Minnen från estet

Jag borde kanske sluta lägga upp disneyklipp från youtube..

..men det här är bara för awesome för att inte visas! Välsynkat och skitroligt!

God Help the Outcast


Mysdag

Har tvättat, lagat mat, kollar ringaren i notre dame (grinade såklart), ätit upp den sista panacottan och läst en massa. Ibland är det skönt att vara "mellan jobb" ;bPayday!

Whooohooo! Igår hade jag bara 16 kr på kontot, men nu har jag äntligen fått pengarna från kf! Hah, ska genast kila till konsum och köpa cigg, snus, en tidning och kanske en cola, bara för att fira.

Den lilla Sjöjungfrun

Jag är en sucker för 80-90-tals disney och lyckliga slut. Har suttit och gråtit till den lilla sjöjungrun. Hur bra röst har inte Sissel Kyrkjebø?! Typ asbra! Sen är det ju jäkligt häftigt att hon gör rösten till norska och danska ariel också. Märkte aldrig av hennes norska brytning när jag var liten, men den är verkligen supercharmig. Mer makt åt disney!
Pussar

Åker till farmor i Tärendö några dagar. Synes!..och förresten!

Hur jävla läskig är inte Katla?!Bröderna Lejonhjärta

Såg lite av den på barnkanalen, så jag lyckades hitta den på nätet ;b Yiiihaaa! Bästa Astrid Lindgren-filmen ever! Can't wait to watch it! Ska bara spela lite sims först och äta lite jordgubbar.Trodde aldrig att jag skulle säga detta...

Men håller med Hitler! (och snälla, se klippet innan ni kommer med arga påståenden att jag stödjer förintelsen etc)
Sign the petition for god's sake!

http://www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?cmwomen

Fuck you CBS!

CBS har under en tid hållt på tjorva fram och tillbaka hurvida a.j. cook (j.j) och paget brewster (emily prentiss) ska fortsätta i serien criminal minds. Säger bara FUUUUCK YOU ERA JÄVLA MANSGRISAR! Försvinner aj och paget kommer jag INTE SE SERIEN LÄNGRE!!! CAPISH?!?!?!?! Vadå av "kreativa orsaker???" Criminal minds är perfekt som den är! Det är givetvis ekonomiska orsaker som spökar, men vet ni vad?? Spola skit spin-offen och LÅT CRIMINAL MINDS VARA SOM DET ÄR! Skitstövlar.


 

 

Gaaah. Motherfuckers. Tänker bojkotta CBS. Och tänker se till att någon får betala för det här. Sayonara suckers.


Min semester

Någon som har märkt att jag varit borta? Även om ni inte gjort det så har jag iallafall varit frånvarande i en vecka. Här kommer en kort sammanfattning, för snart är det criminal minds på tv!


Onsdag: Flyg till arlanda, arlanda express, tåg till skövde, buss till skara. Sittandes i yttepytteministuga resten av kvällen, åt massa skräpmat.
Torsdag: Sprang runt bland alla barnfamiljer på skara sommarland, åkte karuseller och badade badade badade. Försökte få mig en riktig solbränna: resultat; genomstekt.
Fredag: Sol och bad, denna gång med sp 100 (ungefär) och massa gnäll om svedda axlar. Sov igen i yttepyttestugan med mamma och två laktosintoleranta karlar som stoppat i sig mjölkprodukter. Inga detaljer krävs.
Lördag: Resa med buss och tåg till sthlm. Och sedan ännu mer buss. Sedan släpande av astung resväska i 35 grader. Anlände till Elite Hotel. Fyrstjärnigt, bubbelpool, vanlig pool, gym (som jag givetvis använde, haha), stort rum med platt-tv- Behöver jag nämna att jag nästan grät av lycka.
Söndag: Dag på hotellet. Så fruktansvärt varmt ute att shopping är omöjligt. Ligger mest i poolen.
Måndag: Grät nästan när vi var tvugna att lämna elite hotel. Satte av mot slussen där man fick vänta en evighet på... ja ingenting. Tog oss sen till båten och dumpade av väskorna, sedan strosande och glassätande i gamla stan och shoppande på akademibokhandeln (resultat: 8 böcker). Klev på färgan med destination Åland. Satt på däck, lekte titanic, drack drinkar, rökte, läste och solade. Sov i liten hytt med ac (thank god!)
Tisdag: Orkade inte gå av i Åland, blev mycket ätande och lite drinkdrickande på båten. När vi var tillbaka i sthlm bar det av mot söder för nästa hotell. Tre-stjärnigt och ingen ac på rummet?? Wtf? Jag och otôto höll på att kvävas. Slappade utanför hotellet med vitt vin och bra bok.
Onsdag: Tvingades upp halv 7 av sadistiska föräldrar. Buss och sedan arlanda express till just arlanda (wow). Flyg hem till skitkiruna, var hemma typ 12. Resten av dagen spenderades med olivia, kikade film och åt popcorn. Myys!


Nej, nu är det hög tid för cm!

Harry Potter and the Deathly Hallows


Min vecka

- Har jobbat ca 75-80 timmar på 5 dagar
- Varit på en begravning
- Fått 15 blåmärken och 4 skrapsår
-  Fått en klapp på axeln och ett leende av Ola Salo
- Stått 3 meter från Jocke Berg
- Sovit 4 timmar/natt

Är helt slut efter mitt jobb på kf. Sista gången jag är scenbyggare, fy satan vad det var jobbigt. Ska kila upp på konsum och inhandla lite gott, blir att ta det lugnt ikväll med lite tv och final fantasy.

RSS 2.0