Dag-Otto 4-life!

Hahaha, jag vet att jag är supertöntig, men jag älskar verkligen Dag-Otto! Han är supersöt!




Just dance!

För fler awesome bilder, kolla in hannas blogg!



The number 23

-Amanda Josefina Pallkvist = 23 bokstäver
-Mitt gamla mobilnr (innan jag tappade den, har nu ingen): 073-811 25 06, 0+7+3+8+1+1 = 20. 20+0+6=26. 26-5+2 = 23
-Min ålder = 18, Tobbes ålder = 14, Mamma = 45, Pappa = 44. 18+10-4 = 24. 45-44=1. 24-1 = 23
-Adress = Bangatan (8 bokstäver) 4. 8X4 = 32 (omvänt 23)
-Personnr: 19911006. 9X9 = 18. 18+6 = 23(X1X1X1 = 23).
-Reg.nr: 179. 17+9=26. 179 = tre siffror. 26-3 = 23
-Vi har en 32tums tv (omvänt 23)
-Mamma och pappa har varit tillsammans i 23 år.

Nog sagt, nu ska jag fortsätta kolla Criminal Minds.

Lördag

Sitter i min bakisoutfit; gårdagens jeans, yllesockar och stor munkiströja. Igår var mycket trevligt, umigcks med, och träffade trevligt folk. Sprang fram och tillbaka från arran och ferrum, det var sjukt kallt ute, men var så pass dragen att jag inte riktigt kände av det! Haha, har iallafall hittat min nya favoritdrink; Sex on the beach! Kvällen slutade framför datorn med en skål chips, kan det bli bättre? Idag har jag inte gjort ett piss, och har fortfarande lite lätt huvudvärk. Ska kolla tv och ta det lugnt, ha en fortsatt trevlig kväll!



Fredag

Sitter hemma. No way in hell att jag tänker släpa mig till skolan i det här hemska vädret! Det är ju förfan nästan minus 30! Ska ju ut ikväll, hoppas det inte är lika kallt, förhoppningsvis så gör alkoholen att man inte känner kylan. Fast såå mycket har jag ju inte tänkt dricka, vill bara ha en trevlig kväll. Nu ska jag käka lunch, är vrålhungrig!

Förvirrad eller vad??

Gick ut och rökte. Sedan gjorde jag en toast. Satt och tänkte ett tag, sedan gick jag av någon anledning ut och rökte igen. Haha, jag hade glömt att jag hade rökt 10 minuter tidigare! Jaja, tänkte jag, whatever. Satte mig vid datorn. Sedan började det lukta bränt! Sprang till köket, och ja, jag hade bränt min toast. Den var kolsvart! Lillebror tyckte det var hysteriskt kul, det tyckte inte jag. Nåja, har äntligen fått min toast (gjorde givetvis en ny) och är inte röksugen. Sitter och kollar vänner, ska kanske sova sen. Blir att åka till skolan vid halv 9-tiden, ska prateliprata med wedis. Sedan har jag hål, hål, hål innan historian vid 12. Får se om jag orkar vara kvar i skolan. Nåja, sov gott iallafall!



Olika utseenden genom tiderna














Onsdag

Pluggeftermiddag/kväll med emma. Eller ja, vi spenderade kanske 30 min till religionsarbetet, 40 min för att gå och köpa godis och typ över 3 timmar framför tv:n. Var riktigt trevligt, speciellt godiset! Hahah, jag är verkligen för sockerberoende för mitt eget bästa!! Imorgon börjar jag vid 12, skönt som tusan. Ska sova ut ordentligt. Och ja, på fredag är det utgång! Aproligt kommer det att bli, I wanna dance my ass of, mwaaha!

 

Glajjor idag. Hade så förbannat ont i ögonen imorse att jag skippade linserna. Nåja, då ser jag ju smart ut iallafall!!


Cmaabehkdesa!


.

