Jag idag

Var hos tandis, hade glömt bort det men kom på det i sista minuten. Sen kollade jag och emma de två senaste gossip girl avsnitten, tror att ett nytt kommer ut i morgon (?) hoppas det iallafall! Sen var jag och städade, då var jag så här söt:

<3 toaborste

 

Nu är jag helt slut, ska läsa lite bloggar (om nån kan uppdatera nån gång!) och sen kolla skitprogrammet idol. Går inte Clara vidare dööör jag!!


Förbannade grottmänniskor

Nu går jag och lägger mig. Godnatt.

Nu ger jag upp!

Helvete, Idol är ett jävla skitprogram, orkar fan aldrig kolla det nå mer. Svenska folket är idioter, JAG HATAR ER! Era fula, korkade jävlar.

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!

Fanskapsjävlahelvetesfittkuk!


Shit shit shit!

Han måste gå vidare.....!

Han måste gå vidare, han måste gå vidare...

Har gått runt och sagt ovan nämda mantra i snart en timme. Det är  typ 50 minuter kvar innan sanningens minut: ska niklas gå vidare??? Herregud, jag beter mig som en fnissig tolvåring. Men han är ju sååååå söt!!!

Sitter nu och kollar Svenska Hollywoodfruar med mamma. Shit, Anna Anka är ju totalt galen!!

Imorgon börjar jag 8, jobbigt. Måste jobba också, lite tungt men vad gör man inte för lite extrapengar? de är de där jävla cigaretternas fel, tycker att 50 spänn/paket är alldeles för dyrt!

Nu ska jag ta en liten cigarett och sen göra en kopp te. Kanske läser nån blogg, måste ju fördriva tiden till klockan 20 i 11! Puss

MY BABE!

Niklas Hocker ftw! (Förresten, lägg märke till hur anders vattenglas flyttar sig!)



SATAN VAD ONT DET GÖR!

Alltså snacka tajming, medans jag lyssnar på ovan nämda låt så klämmer jag tummen i dörren och skriker ut ovan skrivna mening. Ironiskt, eller hur?

Badapapapaaa, I'm lovi'n it!

Jag och emma kollade gossip girl, and chuck baby, I'm a fool for you!



This got me all worked up. Behöver en cigarett för att lugna ner mig!

Onyttigt

Tror att jag kommer få en hjärtinfarkt el. dyl. Har ätit sjukt onyttigt under hela helgen. Har fortfarande inte gjort KuHi-arbetet om barocken, måste ta itu med det så fort som möjligt. Suck.. Vill ha lov NU, är sjukt skoltrött. En fördel är att jag fyller år om lite mer än en vecka (den 6:e oktober närmare bestämt). Kommer bli kanonkul!


Nej nu får jag ge mig! Nu slår jag av datorn och gör något vettigt.. Efter detta såklart!

Nattbuss 624 mot Åkersberga

Två fulla tjejer ~18 sitter några säten bakom fyra salongsberusade killar kring samma ålder. Killarna vänder sig om med jämna mellanrum tills två av dem brister ut i skratt.
Tjej1 (argt): Har ni kuk eller?
Kille1: Haha, va fan sa du?!
Tjej1: Har ni det eller?
Kille1: Det är väl klart som fan vi har det, har inte ni?
De andra killarna börjar gapskratta.
Tjej1: Jo, vi hade det tidigare under kvällen!
Tjej2 (viskar): Jag tror du sa "kuk" istället för "kul”!


Ping-pong boll

Så känns mitt huvud. Det är konstigt, huvudvärken har kommit och gått hela dagen. Sitter nu och lyssnar på en mix av The Strokes, Muse och Lasse Lindh. Synd att peddot skriver så oerhört fina låtar... Kan hursomhelst inte riktigt lyssna på The Kooks, är fortfarande besviken över att de inte kom till P&L.

Seriöst, det är lördag, hur kan det vara så mycket skit på tv???

Jag har aldrig varit ett big fan of jazz...

Men någon gång i våras lyssnade jag på en låt av Melody Gardot. Glömde sen bort henne. Kom ihåg henne igen igår när jag och mamma kollade Skavlan. Hon är så jäkla häftig!



Ingen mer skola alltså?

