Känns som att jag borde blogga.

Men har ingenting att skriva om. Är nog bara jag som är intresserad av ff (hittade förresten ascoola t-shirtar på nätet, yeey!). Ingenting speciellt har hänt i mitt liv. Ja, jag hittade iofs 5 böcker på röda korset för 10 kr och en bh på lindex för 200. Hmm.. What else? Träffade revymänniskorna idag, lekte lite lekar och spelade upp nån sketch. Imorgon ska jag och pappa och storhandla inför helgen, lillebror och jag blir ensamma. Skönt som alltid. Ingen som tjatar om att jag spelar för mycket. Hah.

Ja, det var väl det tror jag.

Nu ska jag kolla lite spelrecensioner: tryck här

VILL HA!


Efter 9 nångång igår fick jag ett samtal..

..från lilla malin som var ensam hemma och mörkrädd. Efter lite övertalning packade jag ner pyamasen och drog till henne. Människan slåss i sömnen! Klev upp vid halv 10 (omg, har inte vaknat så tidigt på ett bra tag), åt rostade mackor och kollade när hon klistrade frimärken på kuvert. Nu sitter jag och väntar på mat, sen ska jag och emma gå på konsum, tjocka oss och kolla idol. 5 av 5 toast. Kanonkul!

Måndag.

Spenderat dagen med att äta chokladpudding med emma, spelat tv-spel, kollat när odango atama spelade tv-spel och kollat idol med far, mor och farmor. Nu har mor och far norpat tv:n så jag kan inte spela tv-spel. Damn. Stänger istället in mig i rummet och läser några kapitel av "Människohamn" av John Ajvide Lindqvist (författaren till "låt den rätte komma in"). Bra men scary as hell.


As life gets longer, awful feels softer.
Well it feels pretty soft to me.
And if it takes shit to make bliss,
well I feel pretty blissfully.

Lyssnar på Modest Mouse just nu. Igen.


Oh reno and rude, you guys crack me up.

Har lite sömnsvårigheter, så kollade Final Fantasy: Advent Children. Såg även spirits within tidigare idag. Om jag inte spelar ff, lyssnar på musik från ff eller försöker hitta ff-hemligheter så kollar jag ff-filmer.

Nån jävla hobby måste man ju ha.
Så jävla fint.


Hysteriskt!


Lördag

Shoppade med otâsan idag. Blev två skor från dojjan och ett par jeans från mera mode. Fint som snus! Om ca 15 min blir det tacos med familjen, sedan ska jag smälla ihop en kladdis. Mysigt, mysigt. Är ganska trött, sov för lite som vanligt. Hmm, what else? Jo, jag försöker klara Final Fantasy X-2 till 100% (som att någon bryr sig, haha). Och just det ja, jag ska vara med i nyårsrevyn. Blir kul. Man måste ju ha någon sorts sysselsättning ^^


I think Lenne's last words were happy ones. "I love you".

 

So true..

Dina bokstäver är latinska. Dina siffror arabiska. Din demokrati är grekisk. Din pizza italiensk. Din kebab är Turkisk. Din alkohol uppfanns av en iranier, och du älskar att åka till Thailand. Din favoritrappare har afrikansk påbrå, och han den där roliga på TV är kurd. Din landslagskapten är bosnisk. Visst vore livet tråkigt utan invandrare!

♥☺♥☻♥

Kärlek. Humanitet. Mångkultur. Acceptans. Musik. Kramar.

Vad är livet utan det? Hur långt kan man dra främligsfientlighet? Var går gränsen? Vad är tillåtet och vad är inte det? Betyder detta slutet för rap, anime och pizza? Måste jag bränna upp mina pashminor från afganistan? Eller är det bara människorna som inte är tillåtna? Är jag och min familj tillåtna eftersom vi har rötter i finland? Är en svensk som har konverterat till islam tillåten? Varför ska man begränsa det överhuvudtaget???

Var tog allt det fina vägen?

Fuck

Ja. Vad i helvete säger man? 5,7%?!?! 5,7%!?!?!? Vad fan är felet på svenska folket?


Btw, sådan mor, sådan dotter. Mamma skar sig på tungan tack vare valkuveret, jag själv lyckades cutta upp läppen. Ville de inte ha min röst eller? Jag har teorier om olika konspirationer mot mig, allt för att förhindra mig från att ha en åsikt.

Eller så är jag bara en aning klantig.

Vilket som.


Sitter nu och väntar på emma, hon är seg som vanligt ;)Skadad? Jag? Vadådå?

Bara för att en mal flög emot mig när jag var ute och rökte och jag utan att tänka viftar med armarna och skriker: "Akuryō Taisan!!" (Evil Spirit, Begone!)

