Time to play some Sims


Lördagsmys

Dagen var lugn, åt god middag med familjen och kollade lite hp2. Kvällen spenderades med emma, vi köpte snask på konsum, kollade så mycket bättre, pratade massa och jag försökte lära emma att spela gitarr. Avslutades med att jag och emma sjöng julsånger och hittade på en dans till "last x-mas", som aldrig, aldrig, aldrig borde visas offentligt. Anyway, nu ska jag antingen läsa utrensning av sofi oksanen (lånad av emma) eller se hp7 del 1. Hmm. Har inte bestämt mig än. Eller så spelar jag sims 3. Eller så lägger jag mig. Så många alternativ, så lite tid. Jaja, borde bestämma mig istället för att skriva massa bs på bloggen. Parta lugnt och sov gott!

Jag vill se Harry Potter 7 igen!!


Milling Culchies - Sally Maclennane

Min kusin Adam (sång) och hans band. Awesomehet måste ligga i släkten!



Kunde inte hålla mig, var tvungen att köpa denna söta ring


Världens sötaste unge!


Pottertime!

Var nyss på en liten promenix med emma och emelie + deras hundar charlie och mimmi. Kommer aldrig förstå hundars vana att luka varandra i baken. Euuuh.

Ska gå och dusha, och snart är det dags för harry potter och dödsrelikerna. Gud vad spännande!!!



Torsdag

Idag var det revyträning. Roller tilldelades och sketcher övades, allt som allt var det en riktigt trevligt stund (som vanligt förstås). Imorgon blir det möte med micke på miroi, sen körlektion (om jag hinner), sen kanske lite häng med emma och klockan 19:00 bänkar jag och olivia oss framför bioduken; it's Pottertime!

Längesedan jag gjorde en lista, so here it comes!



1. Vad heter du? Amanda Josefina Pallkvist
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Regina Phalange eller Princess Consuela Bananahammock
3. Vilka andra namn hade dina föräldrar tänkt ge dig? Josefin, Alexandra eller Mathilda
4. Vilket stjärntecken är du? Våg
5. Vilken årgång är du? 1991
6. Vart bor du? Kiruna
7. Bott utomlands? Nej
8. Flyttat antal gånger? 3
9. Vart skulle du vilja bo? Inte här
10. Vilken skolklass? Ingen, dock går jag en serviceutbildning
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Ingen aning, men bara jag är lycklig


UTSEENDE


1. Hur lång är du? 168,5 ungefär
2. Hur mycket väger du? Man ska inte fråga en kvinna om hennes vikt!
3. Hårfärg och frisyr? Rödbrunt, självlockigt, snedlugg
4. Ögonfärg? Blå
5. Mest nöjd med? Helheten, ögonen, läpparna, håret, mina händer, mina axlar
6. Minst nöjd med? Skulle väl vara magen. Och fötterna
7. Skostorlek? 40
8. Glasögon? Ja, men använder nästan alltid linser
9. Har du några piercingar/tatueringar? Nej


FAVORITER

1. Filmer? Oj. Älskar filmer. Har ingen direkt favorit, har sett sjukt många bra
2. Låtar? Det ändras varje dag
3. Årstider? Sommar
4. Mat/dryck? Vatten, apelsinjuice, cola, tacos, fisk och skaldjur
5. Djur? Rysk stäppsköldpadda
6. Färg? Lila
7. Parfym? Älskar Britney Spears parfymer. Mums
9. Ämne i skolan? Går inte i skolan, men gillade svenska och musik
10. Sysselsättning? Umgås med mina nära och kära, böcker, teater, musik, tv-spel


DITT RUM

1. Stort, litet eller mitt emellan? lite större än mittemellan
2. Vilken färg på tapeterna? Gulbeige, blå, röd, orange, lila, guld
3. Vilka färger går rummet i i övrigt? Alla färger
4. Vad vill du ändra där inne? Önskade att det var mer städar
5. Vad har du där inne av följande:
a) Tv? Ja
b) Video/dvd? Nej
c) Dator? Ja
d) Stereo? Ja
e) Telefon? Bara mobilen
6. Vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? Har två fönser. Ser gården, buskar, två bilar och massa snö
7. Vad gör du oftast i ditt rum? Sover, läser, sitter vid datorn, kollar tv
8. Favoritpryl i rummet? Datorn, bokhyllan, garderoben (den är ful men har ett bra innehåll), mina jättekuddar


I ♥ Betty White


.


