Oh yeah

Igår hade jag konstant huvudvärk på jobbet. Jättehärligt, verkligen. Dock piggades jag upp av Emilia, alltid trevligt att jobba med bra personer. Hoppas hon kommer att jobba mer på Gläntan.

Idag börjar jag jobba först klockan tre, så har spenderat morgonen på balkongen med Illustrerad Vetenskap, kaffe och cigarett. Utöver det beställer jag en massa saker, det senaste var final fantasy ix.

Nä, nu ska jag se senaste avsnittet av GLEE! <3

.


Man måste älska Brittany S. Pierce aka Heather Morris


.


Har jobbat och (surprise!) spelar ffxii


Lördagen spenderades...

..först med tv-spel och matlagning med lillebror. Vid sju kom miriam, emma och lotta förbi. Vi mös, lyssnade på musik och jag drack likör. Stack till Landströms vid halv 11, drack någon öl, lotta försvann och jag och miriam köade i evigheter till toaletten. Vi fortsatte sedan till Trädgårn där vi hängde med miriams bror och hans kompis, drack lite mer öl (som var äcklig btw) och träffade på old classmates. Agges kommentar att han var så glad att se mig att han blev sexuellt upphetsad gjorde min kväll (hahaha, skrattar fortfarande)! Victor Mattsson underhöll med svensk progg och punk, var lite rädd att miriam höll på att få en stroke av lycka. Kvällen avslutades på empes innan det var dags att gå hem.

Är det meningen att det ska vara roligt?

Om inte, är jag hemsk för att jag asgarvade?So tired, soooo veryyy tired... Zzzz...


All work no play makes Amanda go crazy


Har ont i magen och spelar FFXII


HAHAHA!

Fan för er om ni ignorerar det här! Hysteriskt!

In other news har jag legat och småsovit hela eftermiddagen. Var helt död efter jobbet. Men tror att jag ska lägga mig igen, är fortfarande svintrött.

Jag vill ha sommar!

Så att man äntligen kan få ha lite fina klänningar på sig.*sniff*


Kliva upp fem imorgon för att jobba??
Guess I don't have a choice ;P

W00t? (O.o)

Vem sa att barnprogram var bättre förr?Ingen aning om han trollar, men roligt är det!


"Det där var Rickard Palm för övrigt"

Man måste älska SVT!Prentiss: I've got a Glock leveled at your crotch. What's to stop me from taking you and the little ones out, right now?


Måste bara lägga upp en till Brainpool låt!

Var med i en on off reklam tror jag. Dock är det inte en bild på Brainpool, utan på en annan grupp, Graveyard.
.


Popsicle - Not Forever


Fa-an!

Vad jag saknar prentiss! Och jj såklart (Konjuktion, jag vet, men vem fan är petig)! Tur att spencer, morgan pg och hotch är kvar, försvinner någon av dem så kommer jag personligen leta upp de ansvariga och skjuta skallen av dem. Eller inte. Gör er av med helvetes seaver, hatar bitchen!!! Gaaaah! Finns fortfarande ett litet ljus av hopp om att prentiss återvänder till säsong 7, men just nu verkar inte det speciellt troligt.Family Guy - Swedish BakerTittar på naturprogram om manater


Fredag

Nyduschad, magen full av tortellini och redo för myskväll med godis, chips, dip, läsk och lillebror.RSS 2.0