Eclipse

Okej, än så länge har the twilight saga filmerna inte levt upp till standarden på böckerna, men vill ändå se tredje filmen. Även om boken är fruktansvärt irriterande...

Funderar på att klippa mig

Det är nästan ett år sedan jag klippte mig. Då såg det ut såhär:

Hade ju dessutom brun/svart hår då. Istället ser jag nu ut som ett rödhårigt penntroll. Kanske dags att boka tid till frissan?

Hmm. Fast jag tycker om mitt röda hår. Kanske bara klipper mig. Det här tål att tänka på!

Men helvete

Otursdagen fortsatte. Jag skulle ha gått och lagt mig. När jag skulle städa välte jag ner en blomkruka och sedan när jag vädrade alla kuddar gick min nussekudde som jag haft sen jag var liten sönder! Fan. Höjdpunkt på dagen: spöade mor och far i TP. Sorry, men er dotter är ett geni ;) Har lovat dem revansch imorgon. Get ready for some serious as-kicking! Mwahahahaha!!


Försöker lära mig japanska. Det går rent ut sagt åt 地獄 (jigoku). Tröstar mig med lite vindruvor och anime! Kanske kan snappa upp några ord iallafall...

Klant

Satan vad jag är klantig. Idag har jag hett sönder en glastallrik och en mugg, spillt sås över min (nytvättade) tröja, midvitotal (vitamindryck) över strumpbyxorna och klämt fingret i en låda. Tror att jag struntar i den här dagen och går och lägger mig!

Nej men titta vad jag hittade!

Ett par Levi's 501:or i garderoben! Hur länge har de legat där oanvända? Ärligt talat; jag har ingen aning. Nåja, nu kommer de till användning iallafall!Hittade denna lista på blogg.se:s startsida. Jag tänkte, wtf lets do it!


THE TWILIGHT SAGA - Lista!

Twilight / Om jag kunde drömma:
1. Favorit karaktär i boken/filmen? Alice Cullen
2. Bästa scen i boken/filmen? Gläntan i boken (den är förstörd i filmen). I filmen, hmm. När Bella ser familjen Cullen första gången.
3. Favorit citat från boken/filmen? "So the lion fell in love with the lamb" "What a stupid lamb" "What a sick, maschocistic lion" - Edwars och Bella (hah, det håller jag med om!!)
4. Bästa låten i filmen? Muse - Supermassive Black Hole (baseballscenen)
5. Favorit outfit från filmen? Oj, har inte tänkt så mycket på det. Men tycker alltid att Alice har fina kläder! 

New Moon / När jag hör din röst:

6. Favorit karaktär i boken/filmen? Jacob Black
7. Bästa scen i boken/filmen? Alla scener med Jacob ;) Nej, men gillar verkligen scenerna med varulvarna.
8. Favorit citat från boken/filmen? "Well, I’m so sorry that I can’t be the right kind of monster for you, Bella. I guess I’m just not as great as a bloodsucker, am I?"
Jacob Black, Chapter 13, p.307
9. Bästa låten i filmen? The Killers - White demon love song
10. Favorit outfit från filmen? Eh, har fortfarande inte lagt märke till kläderna.. Får väl säga Alice kläder igen.

Eclipse / Ljudet av ditt hjärta:

11. Favorit karaktär i boken? Carlisle Cullen och Jacob Black
12. Bästa scen i boken? Träning inför "the big fight"
13. Favorit citat från boken? "As soon as we’re done here, I will do what I can to help him. Sam is trying to get him to phase back to his human form. That will make treating him easier. I’ve never been to veterinarian school."
Carlisle Cullen, Chapter 25, p.567
14.Vad ser du mest framemot i filmen? Alla scener med jacob!
15. Vad ser du minst framemot i filmen? Kirsten Stewarts irriterande röst

Breaking Dawn / Så länge vi båda andas:

16. Favorit karaktär i boken? Alice Cullen och Jasper Hale
17. Bästa scen i boken? Tror att kapitlet "Ny" är min favorit
18. Favorit citat från boken? "Insanity is probably easier than sharing a pack mind. Crazy people’s voices don’t send babysitters to watch them.
Jacob Black, Chapter 4, p.61
19.Vad ser du mest framemot i filmerna? Allt måste jag nog säga! Bästa boken!
20. Vad ser du minst framemot i filmerna? Slutet
21.Team Edward eller Team Jacob? TEAM JACOB!
22. Favorit skådis? Jackson Rathbone
23. Vem skulle du vilja spela? Alice eller Leah Clearwater
24. Vilken är din favorit bok?
Breaking Dawn
25. Vad tycker du om slutet i Breaking Dawn? Förutsägbart, triiiiisstFast det där med team edward eller team jacob.. Alltså, jag skulle personligen ha valt jacob, men tycker att bella och ed förtjänar varandra. Lika konstiga båda två.

Mmm, middagsdax! Slurp!

Jag har tappat verklighetsuppfattningen

Lever jag? Drömmer jag? Existerar någonting? Vad är tid och rum annat än ett system av fantasi? What's the fucking point?


Spenderar dygnen med att kolla film, spela FFVII, äta och kolla anime (har tagit mig igenom love hina, halva fruits basket och första säsongen av sailor moon). Nördig, vem? Jag?

