Still funny!


Unkno.com

- "The first couple to be shown in bed together on prime time TV was Fred and Wilma Flintstone."
- "The Republicans have nominated a bearded man for U.S. President ten times, but the Democrats never have."
- "The CD's were created to receive 74 minutes of music because that is the duration of Beethoven's Ninth Symphony"
- "More people are killed by donkeys annually than are killed in plane crashes."
- "Five percent of the people who use personal ads for dating are already married. "
- "Annually, the amount of garbage that is dumped in the world's oceans is three times the weight of fish that is caught from the oceans."
- "A giraffe uses its 18" long tongue to clean its ears."
- "Bruce Lee was so fast that they actually had to s-l-o-w film down so you could see his moves."
- "Polar bears are left-handed. "
- "If you have 3 quarters, 4 dimes, and 4 pennies, you have $1.19. You also have the largest amount of money in coins without being able to make change for a dollar. "
- "On average, a Canadian girl owns seven Barbie dolls, whereas an American girl owns eight."
- "The average person will accidentally eat 11 spiders in their sleep over the span of their lifetime."
- "Never squash a wasp that has stung you. Upon being crushed, it will release a chemical that becomes airborne; this signals guard wasps to come and sting whatever gets in their way."
- "The average person falls asleep in seven minutes."
- "Ketchup was sold in the 1830s as medicine."
- "The earliest recorded case of a man giving up smoking was on April 5, 1679, when Johan Katsu, Sheriff of Turku, Finland, wrote in his diary "I quit smoking tobacco." He died one month later. "

Saatana jävla vittu fucking baka-gaijin

Fick inte jobbet på elgig. Ville verkligen ha det, känns som att det var perfekt för mig. Köpte en tröja för att trösta mig. Ikväll blir det godis och kanske melodifestivalen (?). Har inte bestämt mig än.Lördag

Dagen började klockan 05:45. Var helt chockad när jag kollade på klockan. Men det var inget misstag, jag hade vaknat av mig själv innan klockan 6. Jag kanske egentligen är en 85-årig tant? Who knows? Iallafall, kollade tv och åt frukost med pappa, sedan blev det ett criminal minds avsnitt innan jag och papi åkte på kvantum. Nu har jag precis duschat och väntar på att olivia ska ringa, vi ska en sväng på stan.

Utöver det väntar jag på samtal från elgiganten, håll tummarna att jag får jobb!


Mina tankar går till Anneli som idag skulle ha fyllt 20 år.

Året var 1996...

Jag var fem år gammal och årets julkalender var mysteriet på greveholm. Den skulle visa sig vara den bästa julkalendern någonsin. Jag tyckte lillan var superhäftig, sean och staffan var jättefestliga, jag ville ha en egen sprak och jag var dörädd för greven. Idag upptäckte jag att nämnda kalender visas klockan 9 på mornarna på barnkanalen. Givetvis orkar jag inte kliva upp så tidigt varje dag, så jag tog mig friheten att ladda ner alla avsnitt. Dock så har vi hela serien på vhs, men givetvis har vi ingen fungerande videospelare. Damn. Nåja. Nu ska jag börja kolla Mysteriet på greveholm och njuta!

Måndag

Dagen började med samtal från mor som sa att lillebror spytt. Jaha tänkte jag och somnade om. Ungen fyller liksom 16, tror att han klarar av att spy på egen hand. Jag menar, lika bra att han övar sig. För hur många har aldrig haft en dålig fylla? Skämt åsido så klev jag sedan upp för att spela lite tv-spel med kräket (som för övrigt mådde hur bra som helst). Spyattacken berodde nog snarare på 25 liter läsk (eller liknande) istället för magsjuka. Anyway, större delen av dagen ägnades åt olika ff-spel. 7, X och X-2. Yeah, like you care. Tog en promenad och kollade sedan hp5 med kräket. Hängde sedan medan malin städade. Gölligaste var nog malins tjut av kärlek (iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih) i bilen på väg hem. Nu ska jag rosta en macka, koka en kopp te och placera mig framför en bok. That's true love!


Bojkottar Big Brother..

För The King's Speech. Sedan blir det nanna kudden.FlippedAdorable.

En amerikansk soldat kommer hem och träffar sin hund. Fy fan. Får mig att gråta varje gång.
Borde klä på mig

Istället sitter jag och lirar på min gura. Men ska nog överge morgonrock och gitarr för jeans och spotify.
<3

   Friends are the most important part of your  life. Treasure the tears, treasure the laughter, but most importantly,  treasure the memories.

