Ödehus

Ditt öga är tomt som ett ödehus
Det tör någon bo där likväl
Man kan skymta ett fladdrande ljus ibland
Kan det vara din själ?


Ibland förklarar Nils Ferlin allt! Och ja, jag hatar när folk skriver kryptiska saker i sin blogg, men vissa saker ska man inte skrika ut. Kan bero på att man inte förstår det. Jaja whatever. Eller nej, det är inte whatever. Äh, nu går jag ut och röker.

Jag vet att ni små bloggläsare aldrig kollar mina youtubeklipp, men nu får ni förfan se på det här! SICK, SICK I TELL YA!


Modest Mouse - The View


Friday night and the lights are low. Looking out for a place to go.

Idag har jag pratat projekt och druckigt kaffe med wedis, ägt gitarren på ensemblelektionen, handlat på kvantum med pappa, varit med olivia på stan där vi åt lunch på safari, köpte underkläder på lindex och åt mjukglass från godisgruvan (jag tog chokladsås och mini-maräng, olivia tog noisette-sås och tuttifrutti-strössel), sedan jammade jag lite hemma - både gitarr och piano, skrev på projektrapporten, promenad och inhandling av godis med emma, middag bestående av kycklingsallad med lillebror, mer projekt, tv-spels-spelande med lillebror (tekken) och nu ska vi spela ssx och star wars, kanske kolla en film senare. Eller inte. Får se. Har varit en bra dag!

Imorgon blir det mer projekt, ja, blir nog att ägna hela dagen åt det. Förutom vid middagstid, då ska jag och bror äta ute någonstans. Thai? Kina? Något hamburgerställe? Det får vi se!Torsdag

Ensembleledning-piano-religion-middag-rökstund med olivia-criminal minds.

Ja, en kort sammanfattning vad jag har gjort idag. Sedan en massa plugg, disk, och annat tråkigt. Nu ska jag spela sims, läsa hp och sedan sova!


E tuh'd ihtancdyht fryd oui yna tuehk. Dra funcd drehk ec dryd oui tuh'd ihtancdyht. E's cunno ev E's kuehk du syga oui ihlusvundypma, pid ed'c vun ouin ufh kuut.

.


Gissa vad jag har fått?

Och talet gick helt okej btw! Imorgon har jag sovmorgon, på fredag halvdag. Och då kommer dessutom lönen/studiebidraget! Yippie!

Bra saker som har hänt i mitt liv på senaste tiden:

- Jag och mamma hade myskväll med räkor, sallad, rostat bröd, cider mm. Avslutades med 2 timmars prat och sen tv.
- Har skrivit klart mitt retoriktal (kommer hållas på onsdag klockan 3 - FH, prisma). Nöjd, ja. Nervös, JAAA!
- Håller på att läsa om alla HP böcker. Underbart. Underbart. Underbart.
- Har ätit årets första mjukglass med olivia (chokladsås och mini-maräng MUMS).
- ÄGER på Final Fantasy! Fyfan vad kul de é!
- Har umgåts och skrivit listor med emma. Och skrattat. Framförallt skrattat.
- Har ingen aning om vad meningen med livet är, eller vad jag ska göra i framtiden. Men jag bryr mig inte. Jag är tillfreds.


Jim Parsons=37?!??!

Wft? Hade aldrig kunnat tro att snubben som spelar Sheldon i The Big Bang Theory är 37 år gammal! Seriöst?! Fast iofs så beter han sig som en blandning mellan en 80-åring och en 5-åring.


Lite fler bilder från estetfesten

Vissa är fina, andra... tja, inte.

Hahaha! Stackars adam! Får dessutom flashbacks av väääldigt många, inte så nyktra och extremt pinsamma (såhär i efterhand) samtal innen på tjejtoaletten.

Du vet att ditt rum är superstökigt när..

- dina föräldrar refererar till det som "den sanitära olägenheten"
- medan du sitter på toaletten står din pappa utanför och skriksjunger "STÄÄÄÄÄDA DITT RUUUUM!"
- din lillebror åker till umeå för att fly undan monstret som börjat gro under din säng
- silverfiskarna är i samma storlek som harrar
- du önskar att julie cooper adopterar dig, bara för att få en hemhjälp
- dina föräldrar faktiskt överväger en adoptionin progress..

Show´s over folks!
Hahahah!

