Glad midsommar!

Kom precis hem. Var förbi gläntan och fixade medicindelegering, börjar jobba klockan två. Tills dess ska jag käka lite choritzo, kolla tv och bara ta det lugnt. Jobbar hela helgen. Lite trisst, hade varit kul att följa med mamma, pappa och mormor till stugan, men det är bara att tänka på storhelgs ob! Annars drar jag till emmas grej och tänker "judarna hade det värre". Kanske att jag skriver ut en bild på små söta djur som jag kan kika på.
Aaaw!

Kollade igenom lite gamla bilder, hittade denna:


mamma och pappa gifte sig


Snart har de varit gifta tre år! Hipp hipp hurra! ;D


Nu ska jag borsta gaddarna och vänta på olivia, vi ska ta en vända på stan!

AMAZING!


Kurt Hummel i mitt hjärta!
What kind of girl isn't interested in Derek Morgan?

Kan inte somna om. Så kollar deleted scenes av cm. Synd att denna inte var med i serien, pure awesomeness! Ljudet är lite off, men inte så mycket att det stör.Watership Down

Bäst <3 Så jävla fin!!!Godmorgon världen!

Vaknade för en timme sedan. Vadå uppfuckad dygnsrytm? Medan jag väntar på att pantertanter ska börja letar jag efter en serie att se. Tror att jag ska kolla Familjen Machahan. Luke var min första kärlek! <3Har aldrig fattat grejen med fanvids..

..men det här var AWESOME! Eller den är det nu iaf. Får se om jag fortfarande tycker det när jag inte har jobbat sju nätter i rad.

Jag saknar Glee!


HAHAHAHAHAHAHA!


YES!

Har velat se Huff huuuuur länge som helst! Har hört att den är bra, och nu börjar den om 5 min på tvåan! Hoppas den lever upp till mina förväntningar.Torsdag

Jag, malin och emma var förbi lindas grav och planterade en blomma. Rent tekniskt är det inte ett år sedan förrän imorgon, men vadå.

Har promenerat en massa (två gånger iallafall). Först fram och tillbaka till kvantum med olivia, sedan en liten tur till lokis med malin.

Awesome! Jag har fått mina söta final fantasy figurer! (Nej, jag är inte störd, jag är en nörd! Hah!)

Min webcam har slutat fungera. Tjurskit också.


Imorgon blir det att kolla utsläppet för alla studenter. Gud vad tiden går fort.
Sen blir det studentfika hos olivia. Tipp topp!


RSS 2.0