Kanske dags att sluta läsa manga och kolla anime? Kanske borde skaffa mig ett liv? Men SCREW YOU, glöm din dröm, no way norway! Mwahahahaha!

B.O.B feat Bruno Mars - Nothing on you

Det här är ju inte direkt en ny låt, men gillar verkligen Bruno Mars, så det här är en av låtarna jag lyssnar på just nu.

Pathetic?!?! More like the cutest thing evaaah!


Lördag

Igår var jag ut och röjde. Underlig, men rolig kväll. Träffade lite gamla esteter på arran, var kul som vanligt. Träffade även snygg karl, som givetvis inte bor i Kiruna. Som emma sa: it's a curse! Slutade med flummig efterfest innan jag och malin kom hem till mig vid halv 7 på morgonen, käkade pizza och somnade. Idag har jag kollat slutdebatten om valet, är så fruktansvärt less på hela skiten. Imorgon ska jag och mor gå och rösta, sedan ska jag återgå till mitt halvt om halvt jobbsökande/tv-spels-spelande liv.

Nu ska jag äta lite godis och kolla eclipse.


När jag är ledsen, arg eller uttråkad tittar jag på bilder och klipp med bäbispandor.


Björnen i brinnande skogen.

Jag drömde om den sagan, men när jag vaknade kom jag inte ihåg den. Så jag bad mamma att berätta den för mig. Kändes som att jag var fem igen. Härligt, för en stund. Borde kanske återgå till mitt 18-åriga jag, annars får ni se en full femåring ikväll. Hah. Humor.

Som sagt, utgång idag med malin och c/o. Nu ska jag raka benen. Om jag orkar. Får väl annars ha tredubbla strumbyxor, man kan tro att mina ben tillhör en 50-årig karl (förutom att mina är snygga då, hah).

Blir pizza till middag. Mumma!

I'M NOT YOUR BIRDIE!

Myser till det i min fulsöta pyamas inhandlad i happis.Rädd

Har funderat ett tag på att skriva någonting om den politiska debatten som pågår för fullt. Det är så mycket jag skulle vilja säga att jag inte har en aning om var jag ska börja. Och borde jag skriva någonting? Ska inte alla själv få besluta vilka de ska rösta på, vad de ska tro på? Samtidigt så vet jag att min lilla blogg inte kommer påverka någon, inte ur ett politiskt perspektiv iallafall.

För mig är humanitet viktigt. Det viktigaste av allt. Det är en grundsten som måste genomsyra politiken. Fokusen måste ligga på trygghet. Om jag blir sjuk och inte kan jobba vill jag ändå kunna överleva. När jag blir gammal vill jag känna lugn och trygghet, inte stress över ekonomi. Och framför allt: även om jag har jobb och mår bra, vill jag att de som inte har det så bra ställt ska känna sig trygga.

Jag vill inte att det ska existera hat. Speciellt inte hat som riktar sig till någon/några p.g.a hudfärg, nationalitet, sexuell läggning eller kön.

Nu känns det som att jag snuddade vid invandrarfrågan. Så här är det: För att invandring ska fungera måste de som kommer hit från andra länder släppas in i samhället. Man måste satsa pengar på att de får lära sig svenska, inte att de skuffas undan till något ghetto. Man måste se till att de kommer ut till arbetslivet så att de kan börja betala skatt. Cirkeln är sluten. Det är så det är. Det funkar inte som det är idag, att människor som kommer hit inte får jobb och bostad. Vi är fruktansvärt dåliga på att släppa in andra människor, speciellt de som är lite annorlunda. Det är hemskt och det skrämmer mig något fruktansvärt.

Visade just SD:s valfilm för pappa. Han bara skakade på huvudet. Min far är ganska klok. Det är ju från honom och mamma som jag har fått mina värderingar. Pappa sa en gång:
"Om jag bara ska tänka på mig själv så är det klart att jag ska rösta höger. De har sänkt skatterna för mig. Men ska jag tänka på mina barn, på min mamma och på samhället i allmänhet så kan jag inte rösta på ett blått parti. Vi kommer ingenstans om vi bara tänker på oss själva. Jag vill inte att klyftorna i samhället ska öka bara för att jag vill ha mer än jag behöver."

Det är som det här skiten att om man inte får jobb på sin hemort så måste man flytta. Man bara, hallåå? Var tog humaniteten vägen? Människor som har familj, och speciellt barn, ska de behöva skeppas iväg långt åt helvete? "Det ska löna sig att jobba". Ja, rent ekonomiskt lönar det ju sig. Men till vilket pris? Jag lever hellre fattig med min familj än rik och ensam.

Har säkert glömt massa saker jag hade tänkt ta upp, men whatever. Nu ska jag se om pappa behöver hjälp med maten. Om inte, så kollar jag väl top model eller något annat skitprogram med irriterande tyra banks. Ciao!

RSS 2.0