Okej. Hur jävla klantig får man bli? Igår var jag utelåst, så då våldgästade jag olivia. Idag traskade jag glatt hem efter föreställningen (förbannade högstadieelever som inte kan uppskatta en bra show! Okej, det finns de som tycker att de är bra, men så sitter det några "tuffa grabbar" på första raden som halvsover. Är ni dumma i huvudet?! Fel att skolka om ni inte vill kolla!) Iallafall. När jag kommer till dörren upptäcker jag att JAG HAR GLÖMT NYCKELN IGEN! Mamma och pappa jobbar och lillebror är hos en kompis och har inte heller någon nyckel. Vad gör man? Jo, man går till den framtida stjärnförfattarinnan emma, läser hennes påbörjade bästsäljare och röker några cigaretter. Mamma borde vara hemma om ett tag, så då är det middagsdags! Sen en föreställning till och efter det måste vi rigga ner hela skiten. Kommer vara hemma sent. Ledig imorgon iallafall, och på lördag är det estetpartey!

Jävla jubileumsshow som hindrar mig från att spela ffx-2!

Har verkligen ingen fritid! Två föreställningar avklarade, två kvar. Är ganska slut. Nu ska jag se klart ett OC-avsnitt innan jag lägger mig!


Puh!

Gör inte mycket annat än att sjunga och dansa (och vänta, framför allt sitta och vänta). Har just kommit hem och käkat middag, klockan 20:00 ska jag stå färdigfixad och klar på folketshusscenen, redo för ett genrep. Skolföreställning både imorgon och på torsdag, samma sak med kvällsföreställningarna (klockan 19:00!). Nu ska jag kolla att jag har alla 100 klädbyten och sedan ska jag ligga och läsa en timme för att slappna av.

The asface Donny goes Stefan

Hade helt glömt bort att Paul Wesley (från vampire diaries) har varit med i OC! Hah, bara det säger ju hur länge sedan det var jag såg OC!Snart läggdags; medan man väntar på tröttheten..Sitter här med min sigma, övar inför imorgon och funderar på att kolla O.C.


Oh, I´m in love (again)

Har börjat kolla om OC. Hej seth, summer, marissa, ryan, luke, sandy, kirsten, julie, jimmy och alla andra jag inte sett på evigheter! It´s been tooooo long!

Get A (Second) Life

Call Center | Waterford, Ireland

Customer: “How long will the internet house move take?”

Me: “7-10 working days.”

Customer: “Are you serious? What about my Farmville?”

Me: “Sorry, but that’s how long it takes.”

Customer: “But my crops will wither and die!”


Magnetic Lines Of Farce

Call Center | Hagerstown, MD, USA

(An elderly customer we have would order a new credit card, like clockwork, every two weeks.)

Me: “Hello, ma’am. This is [credit card company]. We were reviewing your history with us and we noticed that you get a new one every two weeks.”

Caller: “Of course I do! They won’t work!”

Me: “What exactly is wrong with it ma’am?”

Caller: “The magnetic strip isn’t working!”

Me: “How can you tell this?”

Caller: “Well, when I put it on the fridge, it just falls off!”


Criminal Minds - säsong 5 avsnitt 18 - The Fight (visas på torsdag klockan 21 - kanal5 för er som inte vill tjuvkolla på nätet)

Jävlar, fick nästan en orgasm där! Cm ska ju få en ny spinoff (troligtvis kommer den till hösten) och i detta avsnitt presenteras karaktärerna. WILL WATCH! Fyfan vad bra den där serien är. Började småsnyfta litegrann (fast jag har förmågan att gråta till nästan vad som helst - både när det är sorgligt eller lyckligt).

Fredag natt, och här ligger jag och spelar sims.

Läste i timmar. Vart less. Spelade sims 3 ett tag. Vart less. Tror att jag ska se ett cm avsnitt, det blir man aldrig less på! Pappa är i stugan, och imorgon sticker mamma också dit. Vilket betyder tacokväll för mig och lillebror, wiiihoo! Då kan vi fortsätta att sjunga sånger från the simpsons och diskutera tv-spel. Perfa!


"They´re not perfect - but god says love your neighbour"

"Shut up Flanders"

"Okelidokelidoo!"


