Alice i Underlandet

Har varit på bio med olivia, såg ovan nämda film. Säger bara; awesome! Johnny Depp var GRYM som hattmakaren, vill se den igen!

En dag kvar, sen lov. Fy fasen vad skönt.


Payback or what? Wtf?!

Illamående

Jag och malin har tryckt i oss chips, popcorn och godis medans vi spelade tarzan. Givetvis får jag köra alla svåra och tråkiga banor, men det var kul. Är sjukt trött och less, vill verkligen ha lov. Till helgen blir det att åka till stugan, skööönt! Bara ta det lugnt med mamma, pappa, tobias, farmor och mormor och slippa all skit. Och käka massa godis så klart!

Kusin sjunger 800 grader


Jäklar!

Fan vad tiden går fort alltså! Först är klockan 2, och så vips! Är den helt plötsligt 3! Satan i gatan, timmarna bara flyger fram! Nu ska jag sova, natti!




Det är så kul när man försöker ta en bild när det är kolmörkt i rummet.

Gissa vad jag får hem i brevlådan om någon dag?


Jaha

Skitkväll. Allt går åt helvete. Ett jävla slag i magen, fyfan. Nu skiter jag i allt!


Jag ska aldrig mer se lets dance!

FAN TA ER ALLA KLIMAKTERIETANTER OCH FJORTISTJEJER! Claudia skulle ha vunnit!!! HATA MATTIAS!!!!!!!!!!

.

Jag satt länge och skrev. Orden flödade, de tog aldrig slut. Jag fick ihop två sidor. Jag tänkte länge, jag tänkte publicera det. Jag tror jag hade behovet att visa en del av mig. Istället publicerar jag dessa rader. Det säger ingenting om mig. Men det är tryggt. Säkert. Förbannat fegt.


Jag och malin äter muffins och leker med min webcamera



Mitt liv är en serietidning

Jag och emma har brutalt blivit utfrågade av en galen lärare om vem som hade skräpat ner i korridoren. Det verkade som att han trodde att vi visste vilka det var. Men jag har ingen aning, kan bero på att vi levde om så mycket själv att vi inte hörde deras brölanden. Vadå, det ligger typ ett godispapper i korridoren, tagga ner!!

Big bloggtorka..

Så jag sitter och gnäller om mitt patetiska liv, kollar grey´s (fast jag lovat mig själv att inte kolla avsnitt i förväg på nätet) och tänker på georgie.


Miss you!




Hah!


Firar min baksmälla med lite snask ;b


 

 

Fan konsum, hur kan ni göra såhär mor mig?! Ha slut på cola så jag tvingas köpa cola zero!


Hahahaha! .....?! Hahahahahaha!

Sjukaste rösten ever, och inte på ett bra sätt!




Sådärja!

Före:





Nästan klar...







Sådärja!



Fredag

Gick inte till skolan idag. Somnade sjukt sent, och har hostat hela morgonen. Efter en liter hostmedicin och 10 liter té känns det bättre. Mamma och pappa ska åka till stugan nu, så jag och tobias ska börja med maten (TACOS! Mums!). Måste raka benen, de ser ut som en granskog! Hahahaha! Har ingen aning om vad jag ska ta på mig ikväll. Nåja, kommer väl på något, det gör jag alltid.

Dagens

Humör: Har varit ganska trött, men tillfreds.
Bästa: Linnéas show, helt klart! Grymt jobbat!
Sämsta: Att inte ha pengar.
Roligaste: Amir (gaybloggen, gäst i Bella & Tyra show). Älskar när människor kan driva med sig själv!
Sysselsättning: Äta och kolla tv.
Outfit: Just nu rosa pyamas, tidigare hade jag lillebrors jeans och munkis. Var sjukt mysigt, men tobias kommer döda mig för att ha snott hans brallor.
Craving: Lite pengar skulle sitta fint, annars har jag snart slut på cigaretter. Skulle dessutom behöva färga håret (båda problemen skulle kunna lösas med hjälp av craving nr. 1).



Nej, nu ska jag läsa lite, sen är det läggdags! God natt ^^

David Eigenberg (Steve från Sex and the City) i Criminal Minds, me like!





Älskar CM, hatar reklam! Underhåller mig med lite musik och stickning.