Härnösands gymnasium, Religionslektion

Manlig lärare ~35: Så Jesus började predika när han var 30 år. Och sedan korsfästes han alltså år 30.
Elev 1: Men vadå!? Dog han samma år som han började predika? Hur fan hann han med allt i bibeln på ett år?
Läraren: Ja, alltså man räknar att Jesus föddes 4 år innan år 0 så. Även om man säger att han föddes år 0.
Elev 1: Då är det alltså år 2013 nu egentligen?
Läraren: Rent teoretiskt sett så, ja.
Elev 1: Då har vi ju redan tagit studenten.
Elev 2: Ja!? Vad i HELVETE gör vi här???


Tjuvlyssnat.se

Vegetarianpolisen kan höra dig

Thai Restaurang i Borlänge

Tjej #1: Ojdå var det här krabba? Jag trodde det här var kyckling, jag är ju vegeterarian så nu kan ju jag inte äta det här något mer.
Tjej #2: Nej ta det lugnt, vi berättar inte för någon.


Lördagsflum

Sitter i nattlinne och långkalsonger och är inne på tjuvlyssnat.se. Haaha, älskar den där sidan! Den får mig att känna mig så mycket smartare! Ska nog bara ta det lugnt idag, har just blivit av med huvudvärken som har plågat mig hela förmiddagen. Nu ska jag ta en cigarett och läsa en gammal Solo-tidning!



Förbannade kyla, längtar tillbaka till sommaren!


Världens bästa pappa har gjort världens godaste plättar

Är sjukt mätt, nästintill illamående, men det är det värt!

Måste bara säga hur mycket jag älskar bloggen mymilktoof, den är så underbart söt! Tyvärr glömmer jag bort den ibland, men det blir ju roligare när man kollar den och upptäcker att man har massa nya äventyr med ickle & Lardee att läsa om! Nu ska jag ta en cigarett och vänta på att emma ska ringa. Vi tänkte kolla Idol och bara ta det lugnt. Puss!

 I demand something softer!





Jag hatar att vänta! Ge mig 20:e november NU!


Matdags

Lillebror spelar pingis. Mamma är hos mormor. Pappa är fortfarande på golfresa. Jag sitter i min ensamhet och förbannar hela internet eftersom det inte finns nåt kul att göra. Måste fixa mat, ciao!


Time for a work out

Klockan ett ska olivia hämta upp mig. Vi ska och träna på nautilus. Det var ett tag sedan så det är välbehövligt. Sen tänkte jag och emma kolla gg! I can't wait!!!



Livet på en pinne

Jag är ganska nöjd jag. Även fast jag bor i Kiruna, världens ände. Även fast jag snart går ut gymnasiet och inte har en enda susning om vad jag vill göra sen. Även fast jag har små bröst, dålig kondition och stora fötter. Även fast jag inte har de bästa betygen, vacker sångröst, fotografiskt minne eller något annat jag önskar att jag hade. Jag är nöjd... med att vara jag. För jag vet, ja, jag vet att jag kommer lyckas. På det ena eller det andra sättet. Spelar ingen roll vart, i NY, Florens, Mars. Jag vet, ja, jag vet, att vad det än är jag är menad att göra så kommer jag att klara av det. Nu tror jag då inte att jag blir miljonär eller en framgångsrik skådespelerska, det finns ju såklart inget som säger att jag inte kommer att bli det, men det jag menar är.. Äh, jag har ingen aning om vad jag menar. Jo, såhär är det: Att lyckas.. eller, hmm, lycka är.



Lycka är mackor med te, att röka och skriva listor hela natten, att gråta till en film, att bara gå på stan och egentligen inte göra något. Lycka är att ta en promenad med lillebror, att bada sin sköldpadda eller att sticka ett par vantar. Lycka är livet, mitt liv, på en pinne.


4 av 5 toast!

Ger "Flickan som lekte med elden" 4/5. Egentligen 5/5, men om man jämför med första så blir det en 4:a. Den var faktiskt sjuuuukt bra och väldigt sevärd, so don't miss it! Förresten, kolla in mitt härliga blåmärke på knät:


Bite me


Stan

Har varit på stan med olivia. Hittade en superfin kappa på Mera Mode som jag MÅSTE ha. 700 spänn är ingen stor summa, iallafall inte för en kappa. Ska köpa den så fort mamma och pappa får lön. Vi gick sedan till Safari där jag åt en skitgod chokladmoussetårta:

Ikväll ska jag och emma på "Flickan som lekte med elden". Älskade första filmen, så jag har sjukt höga förväntningar. Hoppas att filmen lever upp till dem.






