So tired, so very tired..

Kollar Sagan om Konungens Återkomst. Håller på att somna. S.O.S! Börjar 8 imorgon, har retorik då. Första lektionen! Lite nervöst, vet inte alls vad det är för fikon som har det. Hahah, fikon, vad menar jag med det? Nåväl, ska tvinga mig ett tag till, för Aragorns skull!



Fredag

Härligt med helg! Första skolveckan har gått sjukt fort, och jag har inte gjort ett skit! Allvaret drar väl igång nästa vecka, kan inte säga att jag längtar.

En grej jag dock längtar efter är min födelsedag! Det är ungefär 1 månad och 3 dagar kvar. Jag får panik när folk frågar vad jag önskar mig, jag har ingen aning! Men jag tänker inte köra jantegrejen "jag behöver/vill inte ha någonting". Det är väl klart att det är kul att få presenter! ;)

Mycket att göra innan det är läggdags

En förtjusande mysig kväll. Blandade smet som blev muffin. Ska gosa i min säng med studs och ge en eskimåkjam till någon. Kanske till en luddig kudde när jag ska nanna kanske drömmer om hubbabubba med plättasmak. Feel your ninja. Kossa på!

Ord jag gillar

- Nanna
- Kjam
- Mysig
- Förtjusande
- Smet
- Muffin
- Gosa
- Luddig
- Plätta
- Hubbabubba
- Studs
- Ninja
- Kossa
- Eskimå

Blodigt

Okej. Mistake att kolla True Blood med pappa och lillebror. Brukar inte ha problem att prata om sex osv med familjen, men det blev lite pinsamt. In other news; TWILIGHT ÄR EN RIPOFF! True Blood boken är skriven typ år 2000, Twilight 2005. Båda handlar om människor som blir förälskade i vampyrer, det finns med tankeläsande folk och både Sookie och Bella drömde om sina bitande vänner. Seriöst, är väldigt besviken på Stephenie Meyer...

Älskar dock TB! Kan knappt vänta till nästa vecka!

Nu ska jag skörda hallonen!


True Blood

Sitter här och väntar. Om några minuter börjar det! Jag är redo, pappa är redo, lillebror är redo och mamma ska gå och lägga sig. Hon är trött.. eller bara rädd att det ska vara en "evaupprörd"-serie. Nåja, hinner iallafall ta en liten cigarett innan.

Har höga förväntningar inför denna serie, kanske slänger in en kommentar om den sen. Måste ändå skörda mina hallon i Farmville innan de blir dåliga!

Anyway; don't miss it!



Tjingelingplingpling

Ska snart möta emma, ska promenera i det fina vädret. Har haft historia och kör idag, båda kändes okej. Det är alltid så (speciellt ang. kören), det är kul första lektionen, men sen är det så förbannat långtråkigt! Springer nervösa ettor överallt, hjampis har blivit rena rama hönshuset! Det brukar lugna ner sig efter några veckor, hoppas jag iallfall. Sista året... Ganska läskigt. Finns så många obesvarade frågor, "vad vill jag bli", "vart ska jag bo", "VEM ÄR JAG" osv osv. Nej, nu ska jag kila

"Berätta 5 hemligheter om dig själv"

Hmm, har väl inga direkta hemligheter, och de jag har skulle jag inte skriva här! Men kan skriva fem saker som de flesta inte vet om mig!

- Jag är väldigt, väldigt mörkrädd. Behöver inte ens se en läskig film eller nåt, det räcker med att någon säger nåt om något obehagligt för att jag ska bli skraj. Som exempelvis när emma började prata om att det kanske stod en liten sametant och tittade på mig, då satte jag mig bokstavligt talat i hennes famn. Nej, varför skulle jag skriva det! Lillebror sover ju, jag är ensam! Uäääää! Panik!

- Jag är värdelös på att raka benen. När jag väl kommer ihåg att jag kanske borde göra det så slarvar jag! Men nu börjar det ändå bli kallt, så har antingen tjocka strumpbyxor eller jeans, och förresten så hoppas jag inte att någon stör sig på att jag har lite stubb. Fast det är ju vid ett sådant tillfälle som Robert Pattinson skulle kunna komma och vilja ha sex med en. Hmm, får nog raka dem iallafall.