Käkade ju middag hos viktor, jäklar den grabben kan laga mat! Tack för det!


Nu ska jag hålla tummarna att reklamen är slut snart.

Gissa vad jag ska göra nu?


Hi everybody!

Har just slutat. Är utpumpad efter en religionslektion, det var fullt av hetsiga diskussioner. Intressant och roligt, men lite tröttsamt i längden. Ska börja kila till viktor, ska käka hos honom, så får se vad han har hittat på. Funderar nog på att gå ut, men har verkligen lite pengar. Nåja, blir nog kul hur jag än gör.

Linnéas show idag var awesome!! Alla som inte sett den; kolla idag klockan 7 i Hjalmarlundbohmsskolans aula! Nu ska jag snart kila, vi synes!

Godmorgon, godmorgon!

Sovmorgon idag, skönt! Börjar egentligen ännu senare, men ska åka med sara efter 11 istället. Har lite saker att fixa. Klockan 1 har linnéa föreställning; alla ska kolla!! Framförallt; Ikväll är det Criminal Minds! Wiii!



 

Myser framför datorn med min frukost; tetetetete!


Criminal Minds är oftast hemst, hjärtskärande och lite läskigt, men ibland väldigt roligt!


Halkbanan = Roligast EVER!

Fet tumme upp för halkbanan! Var skitnervös innan, men när det var över ville jag fan bara köra mer!! Satan vad roligt det var!

Åt middag hos moster och anders i gällivare, sedan for jag och pappa hem. Jag kollade Grey´s och käkade godis från dollarstore. Nu sitter jag och gör ingenting. Är lite trött, ska nog lägga mig tidigt. Eller tidigare iallafall.



Halkbanan here I come!

Om någon timme ska jag börja ta mig mot gällivare. Just nu ska jag äta lunch och gå och duscha. Är ganska trött, var hos emma till efter tolv igår och sedan hade jag jättesvårt att somna. Nåja, skönt att slippa skolan iallafall.




Hah, nyvaken och skitsnygg!

Googlar man ordet "lycka" dyker det här upp









Today


Tisdag

Sitter i skolan. Har slutat och varit och tömt soporna på sjukhuset. Bussen går snart, ska börja kila dit. Imorgon blir det ingen skola för mig, har ju halkbanan i gällivare. Vissa säger att det är läskigt, men de flesta säger att det är roligt. Nåja, vi får se. Ikväll blir det att ta det lugnt, är fortfarande ganska hostig, så ska nog bara kolla desperate housewifes. Om inte något annat kul dyker upp. Nej, nu måste jag kila, hejsvejs!

Ibland finns det inget bättre än Håkan


Can I borrow a feeling?

Okej, rubriken har ingenting med någonting att göra. Dricker min tredje kopp té för dagen. Jag och emelie tog en promenad med hennes hund mimmi runt luossa. Var jättetrevligt, massa prat och någon cigarett. Dock var det ganska kallt, så det är skönt att vara tillbaka i värmen igen. Är ganska trött. Note to self: gitarrlektion tillsammans med kim imorgon klockan 9:30. Nu ska jag återgå till stickningen och temuggen. Ciao

Måndag

Mätt och trött. Hade svårt att somna p.g.a hostan, så var helt död när klockan ringde. Drog mig upp efter 7 och slängde i mig lite frukost. Stack till bussen, och träffar på emma och hennes syster malin. Och vad händer? Jo, bussjäveln är 15 minuter sen! Seriöst, både kvart i 8 och fem i 8-bussarna kom samtidigt klockan 8! Nåja, fick ju åka gratis iallafall.

Nu ska jag ringa emma och fråga om hon ska med mig och emelie på en prommenix vid 7-tiden. Frågan är bara vad man gör fram tills dess..?




Hah, stickar såklart!

Dagens

Outfit:


Höjdpunkt: Stan med emma, kim och miriam. Gitarrlektionen med örjan var också trevlig, även om jag fick kramp i fingrarna (säkert p.g.a att jag stickat för mycket)


Humör: Väldigt trött men tillfreds


Kom ihåg: Se Håkans bar ikväll!


Mat: Té och rostat bröd, cola, toffebrownie från ica (UNDERBAR!)