Jag har tänkt (ovanligt). I Kiruna finns det ingenting. Men läste någonstans att "där det inte finns någonting finns alla möjligheter". Ligger det någonting i det? Jag vet att man själv "got the power" (eller inbillar sig det iallafall. Fast är inte det samma sak? Är den mänskliga hjärnan så lättlurad att man kan tro vad som helst? Uppenbarligen.) Iallafall. Mitt hem är Kiruna. Det kommer (FÖRHOPPNINGSVIS) inte vara det föralltid. "Har man inget hem hör man hemma överallt". Jag vill tillhöra någonting, men samtidigt vara fri från ansvar och förpliktelser. Och med allt man gör följer eftersvallningar, konsekvenser, och inte alltid goda. Vart man än går granskas man, vad man än gör så mäts ens prestationer. Ibland blir jag bara less på den här förbannade pretantiösa världen. Man ska klä sig rätt, bete sig på ett visst sätt, tycka och tänka rätt. Och nej, det finns inte ett rätt sätt, men hur man än gör så stöter man sig med någon. Och nej igen, man kan inte leva för att behaga andra. Man måste kunna ställa sig upp, säga; Nej! Ja! Såhär är jag! Det här är rätt för mig! Jag vill kunna tänka att jag klarar av att göra det. Och nej för tredje gången, man behöver inte alltid hävda sig själv. Om man omger sig med rätt människor (för en själv givetvis) så ska man inte behöva strida för sin sak hela tiden. Man ska inte behöva känna sig konstant ifrågasatt. Jag vet inte min mening med detta, det här är ju väldigt uppenbara saker. Men kanske jag vill leva som jag lär, och det blir en liten aning lättare om jag vet vad jag vill. Inte för att jag har gjort någon klarhet i vad jag vill, men ändå. Jag tror helt enkelt att det bara är att tuta och köra och inte överanalysera allt. Erfarenhet är det bästa sättet att förstå sig själv och sin omgivning. Det jävliga är att erfarenhet är som en sträng skitlärare som ger provet först och lektionerna i efterhand. Godnatt på er!


You know that you have played to much ffx-2 when...

1. Your pet dies, and you spend days trying to cast Full-Life on it.

2. You go to the local "snow globe" trinket shop to do some serious sphere hunting.

3. You fill a volley ball up with water and enlist the high school swim team in a game of blitzball at the local pool.

4. You try to explode on the guy who's mugging you.

5. You legally change your name to "Barkeep", and insist on suppressing your middle and last name, so you can be named just "Barkeep"

6. You start drinking bottles of Donnatal each time you feel like you''re "running low on MP"

7. You try to cheat on tests by scanning your classmates' answer sheet.

8. You shoot at people with a slug gun and expect them not to die... Or present any visible damage caused by bullets.

9. You keep a crystal ball on your room, and you touch it every night before going to sleep, so you won't repeat the day over again. Plus points if you actually think you won't need to sleep after touching the ball.

10. You get a 9mm and start shooting at birds and stray dogs, claiming you're on your "Gunner Course".

11. You think you can find out where in the world is Carmen San Diego in less than 14 hours. Optionally, you think Carmen San Diego is actually blond, and she's obsessed with following and steal from you.

12. You blame your little cousin for becoming a corporative tyrant in the future.

13. The first thing you think about when someone mentions the name Boris, is a crab.

14. Moreover, you think basilisks are snakes.

15. You ask schizophrenics if Brother is doing alright.

16. If during a fight or argument you suddenly throw an arm in the air and pose, thinking your outfit will suddenly change where you stand.

17. When ever you have to do something you see a "mission time" in ur head.

18. You want to rename your sportsteam to "The Gullwings"

19. You put on your moms old prom dress and try to cast fira on your best friends dog.

20. Get the urge to throw a saddle on an ostrich and call it a Chocobo.

Spelar sims med ny hårfärg

Hade tråkigt igår, så då färgade jag håret. Kvällen spenderades med malin olivia, filmen Zombieland (svinkul!), läsk och chips med dip. Mumsigt som satan!
Den förlorade bloggerskan har återvänt från vildmarken

Sitter och avnjuter all den teknologin jag saknat under de tre senaste dagarna. Påsken spenderades i stugan med lillebror, mamma, pappa, farmor och mormor. För några timmar sedan körde pappa mig och lillebror tillbaka hem innan han åkte tillbaka till stugan. Så nu är jag och bror ensamma, the rest kommer imorgon. En hel lovvecka framför mig! Härligt!Har inget att göra. Tror att jag ska färga mitt hår och tvinga lillebror att följa med mig på q8.

RSS 2.0