Så mycket bättre

Längtar till lördag så att jag får se mitt favoritprogram så mycket bättre. Älskar personerna och framförallt musiken. Vissa låtar finns redan på Spotify, och kommer seriöst spränga mina högtalare snart. Bästa programidén ever! Kommer köpa dvd:n asap.



Onsdag

Är sjuukt trött. Hade serviceutbildningen idag. Var back to studying. Lite tungt, men roligt. Är ledig tors-fre, men förväntas lägga ner 16 h arb. på de två uppgifterna. Hmm, kommer nog inte hända. Men en 4 timmar ska jag väl kunna avvara. Imorgon är det revy, och på fredag ska jag och olivia på harry potter och dödsrelikerna. Ååååh, jag är så exalterad! Undrar om jag ska läsa boken innan dess? Dock så kommer det ta upp all min tid, och måste verkligen göra uppgifterna imorgon. Ska inte forstätta med samma mönster som jag hade på gymnasiet (vilket var att göra allt i sista minuten).

Har planerat att börja köpa julklappar. Måste först dubbelchecka med mor och far hur många släktingar som kommer. Gud, jag älskar julen. Finns inget bättre. <3



Beslutsångest

Hittade två böcker i min bokhylla som jag bara läst en gång (de flesta som känner mig vet att jag alltid måste läsa böcker minst två gånger). Nu är bara frågan, vilken ska jag läsa först: Dödscellen av John Grisham eller När mörkret faller av Joyce Anne Schneider.



AAAAAH-tji

Har nyst hela dagen. Lillbror skrattar åt mig. Okej, jag nyser astöntigt, get over it! Nåja, stackaren är sjuk, så det är väl bra att han har något (eller rättare sagt någon) att roa sig åt.

Har supercravings efter nya kläder. Fick lönen för att jag jobbade på fh i helgen, kanske ska inhandla lite saker? Hmm.. Men vad? En klänning till julen hade suttit finfint. Fast det är ju alltid så kallt, så en varm tröja eller kofta är ju alltid behövligt. Vid närmare eftertanke skulle jag behöva nya jeans. Eller ett par högklackade stövlar. Gaah, jag blir tokig. Får vänta lite och hoppas på pengar och presentkort i julklapp.

.

"Det hände på teatern att det tog eld bakom scenen. Sällskapets komiker sprang fram för att underrätta publiken. Man trodde att det var en lustighet och applåderade. Han upprepade det, man jublade ännu mera. Så kommer världen att gå under, tänker jag mig, under allmänt jubel från alla kvickhuvuden som tror att det är en vits."


- Søren Aabye Kierkegaard


Don't do drugs, kids


Till helgen smäller det!

Då ska jag och olivia på harry potter och dödsrelikerna, del 1. Fy fan vad jag är exalterad! HP- böckerna är bland de bästa böckerna of all times, och är riktigt spänd på att se hur filmen blir. 7:e boken är asbra, så har superhöga förväntningar!




Johnossi - What's the point


Har aldrig varit ett fan av varken Petter eller September..

..men när Semtember sjöng Petters låt Mikrofånkåt i"Så mycket bättre", så älskade jag dem båda. Programet visades ju för någon vecka sedan, och sedan dess har denna låt dunkat i mitt rum. Awesome. Awesome!



Kan någon vänlig själ köpa dessa böcker åt mig?

- Igelkottens elegans, Muriel Barbery
- Hypnotisören, Lars Kepner
- Konsten att läsa tankar, Henrik Fexeus
- To read a poem, Hall
- Swifting through the madness for the word, the line, the way, Charles Bukowski
- 101 poems to get through the day (and night), Daisy Goodwin
- Får jag lämna några blommor, Nils Ferlin


Tack på förhand.

.

"Wild animals never kill for sport; man is the only one to whom the torture and death of his fellow creatures is amusing in itself."

- James Anthony Froude

Onsdag

Hade körlektion idag. Nu ska jag ha det där förbannade körkortet! Måste bara sätta igång att plugga teori. Fan också. Jag kan ju köra, räcker inte det?

Nå whatever. Efter körningen spenderade jag nån timme på biblioteket. Gick runt och njöt av alla böcker, läste lite, kollade in skivor, filmer och tv-spel och åt en muffins. Tog bussen hem, som vanligt var den supersen. Slapp dock stå ensam och vänta på bussen, en jättesöt och trevlig tant väntade också. Vi fann genast att vi hade mycket gemensamt, båda rökte och tyckte om att gnälla om vädret och de nya bussturerna. Jag hjälpte henne på och av bussen (hon hade varit och shoppat gigantisk hög med kläder). Innan hon gick tog hon mig i hand och tackade för hjälpen och sällskapet. Det kändes bra. Tror att jag kommer bli awesome när jag blir gammal.



