Me gusta/no me gusta

Jag tycker inte om att vara sjuk. Men vem gör det? Jag tycket inte om när internet tjorvar (har äntligen lyckats komma in på blogg.se, får se hur länge det varar), vilket inte går bra ihop med sjukligheten. Jag hade ju gärna spenderat massa tid på the world wide web, men nehe, det är bara en av många saker som förvägras mig nu.

Jag tycker dock om ffx-2 och mentos, bra böcker, romantiska komedier och musikaler. Det är enda fördelen med att vara sjuk, man är tillåten att göra meningslösa saker.

Nu orkar jag inte irritera mig på datorn längre, ska slötitta på tv.

Pick me. Choose me. Love me.

Typ det sorgligaste någonsin i grey's anatomy (eller nja, iallafall i säsong 2). Idag (eller rättare sagt igår) träffade jag massa lirare från estet. Vi åt på thai (nudlar, räkor och nötter) och sedan gick vi till Johannes och kollade jubileumsshowen på dvd. Var roligt, nostalgiskt och faktiskt lite sorgligt. Imorgon eller på tisdag får jag mina jobbpengar, yes! Välbehövt, jag har knappt någonting kvar (och jag vägrar nalla från sparkontot) (nalla, hah, vilket sött ord). Är lite trött, men har målat tånaglarna så kan inte sova än. Kollar in lärarutbildningar på umeå universitet och LTU. Jag vet, wtf?? Have I gone mad? Kanske.

Hi bitches, I'm home!

Hade några härliga dagar i hedenäset med olivia och julia. Har spenderat massa pengar, dels på nya kläder, dels gick det en del på alko. Nu ska jag börja gå mot linckan, ska möta malin och gå en sväng på konsum. Ikväll är det ett av de värsta cm-avsnitten (s2e15). Oh fuck, vet inte om jag orkar se det. Poor spence!Hedenäset

Igår kom jag och olivia hit till hennes stuga. Nu har vi nyss vaknat, och den där hurtbullen bestämde sig för at sticka ut och springa. Jag följde (konstigt nog) inte med. Hah. Om någon timme ska vi åka in till happis, träffa julia och shoppa. Får se om jag bloggar någonting under veckan, åker hem på torsdag iallafall. Ciao.

Those darn anal-retentive people

Jag brukar se mig själv som en person som "thinks outside the box", som inte fokuserar på oviktiga detaljer. Jag brukar ha svårt att förstå människor som ältar saker i oändlighet. Eller det trodde jag iallafall. Jag har insett att jag är "the queen of OCD". Jag är helt enkelt expert på att plocka isär samtal, dissekera ord, vända och vrida på fraser, allt för att förstå mig på, jag vet inte, omvärlden? Förstå mina medmänniskor och kanske lära mig av dem. Ibland undrar jag hur vissa tänker. Hur de kommer sig att så många människor lägger stor vikt vid jobb, körkort och framför allt; att hitta en respektive. Jag ser mig själv inte alls som "förhållandetypen". Beror kanske på att jag inte träffat "the one". Eller kanske för att jag trivs bäst med mina vänner och med mig själv. Det är ju det viktigaste förhållandet du någonsin kommer ha; det till dig själv. Jag tror att många lägger stor del av sin självkänsla på människor runt om dem, istället för att bygga upp den inom sig. Jag vet inte, jag kanske bara svamlar. Nåja, för att återgå till "anal-retentive" (varför finns det inget bra svensk ord för det? Närmsta jag kommer är "petig"), och mitt ibland lite ocd-aktiga beteende. Här är bara några saker jag gör:

- När jag kollar på tv måste volymen vara inställd på en jämn siffra (samma sak på datorn). Undantagen är 1, 3 och 5, det går bra, men ex 9 eller 43 funkar inte.
- När jag ska sova måste jag lägga mig ner innan jag släcker lampan. 
- Jag har två kuddar men använder bara den ena, alltid samma.
- Innan jag somnar måste jag ha en påbörjad bok på nattduksbordet. Som häromdagen; jag hade just läst ut breaking dawn, det var sent, jag var trött, men jag var tvungen att börja läsa en bok av Margit Sandemo.
- Om jag ser en serie jag tycker om börjar jag automatiskt fundera ut "min" karaktär (samma sak med spel, dock ej filmer). Olika kläduppsättningar, namn (oftast mitt eget, dock måste jag komma på ett bra efternamn om serien är amerikansk), bra saker jag skulle säga etc.
- När jag lagar mat (ensam såklart) brukar jag alltid beskriva vad jag gör - på engelska. Som någon sorts Martha Stewart, jag vet inte.