Köp:




Värsta: Min äckliga slemhosta


Tanke: Skänker jag till moffis. Saknar honom


Otroligt; en perfekt söndagkväll!

Med en rostad macka i magen och en témugg i handen är allt finfint



 

Note to self: Inhadla garn på kvadrat imorgon, det är helt slut!






Nej, nu är det läggdags! Ses imorgon kids!




Knitting in progress


Söndag

För en vecka skrev jag "lov=love", att jag älskade det, att det kändes som att jag inte behövde gå till skolan på evigheter. Ja, nu är det sista dagen på lovet. Usch, det har gått alldeles för fort!

Tror att jag kan gå till skolan imorgon, hostan är nästan borta. Ja, nästan. Hostar inget på dagarna, men när jag ska sova.. Somnar alltid jättesent eftersom jag inte kan sluta hosta. Blä.


What else..? Hmm, tror att jag ska äta något till lunch, är ganska hungrig. Ska bara vara hemma idag, just in case. Fanimej att jag ska fortsätta vara sjuk!

Melodifestivalen

Grattis Anna Bergendahl! Kul, tycker att hennes röst är grym! Dock var det synd att det inte gick bättre för allas vår Peter Jöback. Salem Al Fakirs låt var också bra. Måste faktiskt säga att det inte var någon låt jag hatade (även om jag ogillade Pernilla Wahlgrens och Jessica Anderssons. Båda var otroligt förutsägbara). Som förra året, hade två hatlåtar: Ernman och Ugglas. De kom 1:a och 2:a. Gissa om jag var pissed. Nåja, kommer lugnt sitta bänkad framför Eurovision Song Contests (som alltid). Dags att sparka lite norsk rumpa!

'Cause there's nothing else to do



Början på min halsduk och dagens outfit: vitt nattlinne.


In the shape of things to come

Saker jag älskar och hatar just nu

Älskar:
- Min mamma som är supergullig och köper garn åt mig.
- Min pappa som är så duktig och har fått nytt jobb.
- Lillebror. Därför.
- Apelsiner. Bara som de är eller ännu hellre juice. Spelar ingen roll om den är färskpressad eller köpt, bara jag slipper fruktköttet är jag glad.
- Att sticka en halsduk.
- Att läsa underbara noveller av okända människor.
- Blueside av Rooney och Running up that hill av Placebo



Hatar:
- Att Willy är kvar i Let´s Dance.
- Slemhosta.
- När internet tjorvar.
- När man råkar lägga till en maska mitt i stickningen och måste riva upp och göra om.
- Att allt känns meningslöst. Egentligen. What´s the point?


Konversation mellan mig och mamma. Hon uppskattar inte när jag snackar Al Bhed.

- Rao sis! Frah tu fa ayd? E ys rihkno. (Hey mamma! När ska vi äta? Jag är hungrig.)
- Vaa? Vad säger du, jag håller på med maten!
- E ghuf, E fyhd du ghuf frah ed ec nayto! (Jag vet, jag vill veta när det är klart!)
- Vad snackar du för goja? 
- Al Bhed! Kucr sis, maynh du mecdah! (Al Bhed! Herregud mamma, lär dig lyssna!)
- ???
- Men förbannat, när är maten klar??
- Om tjugo minuter, vad håller du på med?
- Försöker lära mig att prata Al Bhed flytande, da-aah!
- ??
- Men ett språk i Final Fantasy.
- Jag ska slänga ut Playstationet. Det här håller inte.
- Hu fyo! Ec ed hud kuut du maynh y haf myhkiyka? (Aldrig! Är det inte bra att lära sig ett nytt språk?)
*Lång tystnad, mamma går iväg*

De 7 dödssynderna

Lättja: Har legat på soffan hela dagen. Verkligen, jag snackar om hela dagen. Har gått upp tre gånger; för att svara i telefon, för att gå på toaletten och för att hämta choklad.
Frosseri: Säger bara: chokladen
Girighet: Mycket vill ha mer och fan vill ha fler. Just nu skulle det sitta fint med lite cash. Snabba cash.
Lust: Lustar efter mer choklad.
Avund: Är avis på alla som inte håller på att hosta ut lungorna.
Vrede: Jag är sjuk. Behöver jag säga att jag inte är överlycklig över det?
Högmod: Hmm. Nej. Ingen som ligger i pyamas med chokladfläckar, fettigt hår och är allmänt kallsvettig kan känna högmod.