- Jag är ett manga/animéfan. Nej, inte typ pokémon eller liknande, utan roliga, vackra, sorgliga, spännande, underbara serier som fruits basket, wolf´s rain, god child, naruto, love hina, chobits eller school rumble.

- Jag skulle nästan kunna ha en framtid som trädgårdsmästare. Tycker det är askul att plantera och sådant, brukar alltid fixa med blommor och buskar på gården. Det är rogivande och skönt med lite kroppsarbete!

- Jag fantiserar väldigt mycket. Bara när jag kollar film (inte första gången, utan när jag har sett den 2-3 ggr) så brukar jag föreställa mig att jag är med i filmen, antingen att jag är en av karaktärerna eller så hittar jag på en egen. Det här har jag gjort sedan jag var liten, och jag har svårt att sluta! Det blir som automatiskt att tankarna flyger iväg. Samma sak när jag läser böcker etc. Ibland så brukar jag också när jag är ute och röker tänka mig scenarion att jag är med i ex Project Runway, Top Model, From G´s to Gents eller annan serie. Vad som skulle hända, hur jag skulle bete mig, vad jag skulle skämta om eller hur bråket med en medtävlare skulle te sig.


Okej, där tappade jag ungefär hälften av mina kompisar. Haha, nej nu måste jag sova innan tanten tar mig! Ahh, varför tänker jag sånt!

Hjampis - Idål 2007!

Såg aldrig det här, var hemma och sov den dagen. Men satt och "youtubade" och då hittade jag detta klipp! Kanske ni känner igen någon/några? ;) Enjoy!




Pyamasdag!

Har fortfarande inte klätt på mig, och planerar inte att göra det heller. Tobias kommer hem snart så vi ska laga mat. Har förlagt min telefon igen *damn* Ska leta reda på den. Har kollat from g:s to gents hela dagen, jag älskar det programmet! Nu kommer lillebror, matdags!

Folk man tycket lite mindre om..

Snor emmas idé och skriver om irriterande personer (nej, jag kan inte somna!)

- De som provocerar, skriver elaka saker och nämner kända namn för att få fler bloggläsare (ja, jag menar kissie)

- Personer som biter på naglarna...

- ...och sedan spottar ut naglarna på golvet

- Folk som tror att man är dum i huvudet om man går estet

- Homofober, nazister, pedofiler, mördare, våldtäktsmän etc etc...

- De som inte gillar Håkan

- Människor som bantar

- ...och sen tjatar om det

- De som så fort de får en pojkvän "glömmer" sina vänner

- 14-åringar som dricker alkohol

- 14-åringar som har sex

- 14-åringar överhuvud taget (nej, skojar bara! haha, förlåt lillebror)

- De som har en lunarstorm

- De som inte gråter till sorgliga filmer

- Människor som går runt och är småsura men inte säger vad problemet är

- Människor som säger att de ska ringa med inte gör det

- Personer som ställer upp i ex. Big Brother och sedan gnäller om hur de framställs i TV

- Människor som inte läser böcker

- De som hatar Jacob

- Människor som ALLTID dricker för mycket

- Människor som inte säger mycket, men som iakttar och kommer ihåg...

- Personer som skriver meningslösa listor som ingen bryr sig om (there, I said it! Nu lägger jag mig! a.s.a.p! Efter en nattiscigg!)

Jag tänkte lägga upp en s.k. "fjortisbild"

Bara för att det är kul! Ni vet, brösten upptryckta till hakan, plutande mun, lätt rynkad panna, en blick som säger "kom och ta mig". Fick till en sådan bild, problemet är att det såg så förbannat vulgärt ut att jag snabbt raderade den. Nej, jag går och lägger mig istället, det här inlägget visar att jag verkligen att jag inte har något vettigt för mig. Godnatt!

"Jag vill ha fredag idag"

Idag vaknade jag tidigt. Jag klev upp, duschade, åt, kollade tv, övningskörde, var på stan med emelie, åt igen och nu sitter jag här. Kollar lite project runway. Hoppas de visar andra säsongen!

Emma är frisk, yeeeey! Ska tvinga med henne på konsum för att inhandla en chipspåse!

Mamma och pappa är i stugan, så jag och lillebror är ensamma. Nu är han hos en kompis så jag är heeeelt ensam! Sköönt!

It´s ba-aack!