Okej, jag vet inte varför jag skriver det här. Lika mycket som jag vill förstå omvärlden, lika mycket vill jag att omvärlden ska förstå mig. Nåja, nu ska jag spela lite sims, det var ett tag sedan och min familj håller på att expandera (döm mig inte för att jag gjorde karaktärerna från criminal minds).

Albert Einstein asked; "A question that sometimes drives me hasey - am I or the others crazy?"


Torsdag

Har spenderat dagen med att stryka och städa. Ikväll blir det att kolla film, men ska försöka att inte vara uppe hela natten. Imorgon måste jag rensa min garderob och kanske sortera mig bokhylla. På kvällen blir det som sagt tjejkväll med kuldricka, hah. Nästa vecka kommer jag spendera med olivia i hennes stuga i Hedenäset.Onsdag

Sitter hemma hos olivia och planerar inför fredagen. Blir fest med lite gammal luossa-folk. Mysigt eller vad?! Ikväll blir det tacos med lillebror (igen). Mor och far är ju i stugan, så vi båda njuter av ensamheten genom att spela så mycket data- och tv-spel som möjligt. Livet känns soligt. Min aura är för tillfället så gul den kan bli.

Tihi

create avatar

Säsong 2 avsnitt 9

Sekunder kvar till criminal minds. Första avsnittet för en av mina favoritkaraktärer; Emily Prentiss (who am I kidding, I love them all!)Nu känner man sig som en ny människa


Hej Penntroll!

Imorgon klockan 3 beger jag mig till frissan. Det var ett år sen sist. Woops. Kanske borde hålla efter? Huvudhåret är ju nästan lika långt som mitt benhår.


Hah. Lustig jag är. Hur som helst. Ska köpa hårfärg imorgon också, men vet dock inte vad jag ska köpa. Vet faktiskt inte hur jag ska klippa. Nåja. Laddar kanske upp en bild imorgon, om det nu inte blev hockeyfrilla och grönt hår, då ser ni mig inte närmsta halvåret. Ciao

"Je suis toujours ici pour toi, mon cher"

Kollar criminal minds. You have to love Garcia xDLjudet av ditt hjärta/Eclipse

Läste ut ljudet av ditt hjärta idag, så jag var tvungen att se tredje filmen igen. Den är mycket bättre än de tidigare, dels kanske för att alla ser mycket, och jag menar MYCKET bättre ut! Ett fantastiskt exempel är Alice och Jasper (framför allt Jasper)
Tack och lov har de fixat till golvmoppen han hade på skallen! Nej, nu ska jag börja läsa Breaking Dawn, eller Så länge vi båda andas. Ciao!

Burger Inn I Falkenberg

thisisnot

Godmorgon mina sötisar

Vaknade faktiskt; hör och häpna - klockan 10. Har filosoferat och läst litegrann, ätit frukost (gröt, juice och rostbröd) och nu  har jag ingen aning vad jag ska göra med all tid. Tänker nog gå förbi arbetsförmedlingen idag, nu har jag faktiskt haft tillräckligt med semester. Vet inte riktigt vad jag vill med mitt liv, och ännu mindre vad jag vill vara för person. Det behöver jag ju i och för sig inte fundera ut nu. Men det skulle kännas bättre om jag hade någon form av plan, en endaste liten idé vad jag vill göra. Djupa tankar så här tidigt på dagen.

In other news så ska jag kila på stan med olivia, emelie och emma (ska dock inte slösa några pengar), sedan kanske laga lite middag och kanske köra en omgång ffx.

Spelar om FFX


Never send a man.. Period.

Grocery Store | Seattle, WA, USA

(A male customer is in the feminine hygiene aisle and has requested to speak to a female employee.)

Me: “Hi, can I help you with something?”

Customer: *obviously embarrassed* “I need some ‘female products’.”

Me: “Okay, you’re in the right place. This is all our selection.”

Customer: “Really?” *points to the pads* “I don’t think these will work. They all look so small.”

Me: “Well, most women prefer that. But if you want something different, the tampons are right here as well.”

Customer: “Oh, gross. No, I would rather these but bigger, so they’ll work.”

Me: “This is really all we have.”

Customer: “Hmm, what about some diapers or something like that? Do you have those?”

Me: “What? Do you mean baby diapers? Sir, I really don’t think that’s what you want.”

Customer: “You’re right, they probably cost twice as much anyways. I think I’m going to tell my wife to come in after work and figure this out herself.”

Me: “I think that’s a very good idea, sir.”


RSS 2.0