Nu ska jag och mamma fortsätta kolla Svenska Hollywoodfruar, missade den i måndags så tur att den går i repris. Anna Anka är totalt galen!


Ladies and gentlemen! Kirunas next top model is..... (?!)

Vill du bli modell? Nu kan din dröm gå i uppfyllelse! Jag och emma ska göra en modevisning som projektarbete och vi behöver modeller. Hör av dig om du är intresserad!

Hade tre timmar på mig. TRE TIMMAR! Men vad tror ni händer? Jo, jag sparar allt det viktiga (torka håret, klä på mig etc) till 5 min innan bussen går. Väääldigt smart av mig! (NOT!) Har nu käkat ett minimeal och ska spendera kvällen med att käka godis och kolla idol med mamma och tobbe. Mysfaktor 10 000!

Nytt tema (igen)

Bytte igen. Känns ganska kul och ironiskt att jag har "Orange City", om man kollar min boendesituation så borde jag ha någon sort "Grey Village". Haha. Nu ska jag duscha och packa ner bibbloböckerna som är några månader försenade. MÅSTE lämna igen dem idag.

In other news, jag HATAR Kändisdjunglen. Har försökt kolla, men det händer ju ingenting?! Och vadå kändisar? Pippi, Björn Borgs f.d fru, nån dansbandssnubbe och massa andra okända människor. Dessutom bråkar de ju aldrig. No drama there. Nej, jag håller mig till "kvalleserier" ex. Criminal Minds. Gårdagens avsnitt var überbra, som alltid. Och skulle ju inte tacka nej till "Spencer Reid", eller Matthew Gray Gubler som han egentligen heter. Yummy!



Hur ska jag göra?

Har bara Historia. Det känns ganska ovärt att gå till skolan bara för det. Hmm, vet verkligen inte hur jag ska göra. Börjar först kvart över 11 så jag har ju tid att fundera. Sitter nu och lyssnar på Vakna med the voice på webbradion. Mysig morgon iallfall. Justja, jag och emma måste ju fixa med projektet. Kanske går... Äh jag ringer emma och frågar hur hon ska göra...


Ringde henne. Kom på att jag måste hämta lite papper. Fan. Får ta 10:37-bussen. Ciao!

Grease - Kiruna

För er som missade våran Greaseföreställning i våras (eller de som vill se den igen) så finns nu alla 15 delar på youtube. Sök bara på Grease Kiruna. Enjoy!

Wft?!

Hur i helvete kan jag bli sjuk igen?! Jag hann vara frisk knappt en vecka, sen börjar jag hosta och tappa rösten igen. Igår hade jag så tråkigt att jag kollade på när lillebror spelade wow. Han lärde mig några saker, tex vad roflmao betyder. Väldigt händelserik och rolig dag måste jag säga. Verkligen! Nu ska jag läsa lite bloggar, bättre att läsa om andras liv än att uppleva mitt eget för tillfället.

New Moon - 3:e officiella trailern

Även fast Edward tar upp för mycket tid jämfört med hur mycket han är med i boken så ääälskar jag trailern! Ge mig 20:e november NU!

Förresten, lägg märke till hur äcklig Edward ser ut när han säger "You can go to hell". Snacka sliten grabb!



Arrgh

Hela dagen har bestått av hål. Massa håltimmar, möjligtvis ett hål i tanden (det ilar) och pajjade ytterligare ett par strumpor. Hål, hål, hål. Körlektionen gick bra, men vart trött och var tvungen att jobba efteråt, så det var jobbigt. Nu ska jag unna mig en cigarett, sen ska jag nog sova. Är helt slut. Godnatt!


R.I.P


Who will I be?

Min 18-års dag närmar sig. Ca 3 veckor kvar. Och jag har inga idéer alls vem/vad jag vill klä ut mig till. Jag behöver bra förslag!!!