Min förstärkare är äntligen hemma! Yippie! Klev upp 10 över 8 idag, hade körlektion 8:45. Det gick väldigt bra faktiskt. Nu ska jag snart äta lunch innan jag börjar terrorisera emelie.

Tisdag

Klev upp klockan 10 eftersom jag hade körlektion klockan 11. Det gick faktiskt jättebra, men jag var sjukt nervös! Sen åkte jag och olivia ner till elgiganten där hon köpte en plattång. Sen åt jag, nördade lite på facebook (har blivit galen i farmville och pet society! bli min granne/vän!) och gick på en prommis med minna. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, emma är sjuk, olivia ska till hedenäset och jag har inget liv.

Ska läsa lite och lyssna på musik, måste slappna av!

Ingen inspiration

Jag skulle vilja blogga om roliga saker. Spännande platser jag varit på. Nya personer jag mött. Men inser att det inte kommer hända (iallafall inte närmaste året) eftersom mitt liv är för tråkig. Okej, det duger, men det händer liksom aldrig någonting. Ibland tänker jag att visst, finns inte så mycket att göra, men jag har iallafall massa underbara kompisar. Just nu vill jag bara bort.


Best days of my life (?)

Tänk vad enkelt det var när man var liten. Största problemet var att barbiedockan tappade huvudet, att morran var läskig eller att man missade bolibompa.



jag och tobias hos mormor morfar

20/11-09























OMG!

Har kollat trailern ca 10 ggr! Såg den först nu eftersom jag har kollat film med pappa och bror. Det var mysigt. Åhåhååå, I LÖÖÖÖVE JACOB! Är dock inte säker på att det är den riktiga, but still....


Badapapapaaaa, I´m lovin' it!!!

AAAAAH!

NEW MOON TRAILER!



Ännu en myskväll i sikte!

Jag och lillebror ska laga tacos, pappa skulle ta disken. Sen blir det tv-kväll med godis och COLA! <3 Övningskörde nyss, det gick bra faktiskt! Övade på att starta i uppförsbacke, lite svårt men det går! Vill ha körkort nu, men skulle inte klara en uppkörning än, måste öva, öva, öva!! Sitter och väntar på att New Moon Trailern ska släppas, hoppas det är snart, orkar inte sitta vid datorn hela natten. Nu ska jag börja med maten, ciao!

TEAM JACOB!!!




Gjorde ett test på facebook

Amanda took the What do Your Eyes Say About You? quiz and the result is Boldness.

When people look into your eyes, they can see that you're an energetic, happy, and cheerful person. You're outgoing and fun, and love to make new friends. You're not afraid to speak your mind, and you never stop laughing! People realize that you're a bouncy, loud person, that can sometimes be abnoxious, just by looking into your eyes. They can see that you're a unique, stylish, and one-of-a-kind individual. You're independent, and you don't let anybody get in your way.


Måste bara lägga in ett så underbart och fint inlägg av sandra beijer

En sak som jag har funderat på ett litet tag är svans. Det är så himla fint på katter.
Jag tror vi människor skulle passa så utmärkt i det. En kattsvans alltså. Fast i människostorlek.
Om man gick till frisören skulle man betala extra för att fixa svansen.
Klippning, färgning, föning. Man vill ju inte ha nån ruggig smutsig en.
Indieflickor kanske skulle färga sin svans kolsvart, eller randig längst ut på toppen.
Reggaegäng skulle ha dreads, rockband piercingar, bratstjejer dyra logotypesvansarmband.
Företag skulle utnyttja folks fåfänga och sälja dyra svansshampoon.
14åriga flickor skulle ha svanskomplex och tjejtidningar skulle skriva artiklar om hur alla kattsvansar är individuella och du ska älska just din.
När man var på hemmafester och folk satt i soffor och hånglade skulle de linda sina svansar runt varandra.
Och par på caféer skulle ha svansarna ihopslingrade. Istället för att hålla handen.
Man skulle bedöma vackra pojkar efter hur de rörde sig mycket mer. För katter rör sig så fint med sin svans när de går längs golven.
Jag skulle färga min kattsvans vit för att matcha frisyren. Och sen skulle jag alltid ha en stor rosett. En röd ibland, grön ibland, blå ibland.

