fjärde gången jag såg den, men kunde inte låta bli, älskar filmer med lyckliga slut!

Nu tänkte jag kolla facebook + lite andra grejer, sen ska jag läsa litegrann. Ska försöka sova sen, godnatt!

FREDAG!

Jag älskar fredagar! Det är början på helgen, mamma har köpt massa gott, lillebror är på gott humör, det är idol, min peruk och cigarettförlängare har kommit, har köpt strumpbyor och nagellack, har faktiskt helt okej ekonomi just nu och min magont har försvunnit. Enda nackdelen idag är att jag råkade försova mig en liten aning, och eftersom jag hade missat ensemblen så orkade jag inte bara gå på historian. Istället tog jag mig upp på stan där jag mötte emma. Vi spatserade runt ett tag, det var riktigt trevligt. Ska inte ut ikväll, har inte alls lust faktiskt. Är superless på alla människor här i stan (inte alla), det känns skönt att slippa gå på nån tråkig fest med massa 30-åringar (emma, hoppas du får en trevlig kväll och slipper jobbiga fyllisar ^^) och har inte råd att slösa massa pengar på alkohol. Nåja, nu ska jag testa min cigarettförlängare, sen ska jag äta. Ha en trevlig kväll, vare sig ni ska ut eller inte!

Screw you, Criminal Minds!

Hur fan kan avsnittet sluta när det är som mest spännande. Okej, okej, jag vet ju att man använder sig av "cliff hangers" för att man ska se nästa avsnitt, men det är fanimej INTE schysst!!!

Har en irriterande finne på kinden, måste leta fram basironet så kanske den är borta till imorgon. Har ensemble och historia, sen ska jag och emma på stan, ska ju köpa nya strumpbyxor och kanske något nytt nagellack. Vet att jag redan har ganska många, men tror att mitt fina knallröda är slut. Ska försöka lägga mig i tid, börjar ju först halv 10 imorgon, men vore ju skönt att få sova 7-8 timmar för en gångs skull. Ska bara kolla vem som gick vidare i Idol och kanske läsa litegrann. Lånade två böcker av Hemingway, men glömde båda i skolan. Kanske ska låta dem vara där, då har jag ju någonting att läsa när jag har ett av mina förbannat långa hål.

Anyway, nu ska jag ta en cigarett innan idol börjar. Sov gott, vakna torrt, dröm söta drömmar!

Yummy!


Torsdag

"Vafan är tuesday för något??" Emma Fjellborg, 18 år.


Idag har jag åkt hiss hela tiden. Upp och ner, upp och ner. Inte för skojs skull, nej vi filmade till vårat sceniska musikprojekt som ska vara klart efter jul nån gång. Ikväll ska jag kolla Idol och Criminal Minds. Vet inte riktigt vad jag mer ska göra, ska nog ringa till någon och fråga om de vill umgås. Var och käkade på Annis med Hanna och Ida, det var ett tag sedan jag åt hamburgare så det var gott. Dagen har gått väldigt fort, och imorgon är det fredag! Fy fan vad skönt med helg, ska inte göra ett skit utan bara ta det lugnt! Nu ska jag duka, maten är snart klar. Har dock lite beslutsångest, vet inte om jag ska röka före eller efter maten. En eftermatencigg är ju alltid jättegott, men är ganska röksugen nu. Hmmm.. tror att jag går ut och röker iallafall. Pussciao!


RSS 2.0