 

6/7. Inte illa. See ya in hell folks!

 

 






Undrar det är i jordens mitt? Måste man fixa eget färdmedel, eller kommer det på köpet? Jag menar, tåg är ju så dyrt idag. Och jag är inte 100 på att SJ kör förbi jordens mittpunkt. Fast det kan man ju tro ibland, så mycket förseningar som de har.


Nytt tema igen

Kör med detta tills jag får mamma att fixa ett åt mig. Har inget att göra, så sitter och hoppas att lillebror köper ett xbox 360 så att jag kan köpa det nya Final Fantasy XIII




Hah!


Roar mig med att kolla serier och tjuvlyssnat såklart

Om han bara inte var så (s)pinkig

Lindex, Kalmar

En pojke ~7 står med sin mamma ~30 på underklädesavdelningen.
Pojken: Mamma jag vill ha den!
Pojken pekar på en rosa spets-bh.
Mamman: Nej, den är bara för tjejer.
Pojken: Men mamma, pojkar kan också ha rosa!
Mamman: Ja. Men inte den.
Pojken (skriker): Nu är du inte JÄMSTÄLLD mamma!


Friday and I´m hatin' it!

Fredag. Mys tänkte jag. Fika på stan. Äta god middag. Kolla lets dance med mamma. Näha. För givetvis ska jag få kukpsykhosta och snor i snoken. Min enda tröst är HP2 (boken) som jag lånade av emma. Har snart läst ut den, så då tvingas jag fortsätta läsa Dödscellen av John Grisham (hahahaha, Gris-ham! Det har jag inte tänkt på! Hah!). Anyway, måste läsa ut denna tunga, jobbiga roman med få ljuspunkter. Whatever. Nåja, lets dance kollandet med mamma blir av iallafall.

Fredag. Lördag. Söndag. Tre dagar. Sedan... Nej, nej, nej, jag vill inte tänka på det! Gah.

Reklampaus i Vampire Diaries

Passar på att slänga in ett blogginlägg.

Videobloggning. Är det ocoolt eller inte? Roligt eller bara pinsamt. Har svårt att bestämma mig, hur seriös ska man vara?

Skulle egentligen vara på promenad med emma och emelie, men har tappat rösten igen. Tror att det är rökningen, ajajaaajdå. Tänkte ta ett uppehåll efter det här paketet, oh my, hur ska det gå? Har inte haft ett ordentligt uppehåll sedan.. ja, typ aldrig.

Imorgon blir det fika på stan med classmates, very nice (gummibajs).

Hah. Humor på hög nivå. Nåja, nu ska jag återgå till tv-tittandet (snaaaart dax för cm! mwahaha!)



I´ve done it. I´ve become a summoner!

Eller nej, det har jag inte. Dock har jag varvat ut FFX, och har nu letat som besatt efter FFX-2. Hittade massa begagnade, men till slut så hittade jag spelbutiken.se. Måste dock vänta två veckor, den finns inte i lager än. Nåja, behöver nog en tv-spelspaus.

Alla gör det. Samma dag borstas det, tas med tandtråd och flourtabletter slängs in i munnen. Allt för att dölja att man är kass att hålla efter sina tänder. För en gång skull lyckades jag, kan också bero på att jag skippade morgonciggen innan besöket. 8:20 imorse satt jag placerad i en av mina hatstolar: tandläkarstolen. Den är ju ganska bekväm, det är inte stolens fel att jag hatar den. Nej, det är allt borrande, slipande, röntgande, ja allt vad nu tandläkaren gör för att misshandla mina tänder. Eller något sånt. Tack och lov hade jag inga hål *puh*. Dock var det sista gånger jag fick besöka tandis gratis. Damn.

Ja, vad har hänt i mitt liv då? Jo, jag och olivia såg ju Snabba Cash i tisdags, den var mycket bra. Måste läsa om boken, är alldeles för länge sedan jag läste den!