E tuh´d ghuf fro E´s fnedehk drec eh Al Bhed. E tuh´d ghuf fro E´s fnedehk drec yd ymm. Yhofyo. E ryja syho vneahtc, y mujehk vysemo yht ymm.. pid.. E cdemm lyh´d pa rybbo. E tuh´d ghuf fro. Ur, fru lynac. E´s zicd celg uv ajanodrehk. Naymmo celg. Cunno vun drec icamacc huda. Frydajan..

Me today

Ser glad ut, men håller på dö av mensvärk och frossa. Är så förbannat jävla kallt ute, tänker nog stanna inne resten av dagen!



Puss




Nu ska jag se vem vet mest och leta efter nåt att äta!


Såhär ser man ut efter att ha smågråtit hela natten p.g.a mensvärk. Nej, jag gick inte till skolan idag.


Måste bara lägga upp ännu en bild från detta fantastiskt vackra spel





Är nu på jakt efter FFX-2! Mwahaha!



http://thesecretpostcards.tumblr.com

















Ursäkta mitt eviga blogguppehåll men jag har bosatt mig i Spira



























Svimmelsvammelochstrunt

Borde sovasovasova. Ska troligtvis ut imorgon. Jag och erikperik sitter och flamsar på msn. Vill sova men kan inte. Suuck. Snart är det skola. Hoff. Det här är nog det mest värda blogginlägget nånsin. Jeej.

Mhmmm, de männen med lite grädde på!






Sorry rob rob!



HAHAHAHAHA!



Huvudvärk och dans

Vaknade upp idag med världens migrän. Kul. Skitkul. Jag garvar verkligen ihjäl mig. Har legat hela dagen i ett mörkt rum och tyckt synd om mig själv. Blev lite bättre senare på dagen, men hade fortfarande ganska ont. Vart iallafall så pass bra att jag kunde kolla första avsnittet av Lets dance! Tycker verkligen om det programmet, och jag skiter i alla som bara "ahmen det är för typ klimakterietanter", screw you! Bra koncept och massa roliga människor. Om inte annat så får man sig ett gott skratt av "Peppe-kopiorna" (ja, jag menar bygglovsgubben). Är i princip bra nu, ska ta en cigarett och äta en fruktsallad.

Jag blev väldans danssugen (inte av migränen, utan av Lets Dance såklart!) och ja, jag vet att jag skrev att januari skall bli alkoholfri, men jädrar vilket sug jag fick att gå ut och shaka! Nu är det ju lite sent påtänkt, så jag ska vila upp mig nu och kanske köra nästa helg (om jag får med mig någon). Eller så är jag nykter. Eller.. Äh, jag vet inte, den som lever får se!

Ibland är jag för söt för mitt eget bästa!!!


Feast of Love!






Jag känner mig så Harry Pottrig...





Har sett om alla filmerna och håller nu på att läsa om böckerna. Nu i år öppnar Harry Potter-land typ i Florida, jag SKA åka dit någon gång! JAG MÅSTE! 8)




Januari skall bli en vit månad..

Känner att jag partat till det lite för mycket på sista tiden, ska därför spara pengar och inte festa något alls. Har spenderat de senaste fredagarna på arran, och min plånbok klarar inte ännu en helg. (Kom just på att jag drack två glas vin till maten och en åkerbärslikör till panacottan, men det räknas inte riktigt). Moster Mia och Anders är här, de sitter och dricker whisky med mami och papi och kollar på skräpfilm. Imorgon blir det film med lite folk, sedan på torsdag ska jag inhandla mammas 45-års present (firas på lördag, blir käk på restaurang, myyys!). Har tagit datorpaus nu senaste veckan, har inte ens kollat facebook eller spelat sims! Har hamnat i en harry potter-period, har sett alla filmerna, läst 4:e boken och nu har jag börjat på 5:an. Underbart bra böcker det där! Aja, ska kompensera för senaste tidens lathet med en liten bild på MIG!




 

Har färgat håret btw, skulle bli mer rött, vart istället lila/röd/brunt!


RSS 2.0