Börjar känna mig lite väl fluffig.

Håret står åt alla håll, benen är orakade. Livin' the dream. Vinterpäls i all ära, men kommer väl snart se ut så här:



"Talk dirty to me"


Måndag

Spenderat dagen med att diska gigantisk hög med kastruller, spelat ff7 och kollat film och käkat godis med viktor. Nu ligger jag och slötittar på tv. Skit som vanligt. Behöver nya böcker. Kanske svänger förbi röda korset imorgon. 2 kr/bok. Hur bra är inte det?! Jo, det ska jag tala om för er; det är hur bra som helst. Nu ska jag återgå till slötittandet. Ska försöka lägga mig i tid ikväll. Hah, som att det kommer gå.. Ciao!


 

Alexandra Burke - Broken Heels

En av de få låtarna i min pappas spotifylista som jag gillar. Och nu får jag den inte ur skallen!




Ofc that's Barty Crouch!


Okej, det här är nog det sötaste jag någonsin sett


När jag har tråkigt..

..brukar jag ibland skriva in haha i sökfältet på youtube. För att jag vet vilket klipp som dyker upp. När jag ser det är det som att min livmoder börjar vråla "skaffa en bäbis för fa-an!".

 





Om jag inte får en unge som skrattar så här så vill jag iaf ha en ninjababy!




Lördag

Har fruktansvärt tråkigt. Tänkte be om tips på vad jag kan göra, men kom just på att det var ett bra tag sedan jag spelade ffvii. So that's the plan! Shit, kommer ihåg första gången jag spelade detta spel, vilken jävla chock jag fick och hur jag grät när detta hände:



Peace everybody

Sitter och myser med bok och choklad. Ingen utgång idag, känns riktigt skönt. Dock blir det nog en sväng förbi emelie imorgon som fyller 19 (grattis!). Ska antagligen se en film senare, har dock inte bestämt vad det blir. Btw, I'm the queen of the world! Spöade mor och far i alfapet och TP (det kan tilläggas att våran version är typ 20 år gammal, så frågorna är inte direkt uppdaterade..).

Längtar som sjutton till julen. Jag älskar julen. Det är min favrithögtid. Finns inget mysigare än en klädd gran, doften av pepparkakor och tända ljus, prasslet från julklappspapper och smaken av knäck.



Oyasuminasai

Hade revyträning idag, roligt som alltid. Träffade dessutom sara för första gången på länge, alltid kul att träffa gamla klassisar. Kvällen spenderades med tre criminal minds avsnitt (först det som visades på tv, sen ett nytt som kommit ut i usa och sist ett avsnitt från säsong två, bara för att jag hade tråkigt). Imorgon blir det att åka på stan tidigt med far och bror. Tobias behöver nya skor, pappa är där för att betala och jag ska med eftersom de båda är värdelösa shoppare. Sen möter vi upp mor min för lite lunch/fika. Myys! Pappa har dessutom utlovat en god middag, dock vet jag inte vad det blir ännu. Men han brukar ha bra smak (hmm, kom just att tänka på när han för inte så länge sedan serverade levergryta till middag. Hmm. Kanske borde försäkra mig om morgondagens meny och förbereda mig på att beställa thaimat).

Nu säger jag godnatt, ska bara läsa lite först. har dock svårt att bestämma mig, har två olästa böcker i min bokhylla. Båda av Danielle Steel. Vilken blir det; Huset på Hope Street eller Våga språnget?? Spänningen är olidlig!




Simon & Malou

Igår hyrde jag och emma film. Vi köpte godis och läsk och bänkade oss framför emmas tv. Filmen vi såg är en svensk/dansk komedi, och den var hysteriskt rolig. Verkligen sevärd! Är väldigt imponerad av Tuva Novotny som pratar danska större delen av filmen! (filmen får dessutom + i kanten för att Joel Kinnaman är med!)

Hittade ingen trailer med swesub, men hoppas ni förstår ändå.





Okapi


Förbannat

Min favorittid i månaden. Verkligen. Känns som att jag har gått upp 5 kg, har ont som fan i magen och började nästan gråta av lycka när det svarta laget vann i biggest loser. Dessutom kan jag inte sluta tänka på godis!




RSS 2.0