Tror inte ni det skulle vara fint om vi människor hade kattsvans?
Hur fint som helst tror jag.



metrobloggen.se/niotillfem


Min svans skulle vara brunt med lite rött i sig, precis som mitt hår. Jag skulle alltid hålla på och plocka med den och lägga den runt folk. Skulle ha en liten bjällra i ett lila snöre runt den, så att alla blir glada när de hör pinglandet (alltså när jag kommer).

Förresten, kommer du ihåg det emma, "när du hör plinget är mandis på tjinget"

Hur skulle eran svans se ut?

YES!

Det är nu fullbordat! Nu har alla i min familj sett Twilight!

Kommentarer;

Lillebror: Tjaaa. Den är ju bra.
Mamma: Åååh, den var ju bra! Och han ser ju bra ut han den där Edward.
Pappa: Den var bra. Det trodde jag inte.

Men hur kan man inte älska den filmen?





Idag har jag varit och fikat med Minna, det var mycket trevligt! Sedan gick jag på banken och bibblo med Emma och hennes syster Malin. Sen mötte jag Olivia och Emelie och gick på stan med dem. Sen började det regna och jag cyklade hem. Åt, övningskörde med pappa (det gick bra! har körlektion på tisdag, är lite nervös!), diskade, hjälpte pappa att fixa hans golfbag, åt chips, drack läsk och kollade Twilight. Bra dag!

Daniel Franco vs. Lasse Lindh

Är det bara jag som tycker att de är lika? Det är nånting, det är nånting!



Fly little butterflie, fly!

Var just ute och rökte. När jag gick in så flög det in en nattfjäril. Jag tycker de är läskiga. Försökte vifta den mot dörren, men den bara flög omkring. Fick lite panik. Då, helt plötsligt, sätter den sig på mitt finger. Först tänkte jag vifta bort den, men den satt ju bara där och gjorde ingenting. Kollade lite på den, den såg faktiskt inte så läskig ut när den var stilla. Jag öppnade försiktigt dörren, sträckte ut handen, och vips så flög den iväg. Det var en ganska fin stund, så här i efterhand iallafall.

Alexander Rybak äter ost och pratar norska med Svetlana Loboda som inte fattar någonting. Jag fattar ingenting, men hans ögon lyser iallafall


Hur barnslig får man bli?

Barnslig. Barn förstår jag, men slig? Vad är slig för något? Jag ser stor skillnad i att vara barnslig och omogen, exempelvis att spela mycket tv-spel, bygga snögubbar, skratta åt kiss och bajs-skämt och annat roligt som jag gör kan uppfattas som barnsligt. Men omogen, ja, det är en helt annan sak. Att inte stå för sina handlingar är ett mycket bra exempel på ett omoget beteende. Att inte ha empati för sina medmänniskor är ett annat. Så jag tycker alltså att det är okej att vara barnslig, men inte att vara omogen.

But if you takes it to the edge? Att använda blöjor, bli badad, matad och att någon annan säger vad du får och inte får göra? Att åka omkring i barnvagn och ha barnkläder? Allt det här gör en dansk man på ca 40 bast. Hans pojkvän, eller "pappa" som han kallar honom tar hand om honom. Den här mannen beter sig helt enkelt som ett barn på ungefär 2 år. Såg detta i ett gammalt Outsidersprogram på 5:an. Helt sjukt enligt mig. Det finns ju alltid en gräns för vad som är okej och vad som inte är det. Men vem bestämmer exakt vart den går? Helt enkelt, hur barnslig får man bli?

Fint inlägg av Niotillfem!

Det här tycker jag alla ska tänka på! Och för guds skull, LÄS HENNES BLOGG!! She´s the best!!


"Jag får ganska mycket mail av flera av er.
sådana som inte skrivs i kommentarerna.
ledsna flickor med sorgsna hjärtan som inte vet vart de ska vända sig.

mycket om kärlek.
det här gör mig arg på flera sätt.
hur kan det finnas så många tjejtidningar men ingen av dem skriver om kärlek?
bara om sex och "saker killar gillar" som bara gör folk förvirrade.
jag blir så trött.

men sen finns det mail som inte handlar om kärlek.
flickor som är ledsna men vet inte varför.
Att det känns som att hela ens hjärta ska gå i en miljard bitar och man ligger i sin säng och känner sig ensammast i hela världen men vet inte varför.
det här skrivs det ju för 17 aldrig om.

och vet ni.
när jag var 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 tänkte jag precis likadant.
Varför är jag så himla ledsen? Varför går det inte över?