Kan sova tre timmar på eftermiddagen för att sedan vara vaken i ett och ett halvt dygn för att sedan sova 12 timmar. Herregud. Är ganska täppt, och har ont som satan i öronen. Alltid ska förkylningen sätta sig på bihålorna!

Oooh, criminal minds säsong tre avsnitt 1 på 9:an klockan 23:10! Ska nog kolla med far min, han har fastnat för serien! Hah, mission accomplished!


Spelar FFVII på min laptop

Inte samma känsla som en tv-spelskonsoll, men det är okej.

En dröm hade ju varit en remake till PS3 eller XBOX. Tänk att få spela detta underbara spel med bättre (bra) grafik!
crisis-core-10a.jpg Cloud and Areith image by lildarkling

Galen kille med skills!


ROFLMAO!
Åh, Mandy Patinkin har verkligen humor! Saknar faktiskt Gideon! Tror att jag ska kolla ett cm avsnitt från säsong 1 eller 2 ^^

Lindas sång


Vi har tagit studenten
Nej, jag fattar det inte. Nu är man alltså arbetslös. I fredags var det fest med es3, ibland är jag bara för galen, hujja.

Var just på satc2 med olivia, den var faktiskt bra. Skrattade en massa. Dock håller jag på att bli sjuk. Det är mitt straff för, eh ja något har jag tydligen gjort. Förtjänar fan inte att bli sjuk igen.

Kan fortfarande inte förstå att hon är borta.

Vila i frid

Jag såg henne senast igår. Det är ofattbart. Så orättvist. Det gör ont i hjärtat. Vi var inte nära vänner, men ändå, jag har sett henne varje dag i tre år. Och nu är hon bara borta. Jag orkar inte skriva mer. Men var du än är, så hoppas jag att du får göra det du älskade, att sjunga och skratta. Vila i frid Linda.

Finns inget bättre än att kolla reklamsnuttar på youtube


Horatius sa; Carpe diem! Jag tycker bättre om "Crea diem"

Ligger och tänker igen. Jag ska inte störa er med mina luddiga, obetydliga tankar. Ska lyssna på lite disney-låtar innan jag somnar (ja, jag är 18 år). Det får en att må bättre, får en att minnas en svunnen tid. Fan, kanske blir deprimerad av dem. Speciellt eftersom jag tänkte lyssna på något från Pocahontas eller Den lilla sjöjungfrun. Hmm.. Kanske får bli lejonkungen, eller hercules istället?

Och det där med Horatius. Är 99% säker (rätta mig om jag har fel) att han sa "Desinit in piscem mulier formosa superne", vilket betyder typ "Den vackra kvinnan slutar (ändar är nog rätt uttryck, fast det lät konstigt och föråldrat) med en fiskstjärt." Oh, det fick mig att tänka på en grej! Hur förökar sjöjungfrur sig?? Lägger de ägg?

Ägg. Skägg. Klägg.

Hmm. Känns som att jag kommit ifrån ämnet. Nej, nu går jag och lägger mig! Godnatt.

Tisdag

Har just avslutat ett nästan 1,5 timmars långt samtal med emma (jag var tvungen att kissa, hon skulle se sex and the city). Visst är det otroligt hur mycket två människor kan prata om? Om allt från osmarta personer till konsumrån till geografiska profiler till criminal minds till födelsedagar till rökning, ja till allt man har på hjärtat. Och vissa har man ingenting att prata om. Man pratar på, men om ingenting. Som att gå runt i cirklar. Det är fascinerande hur lätt man kan prata med (ofta oväntade) personer. Och vissa man tror är lätta att umgås med ger en ingenting. Man har inget gemensamt. Och då menar jag inte att båda gillar att spela fotboll, men att man har någon gemensam nämnare för att ekvationen ska gå ihop. Undrar om det finns en procent på hur många människor världen över man kan prata med (om vi nu säger att vi alla talar samma språk)? Eller är det individuellt, hur man själv är som person? För de finns de som hur lätt som helst kommer bra överrens med andra, medan vissa har svårt för det. Det kanske bara är en fråga om självkänsla, självförtroende och självuppfattning. Mycket själv. Kanske det inte har med något av det att göra. Kanske vissa är dömda till ett liv av ensamhet. Det beror ju på vad man tror på. Hur mycket kontroll man tror att vi har över oss själva och vår omgivning. Fast det kommer vi aldrig få veta. En groda i en brunn vet ingenting om havet.

Nu vart den här tankegången för jobbig att följa, dags att kolla one line multilanguages från olika filmer på youtube.

Andy Richter controls the univers

Har kollat alla avsnitt av ovan nämda serie. Fyfan alltså. Jag höll på att kvävas för att jag skrattade så mycket! Sedan är Paget Brewster (Emily Prentiss från criminal minds för er okunniga) hyseriskt rolig!På grund av min 80-tals inspirerande frippa idag har mitt hår lagt sig helt crazy! But I like it. Lite annorlunda från min vanliga "lite halv sidbenalook"
Nu blir det att kolla sista avsnittet på säsong fyra av cm, har sparat det. Måste nog kolla hela femte säsongen online om det inte dyker upp en t-to.the-o-to.the-r-to.the-r-to.the-e-to.the-n-to.the-t snart.

RSS 2.0