Igår var det lite filmtajm med emma, vi såg "The Blind Side" med bl a Sandra Bullock. Jag grät bara en och en halv gång (om man inte räknar den gången när vi först kollade trailern). Superfin film!

Gårdagskvällen spenderades hos mormor som fyllde 79. Massa kramar åt henne! Åt supergod tårta, önskar att hon fyllde år varje dag, hennes tårtor är bäst!

Nu ska jag äta lunch, sedan blir det att umgås med folk.

Och inte att förglömma: Criminal Minds ikväll! Såg reklamen för avsnittet "-We think she collects dolls", kommer nog bli sorgligt.

Ha en trevlig torsdag!

Måndag

Vaknade i panik och tänkte "Satan, det är måndag". Kravlade mig upp ur sängen, bara för att komma på att jag har lov. Så jag gick och la mig och sov en halvtimma till. Nu har jag dushat, ätit lunch och sådant. Ska försöka ta mig runt Kiruna idag och lämna ut mitt cv. Ska ringa olivia nu så att vi kan åka och köpa förköp till Snabba Cash  (ska gå imorgon istället för idag, olivia ska träna ikväll). Hmm, mer planer för idag då. Nja, ska nog inte göra några, ska nog bara ta det lugnt. Myselimys!

Alice in Wonderland

Älskade, och var lite rädd för, den tecknade versionen av Alice i Underlandet när jag var liten. Kan inte vänta förrän jag får se den nya versionen, med Johnn Depp!






På måndag ska jag och olivia se Snabba Cash! Kommer bli awesome (hoppas jag). Boken är ju det iallafall.



Tjeeeenamoss alla pyamasdiggare och toffelhjältar!

Godmorgon världen. Vaknade, hör och häpna; halv 10! Hade ställt klockan för att ha en snoozemorgon, men nej, kände mig förvånansvärt pigg. Har börjat förstå det nu; jag har LOV! Fyfan vad skönt. Sitter här i rosa nattlinne, grön munkiströja och mormors gamla lila mjukisbyxor. Kan inte bli bättre.

Ja, vad är planen för idag då? Hmm, just nu ska jag mysa lite framför tv:n. Om någon vill hitta på något, ring mig! Dock så har min mobil inga batterier, så vill ni ha tag på mig så är hemtelefonen the right choice! Känner mig aspepp på livet, tror att det är vetskapen om att jag inte behöver gå till skolan på EVIGHETER (eller en vecka då).

Nu ska jag fortsätta njuta av söndagen (njuta av söndagen, det brukar jag aldrig kunna göra! lov=love)




Hungover day

Vilket innebär mjukisbrallor, godis, cola, chips och massa cigaretter. På något konstigt sätt gillar jag bakfyllor, inte må illa-grejen och det, nej, det är det att man har en ursäkt för att käka godis hela dagen, vara allmänt gnällig och inte göra något mer konstruktivt än att spela tv-spel i 8 timmar.

Nu ska jag kila, snart är det ju Melodifestivalen!

Fredag

Vaknade upp idag med fruktansvärd huvudvärk, ont i kroppen och speciellt magen. Kunde inte gå till skolan. Jag tog en järntablett och drack ca 1 liter vatten, sedan somnade jag om. Vaknade igen, och mådde bra! Måste ha haft järnbrist. Nu sitter jag hos Viktor, har just kommit hit. Han är dock inte här, han springer väl runt och gör ärenden. Sitter och lyssnar på Broder Daniel och gosar med hans katt Siri. Ikväll blir det fest och utgång till malmia. Får se vilken tid jag kilar förbi Kim. Nu kom Viktor, ska socialicera mig med honom.

Förresten; Criminal Minds igår var AWESOME!

"- Does it hurt?
- If 
it means my hole body, then yeah."

Ha en trevlig dag!

Dålig uppdatering, I know, I know..

Är bara så fasligt trött hela tiden. Suck. Ska bli überskönt med lov, bara två lektioner to go! Ensemble (jeej) och historia (neej). Imorgon blir det fest med tjejjorna (jeej) och sedan malmia (ett halvt jeej, minus för den sexistiska reklamen).

Men inget av det spelar egentligen någon roll..

FÖR IKVÄLL ÄR DET CRIMINAL MINDS! Klockan 21:00 smäller det!



RSS 2.0