Min mamma sa till mig
- åh sandra. jag var också så förvirrad när jag var yngre.
och då tänkte jag att visst. Säkert. Då gick det väl över för henne då. Grattis.
Jag kommer alltid känna att mitt hjärta kommer att brista i en miljard bitar.

Men vet ni. Alla ni som har tonårshjärtan som är bräckligare än någonsin;
Det går faktiskt över.
man kommer inte alltid känna sådär.
man kommer inte alltid undra om man är den sista som blir kysst.
eller den sista som blir bjuden på hemmafester. eller blir av med sin oskuld.
eller har svårt att få kompisar. Har svårt att lita på människor.
Om man alltid kommer vara kvar på samma plats och inte komma vidare någonstans någonsin.
Eller vad det än kan vara.
Att man känner sig som det trasigaste lilla krypet som funnits någonsin.

Man kommer inte ligga i sin säng för alltid och undra om livet inte var mer än såhär.
Att stå här, mitt i allting, och känna sig så sorgslig så att man nästan går under.

En dag. När man fyller lite äldre; då kommer man känna sig så mycket tryggare i hjärtat och allt runt omkring hjärtat.
Och man kommer inte sitta på en tunnelbana med en miljard människor runt omkring sig och känna sig som den ensammaste i hela världen.

för så länge man hittar en trygghet i sig själv (ibland tar det längre tid, ibland går det fort som 17 har jag hört) så försvinner en del av tankarna också.
ditt hjärta kanske känns som en satans glasfigur.
det är inte så.
det går över.

en liten bit i alla fall."



metrobloggen.se/niotillfem

Dags för ett byte!

Har nu (om ni inte märkt det) bytt från det passionerade, eldiga röda temat till ett harmoniskt och svalt blått. Perfekt!

"En gång trodde jag att jag hörde röster, men det visade sig vara jag själv som tänkte"

Lilla lilla emma, det är bra att du säger sådana saker så att jag får känna mig smart ibland!


Äääälskar Alexandra Vidals Vår/Sommarkollektion 2009!





Vet inte vad det är, men har kommit på att jag har sjukt många lila klädesplagg! I love purple!!!

Almost fainting while painting

Igår målade jag balkongen. Det var så varmt och svettigt att jag nästan svimmade, men bara nästan. Nu har jag sjukt ont i ryggen, ska fråga mamma om hon kan trycka ut nån muskelknut.

Ska kolla tv och bara ta det lugnt, ttyn! ;P

(Och btw emma, väntar på din rapport, call me!!) ^^

Poor little spoiled girl

Ibland är jag bara bortskämd. Mor och far kom från stugan, jätteglada och blablabla. Jag på pissigt dåligt humör eftersom jag inte har några cigaretter eller pengar att köpa. Körde med "the guilt-game" tills mamma gav mig 100 spänn. Ska nu möta emma klockan 2. Tror att hon är på g för lite trash talk!

In other news, jag kanske går ut ikväll! Tänkte först att jag inte skulle, men kanske blir att dricka lite vin iallafall och bara ta det lugnt.

Jag hade verkligen INGENTING att göra igår. Satt och spelade "Sune och pussjakten" på datorn. Verkligen intressant, eller hur?

Nu ska jag lyssna lite på musik och vänta tills jag kan gå och möta emma!

Hmmm, who will I be..?

Alltså när jag fyller år så tänkte jag mig en maskerad.. Med antingen HP eller Twilight. Blir det Harry Potter tänkte jag vara:




Och om det blir Twilight:




Hjälp, vem tycker ni jag ska klä ut mig till? Andra förslag mottages gärna!

My life would suck without you!









Hittade lite snygga old pics ^^


Lillebror sitter och spelar tv-spel och jag stör honom. Vi har varit på konsum och köpt godis. Sedan var jag en sväng med emma och empe på q8. Mamma och pappa kommer först imorgon, skönt! Kanske går ut imorgon, skulle få lite vin av vikor ^^

Nu ska jag nikotinisera mig (tror inte att det är ett ord men...)

Hey Lame!

Har haft en riktig lame-ass-day. Har gått omkring i rosa-pantern sidennattlinne, spelat tv-spel (batman och gudfadern), käkat godis med lillebror och suttit på gården och läst/kedjerökt. Älskar sommarlov! Jag älskar också att vara social och umgås med människor, men ibland behöver jag ta en paus och bara... vara!