Criminal Minds - Suspect Behavior

Okej. Nu har jag gjort det. Idag såg jag inte bara det senaste criminal minds avsnittet (som btw var supercreepy och asbra) utan också cm:s spinoff. Vad tycker jag? Hmm, jag vet att jag inte är objektiv eftersom jag tycker det är tjurskit att sparka cook och brewster p.g.a "kreativa" (ekonomiska) skäl och sen göra en jävla spinoff. Och spinoff är helt fel ord om ni frågar mig. Kopia är ett bättre ord. Samma stad, samma yrke, samma bau. Enda skillnaden är att det är ett annat team. (Förutom garcia då.) Visst, "the unsub", brotten, offren, allt håller upp till cm:s standard. Men det är teamet. Det där jävla teamet. Visst, de kramas i slutet. Tror de verkligen att jag är så lättköpt? Förutom att garcia är med finns det inte en människa jag känner sympati med. Visst, de försöker få en att känna empati med en agent som suttit i fängelse för att ha dödat en pedofil el.dyl, men jag vill inte ha sådant nerkört i halsen redan första avsnittet. Det är därför jag inte gillar Seaver i original cm, man fick hela storyn om hennes seriemördare till far inom 10 min. Visst, för att lära känna en karaktär underlättar det om man vet lite om personens bakgrund, men försök fan inte få mig att tycka synd om dem de första jag gör. Låt dem bygga upp sin trovärdighet lite först, sen kan vi se ner i den pool av självdestruktivitet och "daddy-issues" som hela cm-sp verkar bestå av. Kommer jag att se ett till avsnitt? Tveksamt. Dock kommer jag hålla ögonen öppna för cross-overs, vill inte missa en sekund av mitt älsklingsteam.

Och btw, introt suger.

Okej, Matt Ryan är snygg. Ett litet plus i kanten, men inte tillräckligt för att jag ska börja följa serien.

Hah!

Roligt telefonsamtal till en nyhetsstation som visade en tornadovarning mitt under ett specifikt tv-program. Arg kvinna ringer in och klagar. Väldigt roligt, men det känns som att jag hade kunnat vara den galna texaskvinnan...Obsessed with CM

Ännu ett hysteriskt cm-klipp. God, I love it!
Funderar...

..på att se criminal minds säsong 5. Har sett säsong 1-4 alldeles för många gånger, men har glömt vissa grejer i s5. Tex hur übersöt Reid är ibland. (Ja, han är alltid söt, men ibland tar han priset!)Fredag

Var med olivia på marknaden, köpte remmar, som vanligt. Yum! Nu kollar jag på vänner. Man, I love that show!

<3GAAAAAAAAAAAAAH!

Ja, idag har jag kollat avsnitt 14 av criminal minds. Var fullkomligt lycklig i 43 minuter. Sedan insåg jag att jag måste vänta en vecka på nästa avsnitt. FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU......................DGE. Vad händer med Prentiss??? Va?! Hur fan kan de tvinga mig att sitta på nålar en vecka??? In other news har jag skrivit ännu ett klagomål till cbs, tänkte lägga upp det, men vill inte spoila storyn för er. Men det var hur som helst mest om hur den nya karaktären suger och varför de kickar alla kvinnor från serien. Gör er av med David Rossi, ingen gillar honom iallafall.


The perfect team :'(Best song ever! (Naaaat!)


.


Väntar

Sitter och väntar på att det nya glee avsnittet ska laddas ner. Bara minuter kvar. Jeej! Utöver det tvättar jag. Inte så jeej. Överhuvudtaget. Varför kan man inte bara köpa nya kläder? Det hade varit mycket roligare!

Visst är jag söt?All by my self


OUT-wait for it - ..... STANDING!

Man måste älska sue sylvester!
Sue is pure awesomeness


Buuuhuuu, jag saknar revyn!


Men för i helvete

Inget nytt cm avsnitt. Måste vänta till 9:e februari. Vad i helvete menar de med att ha uppehåll? Höll på dö förra veckan (hur fan kan man avsluta ett avsnitt med en sån jävla cliffhanger?) och nu måste jag vänta EN VECKA TILL?!?! EN VECKA TILL!!! Hur fan ska jag överleva????


"Am I in danger..?"Grattis Olivia!

Min käre vän fyller 20 år idag, var förbi och pressade i mig smörgåstårta, yuuum! Ikväll blir det middag och någon öl på kina, och på fredag är det par-tej!

Grattis min vän!"Varm gyllenbrun"

Ja, eller chokladbrun om ni frågar mig. Varför blir det aldrig som på förpackningen? Nåja, det ser okej ut iallafall. Nu ska jag kolla anime, sedan läsa lite och hoppa i säng. Natti!

RSS 2.0