Har funderat lite på följande:




Seth.jpg Seth Cohen! image by aliambition






Jag vet verkligen inte hur jag ska göra?!?! HJÄLP!

Panic! at home

Har verkligen 10 000 saker jag borde göra, skriva svenskatalet, plugga körkortsteori, fixa med projektet, kanske tänka ut lite smarta och roliga saker till det sceniska musikprojektet, träna, äta rätt, öva på pianoläxan, sitta och jamma med gitarren och komma på en hit värd 1 000 000, men allt jag klarar av är att gnälla, kolla idolklipp och äta massa sura godisar (vilket resulterar i att min tunga ser ut som en röd mosig svamp. Jättefräckt, jag vet). Mamma är sjuk, det låter som att hon håller på att hosta upp sina inälvor eller nåt. Ska nog ta på mig en varm jacka och sätta mig på gården med senaste SOLO-tidningen och en cigarett. Nackdelen är att det är mörkt ute, hoppas att pappa bytt lamporna. Har blivit så mörkrädd på sista tiden, eller, jag har ju alltid varit mörkrädd, men det har blivit värre! Det är den där jävla emma och hennes läskiga (och verkliga!) historier! Fy för dig!

Nej, jag skojar bara! Hur kan man ogilla någon med så fluffig päls! (hahaha)

Dags att ta den där cigaretten!


Lördag

Idag har jag:
- Tagit 2 promenader
- Sett 13 avsnitt av Run´s House
- Ätit 2 tacoskal
- Skrivit 0 rader till talet i svenska
- Rökt 7 cigaretter
- Druckit 3 koppar rött té
- Bitit mig i kinden 2 gånger
- Fått 2 nya blåmärken på knäna
- Sett 1 film
- Lyssnat på Party With My Pain av Johnossi 5 gånger

Nu ska jag kolla lite Idol-klipp på youtube!


Tv-kväll

Idag har jag och emma äntligen skrivit våran projektplan! Sedan kollade vi Idol och Criminal Minds. Grinade en skvätt, det var seriöst det sorgligaste avsnittet någonsin! Kom hem och kollade debatt, var så intressant att jag nu sitter och kollar debatt live på svt.se. Check it out!

Börjar halv 10 imorgon med ensemble, hoppas att örjan dyker upp. Sen har jag historia och slutar ganska tidigt, vid 12 typ. Blir nog en bra dag!

Nu ska jag återgå till debatt!

Hahahahaha!

Såg ni killarna som lurade braxorna av juryn?! De med gh-gitarren? Jag höll på att dööö! Hahahaha, fy FAN vad roligt!

09-09-09

Förresten, glömde ju bort att det är den nionde september 2009 idag! SUPERCOOLT! Det kommer aldrig att vara 9/9-09 igen! Då kan jag unna mig en kaka till, yes!

(Oj, vad jag överanvänder utropstecken(!) Men jag är ju ganska högljudd i verkligheten också, kan bero på det)

Snart Idoltajm!

Sitter och väntar. Suuuck, fotbollen tar ju aldrig slut! Är sjukt trött, har städat hela mitt rum. Det var fullt med damm eftersom pappa har bytt fönster. Har varit förvisad till gästrummet, det var inte så kul när jag var sjuk. Har varit dåligt med uppdateringen, men har inte orkat. Dels är jag lite småförkyld, dels har jag mycket i skolan och dels är jag konstant irriterad. Kanske inte så kul att bara läsa om hur jag förbannar hela mänskligheten. Nej, nu ska jag ta en cigarett, det får mig alltid på bättre humör!


Fuck you

Do you really enjoy living a life that's so hateful?
Cause there's a hole where your soul should be
Your losing control of it and it's really distasteful


Är sjuk, har haft en förjävlig helg. Är förbannat less på allt och alla.

AAAAJ!

Satana perkele!

Har fruktansvärd mensvärk! Fördelen är att alla (pappa och mamma) tycker synd om mig och köper choklad. Nackdelen är att jag är på pissigt dåligt humör. Känns som att jag kan börja gråta/skrika/asgarva samtidigt. Inte kul. Och huvudvärk har jag också. Nej, nu ska jag trösta mig med en bit choklad och en cigarett.


RSS 2.0