Städade snabbt i mitt rum, och där satt han. Det var längesedan jag la märke till honom fast han alltid sitter på min fåtölj tillsammans med Gus, Trofast, Kitty och Doggy. Jag pratar så klart om min älsklingsnalle, Vitus (visst hade jag underbar fantasi när jag var liten). Jag fick honom den 7:e oktober 1991 av farmor och farfar, dagen efter att jag föddes. Vi var oskiljaktiga i åratal. När jag "sminkade" mig (var 5 och använde en grön tuschpenna) så var det ju klart att han också skulle bli fin! Kommer ihåg hur jag satt och grät utanför tvättmaskinen, han drunknade ju nästan! Men då sa mamma att han hade massa dykargrejer, så han klarade sig! Många, många gånger sprang jag in till mitt rum, kastade mig på sängen och grät i Vitus päls. Jag lekte med honom, berättade sagor för honom och varje natt sov han i min säng. Jag kommer inte ihåg när det slutade, glömde jag bara bort honom en dag? Vad hemskt egentligen... Jag vet, han är bara ett mjukisdjur, men han gav mig så mycket och nu.. ingenting. Började alltid gråta när jag hörde "Teddybjörnen Fredriksson" när jag var liten. Tänkte att det aldrig skulle hände min nalle. Nej, jag måste nog hämta honom så att han och jag får lite "quality time" framför tv:n!



Nu blev jag lite ledsen och nostalgisk, ska trösta mig med en cigarett (dock får inte Vitus följa med, han behöver ju inte alltid göra som jag gör!)

Ugglar

Lillebror har gått och lagt sig. Jag sitter och kollar Paris Hilton; My new Bff på Tv3 Play. Älskar det där programmet! Tycker att Paris är awesome, fattar inte att så många klankar ner på henne. Hon är så jäkla smart, men det verkar ingen fatta. Det är klart att hon har en "fasad" när hon framträder i media, hur skulle hon annars klara sig? Man måste ha huvudet på skaft och mycket skinn på näsan för att komma så långt som hon har gjort! Oj, nu låter det som att jag är kär i Paris! hahaha!




Everybody loves Onch!

Batman Begins

Har spelat batman begins på PS2 typ hela dagen. Askul, men ganska svårt. Har också varit och fikat med olivia och linnéa. Ääälskar safaris kladdkaka! Just nu sitter jag och lillebror och kollar tv. Mamma och pappa är i stugan till torsdag, skönt! Vill gå ut i helg men är fattig som en kyrkråtta. Hatar att inte ha pengar. Får väl tigga av päronen när de kommer hem. Nåja har iallafall cigaretter för tillfället. Oh, måste nog ha en precis nu!


Good Morning Sunshine

Är jättetrött. Har vaknat för typ en halvtimme sedan. Ska ringa lite folk för att se om någon vill umgås med mig. Måste på konsum och panta burkar så att man får lite pengar. Somnade först vid fem, jag hatar när jag är vaken så sent. Nu ska jag äta frukost på balkongen (kaffe, rostad macka med ost, tidning och cigarett; it´s perfect!)

Lulekalaset!















Resten kommer så fort malin är hemma från gotland och orkar skicka fler bilder! Nu ska jag läsa i en annan del av bromma av martina haag!

Marlene Dietrich









Måste bara säga..

att jag äääälskar skjortan med marlene dietrich-krage som mamma sydde när hon var typ 20. Varför har jag hittat den först nu?


Lily Allen - Fuck You

Brukar inte lyssna på Lily Allen, men har blivit helt kär i den här låten!




I wanna start a fight

Känner mig pissed! Är less, less, less! Har dessutom gått upp i vikt, kul, kul, kul! ELLER INTE!


In other news så har jag iaf kommit på lite bra teman tills jag fyller år (i oktober då). Tänker mig antingen Twilight eller Harry Potter. Okej, okej, jag är världens nörd. Men det hade varit awesome iallafall!

Haha, fick just ett sms. Letade efter telefonen i typ 5 minuter innan jag upptäcker att den är i min byxficka! *klantarsle*

Malin håller på att skicka lite bilder från lulekalaset så jag lägger upp dem snart. Nu ska jag nörda vidare, ciao!

RSS 2.0